Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κισα ο θυρεοειδης ειναι μεν κληρονομικης προελευσης αλλα οχι παντα.επισης στην εγκυμοσυνη ο οργανισμος επειδη αλλαζει τραγικα δηλαδη μεχρι και ακμη μπορει να περασεις,οποτε πρωτον μπορει να ειναι εγκυμοσυνης και δευτερον μπορει να εχει μια κοπελα θυρεοειδη που παχαινει και οταν μεινει εγκυος ο οργανισμος να το γυρισει σε θυρεοειδη που αδυνατιζει.τρελο αλλα εχει συμβει.

ειναι πολλα που αλλαζουν με την εγκυμοσυνη αλλαζει ριζικα ο οργανισμος μας με πρωτο απο ολα ολα αυτα που συντελουνται στο να μην το αποβαλει ο οργανισμος σαν ξενο σωμα μονο απο κει μπορεις να καταλαβεις τι γινεται μεσα μας!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου καλημερα,τι κανετε;

Παπακι μου νομιζω οτι εχεις αγχωθει πολυ κι αυτο δε σ'αφηνει ουτε στον υπνο να ησυχασεις.Χαλαρωσε καλη μου και πετα τις ασχημες σκεψεις στον καλαθο των αχρηστων.

Κισακι μου καλα να περασεις σημερα,εγω θα επικοινωνησω με μαριαθ και κουφετακι,να τους πω για την Παρασκευη.

Μινακι μου τι κανεις,η σκανταλιαρα σου καλα ειναι;

OPYIp3.png

vez3p2.png

ειναι πολλα που αλλαζουν με την εγκυμοσυνη αλλαζει ριζικα ο οργανισμος μας με πρωτο απο ολα ολα αυτα που συντελουνται στο να μην το αποβαλει ο οργανισμος σαν ξενο σωμα μονο απο κει μπορεις να καταλαβεις τι γινεται μεσα μας!!!!!

Ναι μινακι ασε τα ξερω.οταν εκανα την πτυχιακη μου ειχα μιλησει με γυναικολογους,παθολογους,εναν καρδιολογο και 2 ψυχολογους.ημουν τοτε με την φιλη μου που καναμε την πτυχιακη και περναμε συνεντευξεις.αστα το τι ακουσαμε δε φανταζεσαι.ο οργανισμος αλλαζει και ποτε δεν επανερχεται στην παλια του ροη.ποτε.ηταν ενα περιστατικο που η γυναικα ειχε καρδια.οταν εμεινε εγκυος δεν υπηρχε πια προβλημα.ανοιξαν οι κλειστες αρτηριες της.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Α και τωρα που το θυμηθηκα,εσεις τα βραδυνα κοριτσακια τι συζητηση ηταν αυτη που πιασατε χθες.Οσο για τα τραγουδια τι να πω,κομματια με κανατε το πρωι.

Με σενα ανδριανη μου τα εχουμε πει και τηλεφωνικα,και ξερεις ποσο σε νιωθω,γενικα οταν μια κοπελα εχει νιωσει την απωλεια που περασαμε εμεις ειναι πολυ δυκολο.Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου,οτι οι επιλογες ειναι μονο2:ή καθεσαι και κλαις τη μοιρα σου μια ζωη ή μαζευεις τα κομματια σου και κοιταζεις μπροστα...........

Εγω μετα και τη 2η ατυχια,επεσα σε καταθλιψη,ημουν κομματια,και ειχα και τη μικρη.Τοτε τη στειλαμε παιδικο και μαλιστα κοιματαν εκει και το μεσημερι,γιατι εγω πραγματικα δεν ημουν σε θεση να κανω το οτιδηποτε.

Καποια μερα που περασε ο αντρας μου απο τον παιδικο,την ειδε να κοιμαται σε ενα στρωμα,πανω στο πατωμα,ηρθε και μου το ειπε.Η εικονα εκεινη ηταν που εκανε το κλικ στο μυαλο μου και ειπα οτι πρεπει επιτελους να συνελθω και να βρω τον εαυτο μου γιατι ειχα ενα παιδακι,ζωντανο,που ειχε την αναγκη μου.Τα 2 αγγελακια μου ηξερα οτι θα ηταν καλα εκει που ηταν κι ας μην τα ειχα στην αγκαλια μου.........

Αστερια μου καταλαβαινω πως νιωθεις......για μια ακομη φορα θα σου πω,να ερχεσαι στο παρεακι και να λες ολα οσα νιωθεις,χωρις να νιωθεις ασχημα για αυτο.Επισης νομιζω καμια γυναικα δεν ειναι ηλιθια,επειδη εχει σαν σκοπο της ζωης της,την τεκνοποιηση.Απλα θα βοηθουσε ισως λιγο να το δεις λιγο αλλιως το ολο πραγμα κι ειμαι σιγουρη πως αν αφεθεις,ολα θα γινουν οπως πρεπει.

