Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε καλα βρε κοριτσια στα 35 δε με λες και εξαλλο νιατο:rolleyes:

αγαπη μου μην λες οτι ειμαστε β'ηλικιας γιατι εγω εξαλλο νιατο αισθανομαι ακομα αντε μην τα παρω μια χαρα μικρες ειμαστε ακομα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

και ηθελανα σε ρωτησω μινακι για την αγγελικουλα και τη μαριαεφη!λιγο καφε δενπειραζει,αφου ακουσ εκαρδουλα ολα καλα ειναι!!!μεγαλωνει ομαχητης!!!

μανουυυυυυυυ τλελανε μεεεεεεεεεεεε!αννουλι σουπε ρη μικρη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

και βεβεαι ειμαστε μικρες!ακους εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!μπουμπουκακιααααααααααα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ξέρω γω βρε μίνα μου...πιθανολογώ ότι είναι καλά....αύριο θα πάω γιατρό. συμπτώματα δεν έχω και έχω αγχωθεί (εκτός από πρήξιμο τρελό) διότι πέραν όλων των άλλων το ξεχνάω και κάνω βλακείες.

ελα ρε ουτε κι εγω ειχα συμπτωματα στην μικρη μην αγχονεσαι ολα μια χαρα θα πανε!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

και ηθελανα σε ρωτησω μινακι για την αγγελικουλα και τη μαριαεφη!λιγο καφε δενπειραζει,αφου ακουσ εκαρδουλα ολα καλα ειναι!!!μεγαλωνει ομαχητης!!!

μανουυυυυυυυ τλελανε μεεεεεεεεεεεε!αννουλι σουπε ρη μικρη!

για την μαριαεφη δεν ξερω τιποτα και ουτε εχω κανενα τηλ να την παρω να δω τι κανει!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

στην καλυτερη φαση εισαι μανου μου!εξαλλο οχι αλλα νιατο 100% σιγουρα!αντε και που ξερεις μπορει ο θεουλης για να σε ανταμειψει για την υπομονη σου να σου στειλει διδυμα σπορακια!χιχι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εμενα με ξυνει η κοιλι ακαι το ζυζακι!!!ωρες ωρες,και απεχθεια στα λαδερα,οσο τα ζηταω,τοσ ο τα βγαζουμε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Ναι χαθηκε η αννετ και το κουφετο...

Καλα εγω θελω να παρω την αννετ τηλ αλλα φοβαμαι μην κοιμαται

Κατσε θα στειλω μηνυμα να δω τι παιζει!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχαχχαα μινακι μην την κανει ςετσι!αχαχαχα θ αλιποθυμησει!που σαι κουφετοοοοοοοοο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...