Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΤΕΓιΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟς?κουφετουλι μουυυυυυυυυυυυυ!!!ιδρωνεις ε??καψωνεις καψωνεις?αχαχαχαγλυκομου τρελοκομειο!μινακι ευχαριστω πολυχρωμα θελω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κοριτσαρες σας χαιρετω....παω να φτιαξω φαγητο!!!!! Χαρηκα πολυ που μπηκα στην παρεα σας και ευχομαι απο δω και περα να μαθαινουμε ευχαριστα απο ολες...!!!!!!! ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!!!!!!!! Κουμπαρα θα τα πουμε πιο μετα ναι??????????? :P:):D

Διαφημίσεις

Κουφετακι λες να παμε στον παιδοτοπο(αν δεν εχουν προβλημα και τα κοριτσια)για να παρουμε και τα κουφετα μαζι μας;

οκ!!παμε σε παιδοτοπο μεσα.

ΣΤΕΓιΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟς?κουφετουλι μουυυυυυυυυυυυυ!!!ιδρωνεις ε??καψωνεις καψωνεις?αχαχαχαγλυκομου τρελοκομειο!μινακι ευχαριστω πολυχρωμα θελω!

ασε κισσα το σφουγγαρακι απο το σουτιεν αμα το ζουληξω σταζει χαχαχα ααα!μην τρομαξετε πολυ γεμισα τσι παναδες μου απο τον ηλιο πολυυυυ βαζω τζαμπα κρεμες καθε πρωι με φαινετε...ενι γουεϊ παω να τηγανισω σαρδελες φιλια τα λεμεε κοριτσαρες μου000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλο μεσημερι 1979(μα εχεις και ενα nickname σιδηροδρομο)μια χαρα θα τα λεμε,εδω θα ειμαστε να διωχνουμε το αγχος.Θα γινουμε το επισημο αγχολυτικο σου:tongue:

Καλησπερα ερη μου τι κανεις;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλο μεσημερι 1979(μα εχεις και ενα nickname σιδηροδρομο)μια χαρα θα τα λεμε,εδω θα ειμαστε να διωχνουμε το αγχος.Θα γινουμε το επισημο αγχολυτικο σου:tongue:

Καλησπερα ερη μου τι κανεις;

Καλά είμαι Μανού!

Τελικά το Σάββατο η μικρή θα είναι μπαλαρίνα σκυλάκι και ο μεγάλος ακροβάτης....Σήμερα θα πάμε να πάρουμε και παππουτσάκια!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Α τελικά τηλεφώνησα στη φίλη μου και της είπα την πλήρη αλήθεια, ότι αποκλείεται να της τα δώσω γιατί τα χρειάζομαι και εγώ.....Δεν της πολυάρεσε ( ξίνισε κάπως...) αλλά βαρέθηκα να ψάχνω δικαιολογίες....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...