Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Παω για ενα τσιγαρο κι έρχομαι, ελπιζω να μην φυγει καμμια...

εγω παντως και να θελετε δε θα φυγω!

χιχιχιχιχχι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννα δουλευει σε ψυγειο απ αυτα με τις επτα πορτες.Εμποριο κατεψυγμενα.Ολη μερα φορτω ξεφορτω και το βραδυ τεζα!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

αχ πλακα πλακα κι εγω νυσταζω, σας καληνυχτω κι εγω αγαπημενες... Δεν είχαμε και τίποτα καλό πάλι να ξυπνησουμε, καταραμενα επιστημονικα συνεδρια!!! Τα καλυτερα παιδια μας παιρνετε!!!

φιλια κουκλες, καλο ξημέρωμα!!!

πετρια?αχαχαχααχαχαχ η αλλη μιλαει νταλικιεριστικα αχαχαχαχαχχαα νυσταζω σε λιγο σας αφηνω κορες οποτε λεω καληνυχτα και οταν κλεισουν ταματια μου θα το καταλαβετε θα γραψω κατι τετοιο λγηιοαρ΄σεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες3ριο[ε' φςιοςιοςιοςιοςιοεγητιγχω, θα εχω πεσει στο πληκτρολογιο

χαχαχαχαχα κλα ε εισαι φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Γεια μας!φανταζεστε τη ζωη χωρις αμστελ???????χαχαχαχαχαααααα

καληνυχτα κουφετακι!!!!!!!!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

αχ πλακα πλακα κι εγω νυσταζω, σας καληνυχτω κι εγω αγαπημενες... Δεν είχαμε και τίποτα καλό πάλι να ξυπνησουμε, καταραμενα επιστημονικα συνεδρια!!! Τα καλυτερα παιδια μας παιρνετε!!!

φιλια κουκλες, καλο ξημέρωμα!!!

μακια μου ελενακι!!!!!!!

καληνυχτα και καλοξημερωμα κουκλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Γεια μας!φανταζεστε τη ζωη χωρις αμστελ???????χαχαχαχαχαααααα

καληνυχτα κουφετακι!!!!!!!!

μπιρα;;;;;

μπλιαξ!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

αμα γραψεις φωτο στο google τι σου βγαινει?για πατε να δειτε στην τεταρτη σειρα εκει που διχνει φωτο...ενα εχω να πω αξιος!!!!

εγω παλι δεν καταλαβα!

566b716e1f.png?html%22

εγω παντως στο γκουγκλ πηγα να γραψω "γαμος" και στο τριτο γραμμα να μη σας πω τι εβγαλε,δειτε μονες σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...