Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ο καλο εμου ειναιο ο ξυρισμενςος...παντου!αχαχα,ο αλλος στη ν αγκαλια του ειναι ο αδερφος μου σ εκαποιον τον προξενευα αλλα δε θυμαμαι σ εποιια απο σας..

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποτε βουρ στο ψητο!!!!να μην προλαβαινει να παρει ανασα ομως!!!!και ιουλιο θα εχουμε τα ευχαριστα:D

μακαρι!αλλο που δε θελει πως περιμενει!αχαχα

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μια χαρα θα ειναι το παιδι!

και θα γινει καλος ανθρωπος αφου εχει σωστα προτυπα!

Χαχαχαχα κισακι το τσημπησα και εγω το κομπλημεντο....

Παπακι μου ελπιζω εγω να ειμαι το σωστο προτυπο ε? καλα παει χαθηκε το παιδι μου

Διαφημίσεις

εγω ειχα βαλει φωτο αλλα τρομαξα με το χαζο και τις εσβησα ολες.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Χαχαχαχα κισακι το τσημπησα και εγω το κομπλημεντο....

Παπακι μου ελπιζω εγω να ειμαι το σωστο προτυπο ε? καλα παει χαθηκε το παιδι μου

ε μπορει να παρει και απο μενα λιγο!

566b716e1f.png?html%22

Και οπως σου ειπε ο γιατρος καθε μερα και τις γονιμες δις...και μην ακους την ανδριανη μονο εμενα και την κισα

σημερα που μιλησα με το γιατρο μου ειπε στις γονιμες και μια και 2 και 3 και αν γινεται και συνεχομενες,καλα θα με ξεκανει δε θα χω χρονο να μπαινω εδω θα με χασετε!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Ε τι βρε γυναικακι τσαμπα τα χεις τα γαλονια? Δωσε και εσυ τα φωτα σου στο παιδι αντε ολα απο το χερι μου θα περνανε?

καλα ε;εγω ειμαι λιγο αυστηρη κοριτσια,αννουλι αν μου τη δωσεις σε 2 μηνες θα εινια στρατιωτακι.με το που θα κουει τη φωνη μου θα βαραει προσοχη!αχαχαχα

566b716e1f.png?html%22

κισακι μου θα στο ξαναπω εισαι μια κουκλα.

και ταιριαζεται πολυ με τον αντρουλη σου!

566b716e1f.png?html%22

καλα ε;εγω ειμαι λιγο αυστηρη κοριτσια,αννουλι αν μου τη δωσεις σε 2 μηνες θα εινια στρατιωτακι.με το που θα κουει τη φωνη μου θα βαραει προσοχη!αχαχαχα

Μακαρι ποτε να την στηλω? Κανε μου την χαρη βρε γυναικακι αφου δεν μου το κραταει κανενας να μεινω λιγο μονη με τον αντρουλη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...