Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

θα την δοκιμασω,ευκολη ειναι και ευχομαι και γευστκη!δεν πικριζει λιγο με τοσο κακαο?

οχι αλλα αν θελεις βαλε λιγοτερο και σοκολατα γαλακτος.αααα καλε και μια τριμμμενα φουντουκια ττο βασικοτερο ξεχασα!!!!!!!!!!!!!!!1

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαι κοριτσια το μικρο ανησυχο,ολο κουνιεται!ο καλοςμου εχει βραδινο καιπηγε σε ενα φιλο ο του να περασει η ωρ αμεχρι τος 2 που πρεπει να παει στη δουλεια,εκτος αν βαρεθει και ερθει!συμμαζεψα κουζινα καιμπανιο,καθαρισα,αυριο πρωι ξεσκονισμα και απογευμα ηλεκτρικη και σφουγγαρισμα,εβαλα και σιδερο ,και 2 πλυντηρια ,

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Αυτα θα τα παραβλεψω για να μην πνηγει η μικρη

οχι ρε αλεσμενα πουδρα ειναι τι να πνιγει;;αλλα οτι νομιζεις εσυ ξερεις.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ρε παπακι τι ειναι αυτο με την σοκολατα και τα φουντουκια??? Ρε συ θυμηθηκα μερεντα τωρα, τι μου κανεις βραδιατικα!!!

Καλησπερες κορες, σημερα ειχα πολυ περιεργη μερα, νιωθω πελαγωμενη και εγκλωβισμενη... Αφορα την δουλεια μου, εμαθα σημερα εντελως καταλαθος οτι μαλλον οταν επιστρεψω δεν θα ειμαι στην ιδια θεση, με προετοιμαζουν για δυο αλλες θεσεις που εχουν πολυ περισσοτερες ευθυνες, ασε δε που αν μου κατσει η μια απο αυτες εχει και ταξιδια... Και στις δυο περιπτωσεις το να σχολαω στις πεντε μαλλον θα πρεπει να το ξεχασω! Και μου εχει ερθει ο θανατος!

κοριτσια αρχισε το greys anatomy!!!!!!!!!!!!!!!!

οποτε βγαινω

καληνυχτα σε ολες!!!!φιλακια!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

οοκ αννουλι θ ατο δω το πρωι!κανενα νεο απο ελενη ειχαμε?

Εμενα εννοεις??? Μα τι γλυκια που εισαι αγαπακι μου!!!

Αν δεν εννοεις εμενα, εγινε κατι με την ελενη που εχει τουρκαλα πεθερα???

γει οσυ λενιω μου!!!την αλλη ελενη εννοουσα κατι εγινε δε ςδιπλα!εσυ τι νεα,ενταξει ρε συ κανε υπομον ημ ετη δουλεια,ειναι πολυ δυσκολα τ απραγματα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...