Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mp1979woman καλως ορισες στην παρεα μας και σου ευχομαστε συντομα να εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα (ενα μπεμπεκακι στην κοιλιτσα)

με το καλο ο γαμος και με το καλυτερο η εγκυμοσυνη!!!

Annete είσαι πολύ γλυκιά.....Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Κάποια κοπέλα απο το παρεντς μου είχε πεί κάτι και το κρατάω σαν φυλαχτό...Για όλες τις γυναίκες υπάρχει κάπου ένα μωράκι....Ελπίζω να υπάρχει κάπου και το δικό μου και να μας κάνει την επίσκεψή του σύντομα.......!!!!! :P:p:p

Λαρισα λαρισα ποτε ερχεσαι.ελπιζω να μην ειμαι αθηνα μονο γιατι θα τρελαθω. Θαπηδηχτω απ το παραθυρο.

Ειπα κι εγω το'χασα τελειως.Δεν ξερω βρε ακομα,σημερα ειναι ο αντρας μου εκει,αλλα δεν μπορουσα να ερθω γιατι εχω τη μικρη.Θα ερθω αν ειναι με διανυκτερευση.Εσυ ποτε πας Αθηνα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Βρε παπακι μη φευγεις και μ'αφηνεις με την απορια.Που μενεις τελικα,να ξερω αν ειναι να ανησυχησω,να παω να με δει κανενας γιατρος.........

Καλε σου απαντησα!λαρισα ειμαι κουκλα μου και σε περιμενω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Annete είσαι πολύ γλυκιά.....Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Κάποια κοπέλα απο το παρεντς μου είχε πεί κάτι και το κρατάω σαν φυλαχτό...Για όλες τις γυναίκες υπάρχει κάπου ένα μωράκι....Ελπίζω να υπάρχει κάπου και το δικό μου και να μας κάνει την επίσκεψή του σύντομα.......!!!!! :P:p:p

Σιγουρα υπαρχει κοπελα μου καπου εκει πανω ειναι και σε περναει απο τεστακια,ετσι ωστε να εισαι καθ'ολα ετοιμη,για να κανει την εμφανιση του.Μακαρι συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ειπα κι εγω το'χασα τελειως.Δεν ξερω βρε ακομα,σημερα ειναι ο αντρας μου εκει,αλλα δεν μπορουσα να ερθω γιατι εχω τη μικρη.Θα ερθω αν ειναι με διανυκτερευση.Εσυ ποτε πας Αθηνα;

Δεν ξερω ακομα θα παρω τηλ το γιατρο μου ναδω ποτε μπορει για υπερηχο και να κλεισω ραντεβου.αλλα σαβ/κο θα λειψω μονο.αφου δουλευω.καθημερινες ειμαι εδω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ναι κοπελα μου υπαρχει ενα αγγελουδι για ολες μας.και για καποιες και ενα και δυο και τρια.κ ο θεουλης θα μας τα στειλει τη σωστη στιγμη!

566b716e1f.png?html%22

Σιγουρα υπαρχει κοπελα μου καπου εκει πανω ειναι και σε περναει απο τεστακια,ετσι ωστε να εισαι καθ'ολα ετοιμη,για να κανει την εμφανιση του.Μακαρι συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα;)

Manoulitsa μου μακαρι να ειναι ετσι....Ξερεις μερικες φορες επειδη προκυπτουν διαφορα εμποδια καπως πεφτεις ψυχολογικα και σκεφτεσαι το χειροτερο....Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι εχει πεσει ψυχολογικα ο αντρας μου γιατι το τελευταιο προβλημα ειχε να κανει με το σπερμα του...Τον βλεπω οτι δεν ειναι και στην καλυτερη φορμα.....:(

Διαφημίσεις

χαιρετω κουκλες!μακια.επιστρεφω πιο μετα!

566b716e1f.png?html%22

Ναι κοπελα μου υπαρχει ενα αγγελουδι για ολες μας.και για καποιες και ενα και δυο και τρια.κ ο θεουλης θα μας τα στειλει τη σωστη στιγμη!

Ετσι ειναι παπακι μου, απλα δεν εισαι ανυπομονη να το αποκτησεις?????

Ετσι ειναι παπακι μου, απλα δεν εισαι ανυπομονη να το αποκτησεις?????

οσο ανυπομονες και αν ειμαστε αυτο θα διαλεξει ποτε ειναι ετοιμο για να αφησει την αγκαλια του Θεουλη και να ερθει στην δικια μας!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...