Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καναρινια φασολακιαααααααα?βγαινουν και σ εκαρδερινες?αχαχα

Καλε μη με κοροιδευετε.υπαρχουν κισακι.αντι για πρασινα ειναι κιτρινα και ειναι πολυ πιο τρυφερα.λιωνουν στο μαγειρεμα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

αδερφακι μου γλυκο που πολυ σε αγαπω τι κανει το ανιψι μου;

μεγαλωνει οπως βλεπεις!!!χιχιχι

εντωμεταξυ καθε βραδυ διαφημιζει τα καλλιστεια που ειναι στις 16 και με πιανει μια τρελη ταχυπαλμια, αχχχχχχχχχχ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αντε βρε αγαπακι που σε κοροιδευω...απλα δεν αφηνω τιποτα να πεσει κατω...000205B1.gif

sig.asp?img=ad1

Ναι καλα σιγουρα λες ψεματα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές να είσαστε καλά και σας εύχομαι με την σειρά μου τα καλύτερα!!!!!!!!!! Τον τελευταίο καιρό επειδή όλα είναι μικρά μπροστά σ' αυτό το θαύμα της μητρότητας, οι ευχές μου είναι όλος ο κόσμος να έχει την υγεία του και να κάνει παιδιά, όσα περισσότερα μπορεί!!!! Οι ευχές σας εύχομαι να πραγματοποιηθούν όπως επίσης και οι επιθυμίες σας.........:P

επειδη με κοροιδευετε,φευγω!λοιπον παω μια βολτα στο ποταμι το ταρζανακι μου καιεπιστρεφω να δω τι γραψατε!μη δω παλι για φασολακια,φαρολακια,φασογλακια και φαρογλακια ναι;αντε.

566b716e1f.png?html%22

Οχι αθηνα,αλλα Λαρισα,καλα παπακι Λαρισα δεν εισαι;Γιατι αν θυμαμαι λαθος,ε τοτε παει καλως ηρθες Αλτσχαιμερ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λαρισα λαρισα ποτε ερχεσαι.ελπιζω να μην ειμαι αθηνα μονο γιατι θα τρελαθω. Θαπηδηχτω απ το παραθυρο.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...