Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

γεια σου κισακι!ΤΙ ΚΑΝΕΙς?

τοσο αργα 23 ή 24η μερα ειμαι!δε ξερω βεβαια ,καλα αν κανω σημερα στο βροντο θα παει!λειπει ο καλος μου για δουλεια και γυριζει αυριο βραδυ!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αστερια μου ψυχραιμια!και μην ενθουσιαζεσαι.μπορει να ειναι αυτο που ολοι περιμενουμε αλλα δε θελω να ελπιζεις και μετα να στεναχωρηθεις.ειναι νωρις την αλλη τριτη κανε μια χοριακη.αλλα για καλο και για κακο μην κουραζεσαι.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γεια σου κισακι!ΤΙ ΚΑΝΕΙς?

τοσο αργα 23 ή 24η μερα ειμαι!δε ξερω βεβαια ,καλα αν κανω σημερα στο βροντο θα παει!λειπει ο καλος μου για δουλεια και γυριζει αυριο βραδυ!

Τι κυκλο εχεις;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

για πείτε κανα ευχάριστο................

Σημερα κοπελα μου εχουμε μονο δυσαρεστα.μπες διπλα να δεις.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

θα παω ...αλλα επειδή κι εγω ενα παρα πολυ δυσαρεστο...........

ενα μονο λεω .................καλα να ειμαστε κι ολα θα γινουν ...κι αν δεν γινουν δεν πειραζει........................

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

γεια σας παπακι και κιττυ!!!

παπι μου με τιποτα δεν ενθουσιαζομαι!το ξεγραψει για την ακριβεια!

χθες μου την ειπε ο αντρας μου γιατι γυρισε και με βρηκε παλι στον υπολογιστη!με εχει παρει σημερα 15 τηλ για να με ρωτησει τι κανω!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

βρε κοριτσια δεν καταλαβα τι ακριβως εγινε με την ελενη,διαβασα,αλλα μηπως βιαζομαστε λιγο?νομιζω δεν τελειωσε τιποτα ακομα ή δεν καταλαβα καλα?αμαν αυτη η πεθερα!!!!1ελεος!!

παπι μου ο κυκλος μου με τα χαπια και την ενεση ηταν 30 ημερων χωρις χαπια λιγο μεγαλυτερος,τωρα που δεν εκανα την ενεση εχω χασει το μπουσουλα!

tJd1p3.png

μάλιστα.....απο το καλό στο καλύτερο.....

μακαρι να πάνε όλα καλά και να γυρισει γρηγορα σπιτι της !!!!!!!!

cad313a91b.png

αστα να πανε ...απο δυσαρεστα τελευταία....τι δυσαρεστα δηλαδη....

θυμαστε την κοπέλα που σας ελεγα την περασμενη εβδομαδα ?

................το χάσαμε το κορίτσι ............................................................................................................................................................:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

ώχ κιττυ μου καταλαβα.υγεια να χουμε πανω απ ολα!

566b716e1f.png?html%22

αχ βρε κιττυ δικιο εχεις καλα να ειμαστε!τελικα αυτο μετραει μονο,αλλα βλεπεις τις περισσοτερες φορες δεν εκτιμαμε αυτα που εχουμε και κολλαμε μονο σε οτι δεν εχουμε!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...