Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εμεις περυσι θελαμε Μηλο αλλα επειδη οι ωραιες παραλιες ειναι δυσπροσιτες εχω δεν ηθελα γιατι σκεφτομουνα οτι αν ειμαι εγκυος πως θα παω!!!τοινγκ!!!!

πηγαμε σιφνο τελικα ,ξενερωσα τρελα αλλα τεσπα.

οποτε φετος δεν θα την πατησω παλι!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16/6 εγω χαχαχχα (αυχενικη)

δεν ειναι πολυ μεγαλο το ταξιδι θα γραψω λεπτομερειες διπλα

μαλιστα!ολες νεα θα εχουμε δηλ γυρω στις 15!!αχ,να ειναι καλα για ολες!

βρε αννετακι τι δεν ειναι μεγαλο,μαλλον το εχεις συνηθισει γι'αυτο το λες!εγω μεχρι να φτασουμε χτυπαγα ενεσεις!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

15/6 παω στο γιατροκαι θ αμουκλεισει για μεγαλο υπερηχο!ναι θελει εκπληξη....αλλα εγω θελωνα ξερω!

κισααααααααα, τι σου ειπε στο αυτι ο γιατρος τελικα?το εγραψες η οχι?

σορρυ αν στα σκοτιζω χεχεχε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

μεει δνξερω ακομη,παιρνει μονο 1 εβδομαδα διακοπες και θελω πευκοχωρι που εχω το σπιτι και τις ανεσειςμου!αλαλ ειναια παρουμε και τα εισιτηρια κοινωνικου τουρισμου και.με μια εβδομαδα αδεια που να παμε?θα δειξει!θελω και καμια κερκυρα,ροδο,τωρα οικονομικα δνε ξερω πως θα ειμαστε βεβαια.......

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εμεις περυσι θελαμε Μηλο αλλα επειδη οι ωραιες παραλιες ειναι δυσπροσιτες εχω δεν ηθελα γιατι σκεφτομουνα οτι αν ειμαι εγκυος πως θα παω!!!τοινγκ!!!!

πηγαμε σιφνο τελικα ,ξενερωσα τρελα αλλα τεσπα.

οποτε φετος δεν θα την πατησω παλι!

μαρη..μη με προκαλεις...οτι θελει Ο Θεος!!!η θα πας η θα τη βγαλεις στο σπιτι..κι εκει καλα ειναι αν εχουμε ευχαριστα!

μαλιστα!ολες νεα θα εχουμε δηλ γυρω στις 15!!αχ,να ειναι καλα για ολες!

βρε αννετακι τι δεν ειναι μεγαλο,μαλλον το εχεις συνηθισει γι'αυτο το λες!εγω μεχρι να φτασουμε χτυπαγα ενεσεις!

να ειναι καλα!!!να ειναι!!!

6,5 ωρες..μπααααααααα θα την κανουμε απο κειπου την κανουμε παντα..3+2=5 μια χαρα..αλλα θα διανυκτερευσω πατρα χιχιχι μη με χωρισει η ξανθια αγαπημενηηηηηηηηηηη!!!

IB5Vp2.png

Κερκυρα!!!!θελω πολυ καιρο να παω!περυσι το Πασχα ελεγα στον αντρα μου να παμε αλλα μου απαντησε οτι το Πασχα ειναι για οικογενειακες διακοπες!καλα του λεω και εμεις σαν οικογενεια θα παμε!αλλα τιποτα!

του το κρατησα για 2 μηνες και φετος μου λεει θελεις να παμε Κερκυρα????αλλα παλι δεν πηγαμε!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

το μαθαμεε!να σου ζησεικοριτσαραμου!μπραβο το χριστινακι,το μαρκελακι και το μωρακι!ολα καλα?φυσιολογικα?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

το διαβασες ανετακι πρινπρολαβω να το σβησω πουμ ερωτησες??

χριστινακιγια πες/εμπειριες?ευκολο ηταν?χιιχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μωρε ας εχω εγω τα ευχαριστα και σιγα μη με νοιαζει για τις διακοπες!στο σπιτακι μου!μια χαρα θα ειμαι!αλλωστε σιγα και εδω τελεια ειναι το καλοκαιρι!

tJd1p3.png

Κερκυρα!!!!θελω πολυ καιρο να παω!περυσι το Πασχα ελεγα στον αντρα μου να παμε αλλα μου απαντησε οτι το Πασχα ειναι για οικογενειακες διακοπες!καλα του λεω και εμεις σαν οικογενεια θα παμε!αλλα τιποτα!

του το κρατησα για 2 μηνες και φετος μου λεει θελεις να παμε Κερκυρα????αλλα παλι δεν πηγαμε!

δεν εχω παει για να πω την αληθεια!!!οπου κι αν πατε παντως η παρεα μετραει, αν εισαι με το ανθρωπο σου..παντου ειναι παραδεισος!!!

κοριτσακια καλησπεραααα!!!!!γεννησαμε' date=' γεννησαμεεεεε!!!!!![/quote']

να ζησετε να ζησετεεεεεεεεεεεεεε!!!μαρκελομπεμπομανουλα τι κανετε?γυρισατε σπιτι?

καλο σαραντισμο να εχετε, γερο και καλοτυχο να ειναι το βλασταρακι σου!!!

για πες, γεννησες ευκολα?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...