Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλα Αννετακι μιλαμε οταν μου το ειπε ο αντρας μου ρωτησα μη δαγκωσε τη γλωσσα της!χαχαχαχαχα

Τελικα κατι σουβλακια της την εκαναν αλλα το εφχαριστηθηκε η ψυχη μου!

α κι εγω αυτο σκεφτηκα την γλωσσα της δαγκωσε και το επαθε χαχαχχαχαχαχαχχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοπελιτσες μου σας αφηνω να παω να σιδερωσω γιατι τα ρουχα μου κανουν διαδηλωση!

Αντε μου τα λεμε μολις μπορεσω!φιλακιααααααααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Αννετακι εχεις πμ

το ειδα αννουλι μου!

Χτες βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα,ουρλιαζε ενα σκυλι και σημερα εμαθα πως εριξαν φολες και ξεπαστρεψαν κανα τριαρι!

Τι αλλα νεα?Εχω και να μαγειρεψω αλλα ειναι ευκολο φαι,κουνελι στη γαστρα,οποτε θα γινει μονο του!

κουνελακι ε?

Εγω σημερα εχω λουκανικο στο φουρνο με πατατουλες

μιαμ μιαμ

Σιγουρα minaki....εχεις δικιο, αλλωστε με το να εισαι ανυπομονος δεν καταφερνεις τιποτα γιατι δεν ειναι μονο στο χερι σου να γινει το συγκεκριμενο......Προσφατα ζησαμε με τον αντρα μου ενα ασχημο συμβαν. Η νυφη του εμεινε εγκυος 4 μηνες μετα τον γαμο...Τρελαθηκαμε απο την χαρα μας που θα ερχοταν νεο μελος στην οικογενεια. Στις 20 εβδομαδες αρχισαν τα προβληματα με το εμβρυο. Για να μην τα πολυλογω ο γιατρος τους ειπε οτι δεν προκειται να ζησει παραπανω απο 29 εβδομαδες. Με τα πολλα ο μπεμπης αντεξε 34 εβδομαδες, μολις γεννηθηκε μπηκε 2 μηνες θερμοκιτιδα και τωρα ειναι μια χαρα 4 μηνων....Όλα ειναι στο χερι του Θεου...!!!! Βεβαια εχω φαει ενα ταρακουνημα μετα απο αυτο το συμβαν...Τελος παντων....ολα τα παιδια του κοσμου να ειναι καλα γιατι δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να περιμενεις το μωρο σου και να σου λεει ο γιατρος οτι μπορει και να μην το δεις ποτε.....Ας ερθει οποτε θελει...εγω θα ειμαι εδω και θα το περιμενω με την αγκαλια μου ανοιχτη!!!!!!

σωστα τα λε mp , γερα να ειναι κι ας αργησουν λιγουλακι!

γιατι ρε το πιστευω και ειναι αυτο που λεω παντα!!!!!

το ξερω καλο μου, αλλα εχω ειμαι λιγο κλ....ουνα τελευταια χιχιχι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Καλο σιδερωμα,τελειωσα κι εγω με το μαγειρεμα και τωρα θα σιδερωσω κι εγω,φιλακια τα λεμε.

καλο μεσημερι μανου μου,φιλακια αγαπη

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αυτο ακριβως κουκλα μου ο Θεος ομως ξερει τι κανει γιαυτο ολες υπομονη και πιστηηη

Αυτά προσπαθώ να έχω.....υπομονή και πίστη στον Θεο. Αλλά κάποιες φορές δεν μπορώ να το βγάλω απ'το μυαλό μου!!!!!! Μάλλον το θέλω πολύ και αυτό με κάνει να το σκέφτομαι συνέχεια....Να φανταστείς το οτι παντρευόμαστε τον Σεπτεμβριο είναι κάτι που δεν με ξετρελαίνει έτσι ώστε να τρέχω για ετοιμασίες και να το έχω στο μυαλό μου συνέχεια!!!!! Ναι μεν το θέλω πολύ αλλα πιο πολύ θέλω να γίνω μανούλα και ο αντρας μου πατερούλης!!!!!!!!!!!! Είπαμε όμως υπομονη ε??????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...