Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στεγια που εισαι?????????????

ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

ΚΙΣΣΑΚΙ,ΑΝΝΕΤΑΚΙ ,ΜΑΝΟΥΛΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Η ΜP ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!

ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κισακι η μαριαθ ειναι μεσα για την Παρασκευη,εστειλα μηνυμα και στο κουφετο και περιμενω απαντηση.

Mp η στεγια δεννομιζω οτι μπαινει στο καφε μας.......

Ελα βρε στεγια ειπα κι εγω το κοριτσι τωρα με τον πριγκηπα της δεν πολυεμφανιζεται στα μερη μας.Τι κανετε κοπελα μου,ο κουκλος σου καλα;Αντε βρε με το καλο η κουμπαρια,για κοιτα να την ξεαγχωσεις λιγο την κουμπαρα και τον κουμπαρο.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα στα κοριτσια τι κανετε?μπαινω κλεφτα αυτες τις μερες στο παρεντσ πεταω μια απαντηση και φευγω γτ εχουμε καταληψη στο γραφειο απο τον μεγαλο στο μικρο δεν μπαινω δεν με εμπνεει τελος παντον ολα καλα?μανου τι πμ μου στειλες δεν εχω τπτ.νυσταζωωωωωωωωωωωωωω

921477wc2fyvv2y2.gif

δε με αφηνουν στην ησυχια μου να σας μιλησω! αμαν πια....Στις εξετασεις δεν τα πηγα πολυ καλα αυτη τη φορα... Θα δειξουν τα αποτελεσματα βεβαια αλλα ηταν παρα πολλα, πολυ γραψιμο και λιγοι βαθμοι... Μεχρι να βγουν ομως τα αποτελεσματα, αρχισα να ασχολουμαι με δουλειες στο σπιτι το οποιο εχω παρατησει εδω και καιρο...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

καλημερα στα κοριτσια τι κανετε?μπαινω κλεφτα αυτες τις μερες στο παρεντσ πεταω μια απαντηση και φευγω γτ εχουμε καταληψη στο γραφειο απο τον μεγαλο στο μικρο δεν μπαινω δεν με εμπνεει τελος παντον ολα καλα?μανου τι πμ μου στειλες δεν εχω τπτ.νυσταζωωωωωωωωωωωωωω

κουφετο τι κανεις????? μας ελειψες!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

δε με αφηνουν στην ησυχια μου να σας μιλησω! αμαν πια....Στις εξετασεις δεν τα πηγα πολυ καλα αυτη τη φορα... Θα δειξουν τα αποτελεσματα βεβαια αλλα ηταν παρα πολλα, πολυ γραψιμο και λιγοι βαθμοι... Μεχρι να βγουν ομως τα αποτελεσματα, αρχισα να ασχολουμαι με δουλειες στο σπιτι το οποιο εχω παρατησει εδω και καιρο...

καλημερα μαριαθ τι κανεις σου ευχομαι τα καλυτερα στα αποτελεσματα που περιμενεις

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

ΚΙΣΣΑΚΙ,ΑΝΝΕΤΑΚΙ ,ΜΑΝΟΥΛΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Η ΜP ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!

ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!!

Ναι κουμπαρα να αρχισουμε να σχεδιαζουμε τον γαμο για να ξεφυγω λιγο απ τις σκεψεις μου για το αλλο θεμα γιατι θα τρελαθωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!! Ποτε θα γινω επιτελους μανουλαααααααααααααααααααααααα???????????????????????????

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣΔ ΕΔΩ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΡΑ........ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ??????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...