Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Παπακι πιστεψε με,ειναι η μονη λυση,αλλιως το εχεις χαμενο το παιχνιδι......Δε θα σας κρυψω βεβαια πως εκτος απο το αγχος του να μεινω εγκυος καταρχη,μετα θα ερθει το αγχος του αν θα πανε ολα καλα,(λογω του ιστορικου)για αυτο προσευχομαι,αν ειναι να γινει,να ειναι για να μεινει,αυτη τη φορα.

Μανου μου σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ερθει ενα φασολακι πολυ γερο και να δεσει καλα στην κοιλιτσα μου.και να βγει μεσα απο κει μονο οταν ειναι η στιγμη να το παρεις στην αγκαλια σου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αννιω!!!εννοειται και ημικρη!!!κι εγω θελω να τη δω αλλα ειλικρινα αυτο το κυρια με σκοτωνει...........αχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα αννουλι!τι κανει το ταρζανακι;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλ ειμαι κι εγω μανου το φασολακι ζωηρεψ επολυ χτες απο τις 8,30 μεχρι το βραδυ δε σταματησ εν ακουνιεταικαι ν ακλωτσαει σημερα εμφανιστηκε 9 παρα!αχ μια εβδομαδα εμεινε,συνηθισα να το βλεπω καθε 3 και τωρ απου παω σην τεταρτη εβδομαδα...μου κακοφαινεται!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα αννιω!!!εννοειται και ημικρη!!!κι εγω θελω να τη δω αλλα ειλικρινα αυτο το κυρια με σκοτωνει...........αχαχα

Ελα βρε αν ειναι να σε σκοτωνει θα της πω να το κοψει.......:mrgreen:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Να'σαι καλα παπακι μου,ας μεινω μια με το καλο,και μετα εδω θα ειμαστε και θα σας ζαλιζω με τις αγνωνιες μου..............:tongue:

Μανου μου να μας ζαλιζεις καθε ωρα κ λεπτο κι αν δε σου φτανει να σου δωσω κ το τηλ μου ναμε ζαλιζεις συνεχεια!αχαχα

566b716e1f.png?html%22

Παπακι μου το ονειρο ηταν καθαρα επηρεασμενο απο την χθεσινη μας κουβεντα μην του δηνεις σημασια και επισης μην σκεφτεσαι το τι περασαμε εμεις αυτα δεν συμβαινουν σε ολες τις κοπελες εσενα θα ρθει και θα ειναι γερο και σε ολες τις κοπελιτσες μας...

Μανου μου αστα τι το χει πιασει?Σε λιγο θα φαει και εμενα

Διαφημίσεις

Ολα θα γινουν μωρε κοριτσια,αν και νομιζω οτι προεχει να μεινουν τα κοριτσια που δεν εχουν ακομα παιδακι,και μετα θα παρω κι εγω σειρα.......ΜΟΝΟ βιαστειτε ομως εεεεεεεεε μη με παρουν και τα χρονια,γιατι εχω και μια ά ηλικια για να μην πω και μια ΄β.................:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κισα θα σου στηλω την δικια μου που μιλαει σε ολους λες και τους ξερει απο το στρατο...χαχαχα πως να της μαθω να μιλαει στον πλυθηντικο?

Αστε ειναι σουργελο το παιδι οπου παμε γυρναει στον κοσμο και λεει για σας τι κανετε εχετε παιδακια να παιξω?Θα την στηλω να κανει pr σε παιδοτοπους χαχαχαχα

κοριτσακια σορρυ μιλουσα με μια φιλη κισακι μου με την Αγγελικουλα μας μιλουσα ειχε παλι λιγο καφε το Σαββατο!!!! μανου μου καλημερα καλα ειμαστε εσεις???? Αννα ασε το παιδι καλε να φαει απο την αντιβιωση ειναι!!!! Αννιω μου τι κανεις το σπορακι σου????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...