Συγγνωμη για το κατεβατο κοριτσια..........:|

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλημερα,τι κανετε;

Παπακι μου νομιζω οτι εχεις αγχωθει πολυ κι αυτο δε σ'αφηνει ουτε στον υπνο να ησυχασεις.Χαλαρωσε καλη μου και πετα τις ασχημες σκεψεις στον καλαθο των αχρηστων.

Κισακι μου καλα να περασεις σημερα,εγω θα επικοινωνησω με μαριαθ και κουφετακι,να τους πω για την Παρασκευη.

Μινακι μου τι κανεις,η σκανταλιαρα σου καλα ειναι;

Μανου μου καλημερα!να σου πω βρε μανου;δεν ειμαι καθολου αγχωμενη.ετσι νιωθω τουλαχιστον.τινα πω;υποσυνειδητα λες;παντως μια χαρα ηρεμη αισθανομαι.ισως με τις συζητησεις που κανουμε με τα κοριτσια να επηρρεαζομαι υποσυνειδητα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημερα κισακι μου,τι κανεις ομορφια μου,το φασολακι σου,ζωηρευει;Ελεγα χθες στη μικρη για την Παρασκευη,και μου λεει:Μαμα αν ειναι και ο α...... της κυριας Μ........ να ερθω κι εγω;Θελω να δω την κυρια κισααααααααα:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Το πως νιωθεις παπακι μου,μονο εσυ το ξερεις,το πιο πιθανον ειναι να επηρρεαστηκες απ'ολα οσα συζηταμε κατα καιρους εδω.Για αυτο ξεχασε το κοριτσι μου,ονειρο ηταν και περασε,χαμογελασε κι ολα θα πανε καλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Α και τωρα που το θυμηθηκα,εσεις τα βραδυνα κοριτσακια τι συζητηση ηταν αυτη που πιασατε χθες.Οσο για τα τραγουδια τι να πω,κομματια με κανατε το πρωι.

Με σενα ανδριανη μου τα εχουμε πει και τηλεφωνικα,και ξερεις ποσο σε νιωθω,γενικα οταν μια κοπελα εχει νιωσει την απωλεια που περασαμε εμεις ειναι πολυ δυκολο.Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου,οτι οι επιλογες ειναι μονο2:ή καθεσαι και κλαις τη μοιρα σου μια ζωη ή μαζευεις τα κομματια σου και κοιταζεις μπροστα...........

Εγω μετα και τη 2η ατυχια,επεσα σε καταθλιψη,ημουν κομματια,και ειχα και τη μικρη.Τοτε τη στειλαμε παιδικο και μαλιστα κοιματαν εκει και το μεσημερι,γιατι εγω πραγματικα δεν ημουν σε θεση να κανω το οτιδηποτε.

Καποια μερα που περασε ο αντρας μου απο τον παιδικο,την ειδε να κοιμαται σε ενα στρωμα,πανω στο πατωμα,ηρθε και μου το ειπε.Η εικονα εκεινη ηταν που εκανε το κλικ στο μυαλο μου και ειπα οτι πρεπει επιτελους να συνελθω και να βρω τον εαυτο μου γιατι ειχα ενα παιδακι,ζωντανο,που ειχε την αναγκη μου.Τα 2 αγγελακια μου ηξερα οτι θα ηταν καλα εκει που ηταν κι ας μην τα ειχα στην αγκαλια μου.........

Αστερια μου καταλαβαινω πως νιωθεις......για μια ακομη φορα θα σου πω,να ερχεσαι στο παρεακι και να λες ολα οσα νιωθεις,χωρις να νιωθεις ασχημα για αυτο.Επισης νομιζω καμια γυναικα δεν ειναι ηλιθια,επειδη εχει σαν σκοπο της ζωης της,την τεκνοποιηση.Απλα θα βοηθουσε ισως λιγο να το δεις λιγο αλλιως το ολο πραγμα κι ειμαι σιγουρη πως αν αφεθεις,ολα θα γινουν οπως πρεπει.

Συγγνωμη για το κατεβατο κοριτσια..........:|

Μανου μου θελει πολυ δυναμη για να ξεπεραστει αυτο το γεγονος.ειναι πολυ χαλια αυτη η κατασταση.και πραγματικα μπραβο που κι εσυ και η ανδριανη και η αννα το παλεψατε και κοιτατε μπροστα.θελει να δειξεις ψυχη.κι αυτο ειναι το δυσκολο.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Παπακι πιστεψε με,ειναι η μονη λυση,αλλιως το εχεις χαμενο το παιχνιδι......Δε θα σας κρυψω βεβαια πως εκτος απο το αγχος του να μεινω εγκυος καταρχη,μετα θα ερθει το αγχος του αν θα πανε ολα καλα,(λογω του ιστορικου)για αυτο προσευχομαι,αν ειναι να γινει,να ειναι για να μεινει,αυτη τη φορα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημέρα κοριτσάκια σε όλες....τι νέα....?
καλημερα και σε σενα αννιω μου!τι κανεις;το σπορακι;ποτε θα πας να δεις σακο;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...