Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κισακι σου μοιασε το μικρο

ελενηηηη δηλαδη δεν σε βλεπαμε που δεν σε βλεπαμε συχνα μεσα τωρα θα μπαινεις καθε πασχα κ χριστουγεννα

χεσε μεσα κι εσυ και η πεθερα σου!!! Αυτη μας εφαγε, αυτηηηηηηηη... Η παλιογκαντεμω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα παλι,

κλειδωσα την εξωπορτα κλειδωσα και της κρεβατοκαμαρας,αλειψα μια φετα ψωμι με βουτυρο κια μαρμελαδα(να δω πως θα χασω τα 2 κιλα που ηθελα!)

και ξαπλωσα!

ελπιζω να μην χρειαστει να παω στο μπανιο γιατι θα εχω προβλημα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

χεσε μεσα κι εσυ και η πεθερα σου!!! Αυτη μας εφαγε, αυτηηηηηηηη... Η παλιογκαντεμω...

αυριο θα την σφαξω μην μου αγχωνεσε

να σπασει η γκαντεμια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μπραβο το μωρακι μας κισακι, ετσι πρεπει να κουνιεται... Να σε δω μετα πως θα το μαζευεις το μαναρακι!

Αχ παιδια δεν ειμαι καλα... Ασε που τωρα θελω και ... κρεπες...

ελα να κερασω με σπιτικι μερεντα!!!!!και σπιτικα μπισκοτα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Τεσπα, ας αφησουμε την δουλεια τωρα, απο το πρωι που το εμαθα με εχει πιασει πονοκεφαλος!!! Που πανε να μου το περασουν και σαν προαγωγη??? Προαγωγη χωρις σεντ παραπανω εχετε δει? Προαγωγη μονο στην θεση, στις ευθυνες και στην δουλεια! Τεσπα, θα δω πως θα παει, στο σπιτι ξεσπασα σημερα, μιλαμε το εγλυψα!!! Ποιος θα μου το ελεγε οτι θα ξεσκιζομουν στις δουλειες για να μην σκεφτομαι!

αστα παπακι το παιδι θα βγει με ενα ξεσκονοπανο στο χερι ετσι οπως παει αυτη

αχαχαχα φανταζεσαι;;

οταν θα γεννησει με το καλο με το που θα παει να κατσει θα εχει βαλει το μικρο ρανταρ στον πισινο της και θα αρχιζει τα κλαματα!ετσι ελεγε η μανα μου οταν ημουν μικρη ρανταρ στον πισινο μου εχει αυτο το παιδι;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

βρε ελενακι ειναι σιγουρο γιια τη δουλεια?καλα η δικη σου θεση τι απεγινε?

υπομονη πρεπει να κανεις γιατι ετσι οπως εχει η κατασταση δεν ειναι για πολλα ρισκα!εκτος αν εχεις την δυνατοτητα να ψαχτεις για κατι καλυτερο,αλλα δε ξερεις και ποσο χρονο θα παρει.ο αδερφος μου χρειαστηκε να ψαξει πολυ καιρο και τελικα βρηκε μια δουλεια αλλα απο λεφτα τριχες.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

αν λεω αν σου μεινε καθολου ορεξη λενιω κ θες να ξεχασεις εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ρθεις να κανεις κ σε μενα τιποτα εγω για σενα το λεω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ρε συ παπακι πλακα μου κανεις!!! Πωπω, δεν εστειλα τον αντρα μου οταν ημουν εγκυος να μου φερει τιποτα, θα τον στειλω σημερα που δεν ειμαι και στα καλα μου!!!

αυτο να κανεις!αντε τι τους εχουμε;;;;

μονο εμεις τρεχουμε συνεχεια!εμενα ηρθε απο τη δουλεια με 2 φιλους και μου λεει θα μας φτιαξεις κρεπες;;;

τι να πω μπροστα και στα ξενα παιδια;οχι;;;

566b716e1f.png?html%22

καλα βρε ελενη αυτα τα λενε νωριτερα!!ξερεις τι δουλειες ειχα???δε σε προλαβα!εχω βεβαια σιδερο και να κατεβασω κατι κουρτινες!αν δεις οτι δεν ηρεμεις να σε περιμενω?

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...