Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλε απο δω το παμε απο κει το φερνουμε ολο τα δυο μας μενουμε.....:lol::lol::lol::lol::lol:

για σοβαρεψου εσυ ακομα δεν γυρισα την πλατη μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνυχτα γυναικακι......000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

καλο βραδυ κουκλα!000205B4.gif

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ναι ειδες?οι ρεμπελες του φορουμ ειμαστε μου φαινεται!!!!!!!!!!!!!!αργαμιση κοιμομαστε αργαμιση ξυπναμε!!!!!!!!!!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Ναι ειδες?οι ρεμπελες του φορουμ ειμαστε μου φαινεται!!!!!!!!!!!!!!αργαμιση κοιμομαστε αργαμιση ξυπναμε!!!!!!!!!!

Αργαμιση κοιμομαστε αλλα 7 σηκωνομαι εχω και ενα παιδι να διωξω στο σχολειο

0002044A.gif

sig.asp?img=ad1

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Κι εγω 7 ξυπναω να διωξω τον αντρα για την δουλεια και συνηθως ξαναπεφτω μεχρι τις 9!!!!!!!!!!!

Τωρα που καλοκαιριαζει ομως αρχιζω και σηκωνομαι αμεσως γιατι μ αρεσει να τρωω πρωινο στη βεραντα στη δροσια!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Εχω βεραντες γυρω γυρω σε δυο οροφους και τρελαινομαι ν αραζω!

Οντως σημερα γραψαμε!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μεχρι περυσι εμενα σε διαμερισμα!Μετα βρηκαμε στο ασχετο μονοκατοικια μεζονετα με πολυ χαμηλο νοικι και την καναμε μεσα στο καταχειμωνο!εχουμε βρει την ηρεμια μας!

Εμεις μενουμε στο πατρικο του αντρα μου νεοκλασικο διοροφο εμεις ειμαστε στο ισογειο μπροστα σε εναν απο τους πιο κεντρικους δρομους της λαμιας...τουλαχιστον δεν πληρωνουμε αλλα τον πανω οροφο τον ανακαινησαμε με δικα μας λεφτα και μενει η κοντεσα η πεθερα μου.....:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Το μπαλκονι το στηριξατε η τ αφησατε μπας και πεσει και γκρεμοτσακιστει?

Το μπαλκονι το στηριξατε η τ αφησατε μπας και πεσει και γκρεμοτσακιστει?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ας μην ημουν με το παιδι στην αγκαλια και μας βοαζε ο χρονος να μπω μεσα και θα σου λεγα θα φυγω ομως που θα παει......

Εγω και που ζουσε η πεθερα μου μακρια κι αγαπημενες!

Ειχαμε ξεκαθαρισει απ την αρχη με τον αντρα μου οτι δεν θα μεναμε κοντα κι οτι μεσα στο σπιτι μας και την οικογενεια μας λογο δεν εχει κανεις αλλος εκτος απο εμας τους δυο κι ετσι ημασταν παντα οκ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...