Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα μινακι μου καλα ειμαστε κι εμεις.Η Αγγελικουλα μας καλα ειναι;Να της δωσεις χαιρετισματα πολλα και τα φιλια μας.

καλα ειναι το κοριτσακι μας παει γιατρο σημερα το βραδυ ολα καλα μια χαρα θα της τα πω οταν ξαναμιλησουμε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Ολα θα γινουν μωρε κοριτσια,αν και νομιζω οτι προεχει να μεινουν τα κοριτσια που δεν εχουν ακομα παιδακι,και μετα θα παρω κι εγω σειρα.......ΜΟΝΟ βιαστειτε ομως εεεεεεεεε μη με παρουν και τα χρονια,γιατι εχω και μια ά ηλικια για να μην πω και μια ΄β.................:tongue:

Αχαχαχα τι λες καλε;σιγα μην εισαι και τριτης!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοριτσακια σορρυ μιλουσα με μια φιλη κισακι μου με την Αγγελικουλα μας μιλουσα ειχε παλι λιγο καφε το Σαββατο!!!! μανου μου καλημερα καλα ειμαστε εσεις???? Αννα ασε το παιδι καλε να φαει απο την αντιβιωση ειναι!!!! Αννιω μου τι κανεις το σπορακι σου????

ξέρω γω βρε μίνα μου...πιθανολογώ ότι είναι καλά....αύριο θα πάω γιατρό. συμπτώματα δεν έχω και έχω αγχωθεί (εκτός από πρήξιμο τρελό) διότι πέραν όλων των άλλων το ξεχνάω και κάνω βλακείες.

mIdZp3.png

αννουλι ενταξει μια χαρα ειμαι.ενα ονειρο ηταν.και μαλλον επηρεαστικα απο χτες εχεις δικιο.καλε που ειναι η αννετ;χαθηκε!παλι κοιμαται;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...