Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ξερεις ποσες φορες ηθελα να μπω!!αλλα νιωθω και μακακας να μπαινω να λεω ενα δυο κουβεντες και μετα γεια σας γι αυτο δεν μπαινω.και εσεις μου λειψατε.ερωτηση με τον πολυ ιδρωτα αδυνατιζεις?αν ναι ωραια μιση θα μεινω το τι ιδρωτα ριχνω στην δουλεια δεν λεγετε και εδω θυμαμε και κολαω αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

O0e1Y5FXNWs&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξερεις ποσες φορες ηθελα να μπω!!αλλα νιωθω και μακακας να μπαινω να λεω ενα δυο κουβεντες και μετα γεια σας γι αυτο δεν μπαινω.και εσεις μου λειψατε.ερωτηση με τον πολυ ιδρωτα αδυνατιζεις?αν ναι ωραια μιση θα μεινω το τι ιδρωτα ριχνω στην δουλεια δεν λεγετε και εδω θυμαμε και κολαω αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

με τον ιδρωτα αποβαλεις τοξινες αλλα χανεις και υγρα πολυ νερο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Α ΡΕ ΚΟΥΦΕΤΑΚΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣΔ ΕΔΩ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΡΑ........ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ??????????

θα προσπαθησω ειπαμε....Ειναι φλεγον θεμα ομως τι να κανω???

να το παιξει γτ εχει και αλλαααααα αυτο το θυμαστεεε εχει και ιστορια το κολαν την ολιβια την ξερετε?δεν θελετε να την μαθετε χαχαχα!!!!αννουλα μου σου το βαζω απλα με την διευθυνση να το δεις

zHFbhhi_XVc&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=zHFbhhi_XVc&feature=fvw

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλως το κουφετακι μου δεν σου εστειλα πμ παιδι μου,μηνυμα στο κινητο εσετειλα.Λεμε για καφε την Παρασκευη το απογευμα,αν σε βολευει και σενα.

αααα!για αυτο λαλισε πριν ντιτ ντιτ ναι ο συζυξ εχει 5ημερο ρεπο...αυτος ο ανθρωπος ρεπο και αδειες εχει ολο ποτε δουλευει?χαχαχαχαχααχαχαχχαα!!!!θα παμε για καφε λαλαλαλαλαλα

WpmILPAcRQo&feature=related

ααααχχχχχχχχχχ!!!!!!!

και για την αννα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...