Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

τι εχω χασει?καποια κοπελα απο το καφε?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε κιττυ δικιο εχεις καλα να ειμαστε!τελικα αυτο μετραει μονο,αλλα βλεπεις τις περισσοτερες φορες δεν εκτιμαμε αυτα που εχουμε και κολλαμε μονο σε οτι δεν εχουμε!

συγνώμη βρε κορίτσια , αλλά ήθελα κάπου να το πω.....

δυστυχώς έτσι είναι ...όλο ζητάμε και παραπάνω..............

και οι γονεις εχουν και σπιτια κ μαγαζιά και όλα τα καλά........

ε, και...........................????????????????????

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

αστερια μου εγω να σου πω πιστευω οτι αυτη η φορα χωρις την ενεση ισως επειδη να ησουν πιο χαλαρη να ειναι η πιο σημαντικη της ζωης σου.ηρελα και ξεκουραστα και θα δουμε! Κιττυ μου κριμα το κοριτσι.νεο παιδι ρε συ.σκατα.τι να πω;κουραγιο στους δυστυχους γονεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

τωρα πια , κι εγω τους γονεις της σκεφτομαι.........αντε να δω πως παμε...η αδερφη μου τρελλάθηκε....2η σε μια εβδομαδα

τεσπα.......τι αλλα ?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

βγαινω και θα ξαναμπώ σε κανα μισαωρο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

ξεκουραση να εχεις,εγω περιμενω ν αγυρισω ν αφαω γαυρο,με χωριατικη απο το ν κηπομου και ν αβγω με τη φιλη μου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γυρισα,

κιττυ μου...κριμα η κοπελα...συλληπητηρια..τι κακο κι αυτο να χανονται νεοι ανθρωποι...δεν εχω λογια

αστεριακο μου, καιρο ειχα να σε πετυχω, εγω δεν θα μιλησω για τα πονακια σου..οχι οχι οχι μην επιμενεις...ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

θα τα πουμε σε μερικες μερες!

στεγια χαλοου, να μου φιλησεις τον γιοκα σου τον κουκλο!!!και μη φοβασαι για την mp θα την προσεχουμε σαν τα ματια μας!

οσο για το ελενακι μας, με ανυσηχει που εχει κλειστο τηλ και δεν εχει ενημερωσει..ολες μαζι μια προσευχη για το ελενακι μας!!!

ερη μου, τι γινετε η μπεμπουλα μας..κλοτσαει?καλα σου κανει..μη διαμαρτηρεσαι..αααααα χαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αστεριακο μου,τοσ αβερυκοκα που κανει ςκαι μαρμελαδα..?τρελαινομαιλεμεεεεεεε!

μου εφερε χτες ο πεθερος μου μια τσαντα γεματη και ηταν ηδη ωριμα,ποτε να τα φαμε ολα αυτα,για να μην πανε χαμενα κριμα ειναι ,ειπα να δοκιμασω να τα κανω μαρμελαδα,να δω αν θα πετυχει!ταραζω ταραζω αλλα ακομα ειναι νερουλη!

αν ησουν πιο κοντα θα σου εστελνα που ειναι και βιολογικα,οτι πρεπει τωρα που εισαι εγκυουλα!αλλα τοσες ωρες ταξιδι θα αναψουν και θα σαπισουν σιγουρα!

καλα που να δεις και τα τυρακια!εχουν εντονη γευση βεβαια αλλα τωρα η πεθερα μου δοκιμασε να κανει και ενα τυπου γραβιερα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...