Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Μετά την ωοληψία μου χορήγησε κάτι, μου είπε ότι είναι αρκετό. Ο πόνος όμως ξεκίνησε ήπια και σήμερα δυνάμωσε… αύριο Κυριακή δεν θα βρίσκω φαρμακείο..

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αννουλα εμεις ειμαστε μαζι απο το 98 κ ειμαστε παντρεμενοι περιπου 5 χρονια

κ οφειλω να ομολογησω οτι αν δεν ειναι γονιμες ε δεν το παλευω συχνα βαριεμαι

οταν κανουμε μερες να βρεθουμε το απολαμβανουμε καλυτερα

αυτο είναι αληθεια:P:p:p:p την περασμενη φορα που αδιαθετησα , επειδη ειχε λιγο λιγο ξεκινησει απο Παρασκευή , τελικά ηρθε Κυριακή και κρατησε αρκετες μερες...ειχαν περασει συνολο καμια 10-12 ...εε....η πρωτη φορα μετα ήταν παρα παρα πολυ πολυ πολυ καλη:P:p:p:p:p

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καληνυχτα αστερια

κιττυ αν κ νομιζω οτι ημουν σαφης τεσπα κ δεν ανταλασεται

εγω μαζί σου είμαι:P:p:p:p

καλα μαρη αννα κ πες οτι τα βαζουμε τα καρπουζια τι θα τα κανουν θα τα βγαλουν παγκα να τα πουλησουν η θα τα φανε ολα μονοι τους θα τους πιασει διαρια

χαχαχαχχαχαχα

cad313a91b.png

ετσι ειναι οταν δεν το κανεις συνεχεια το φχαριστιεσε πιο πολυ για φαντασου να τρως καθε μερα το ιδιο φαι θα το σιχαθεις αν κανεις 10 μερες να το φας ομως το απολαμβανεις πιο πολυ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

παω κι εγω κοριτσια να κανω ενα μπανακι και να δω το τελευταιο επεισοδιο του 4.

τα λεμε αυριο. καληνύχτα !!!

cad313a91b.png

κοριτσια σε λιγο ερχεται ο συζηγος με πηρε τηλ να μαγειρεψω

σε λιγο θα την κανω κ γω αλλα δεν θα καληνυχτησω μολις του βαλω να φαει θα ξανα μπω γιατι σεξ δεν εχει σημερα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα ζουζουνες μου!!!!!!!

μολις γυρισαμε απο την βραδυνη μας εξοδο και ξαπλωσα!

ηθελα να σας πω μια καληνυχτα γιατι αυριο θα παω απο νωρις στη δουλεια και

αν βρω χρονο θα μπω απο κινητο.που σημαινει θα γραφω παλι πολυ αργα!κλαψ!

λοιπον αυριο θα παρω τηλ το γιατρο μου να του πω οτι αδιαθετησα και πιο νωρις απο οτι περιμενα.δηλαδη μου ειπε μετ απο 3 με 5 μερες και αδιαθετηση τη δευτερη μερα που εκοψα τα χαπια.

θα του πω και για το ποτε να παω και οποτε μου πει θα το κανονισω η αυτο η το επομενο σαββατο.

αυτα απο μενα!

λοιπον θελω να ειστε πολυ πολυ καλα ολες σας και τα λεμε μαλλον αυριο πρωι πρωι!θα μαι απο τις 7 παρα στο ποδι!!!!!!!!

μακια!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα!!!μπορει να ναι και η πρωτη φορα που ανοιγω εγω το μαγαζακι μας!αχαχα,ποιος ομως θα μου κανει παρεα;εχει ξυπνησει καμια;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοριτσια ποια ειναι καλη στο να εξηγει ονειρα;αν και βεβαια τα δικα μου ειναι ανεξηγητα.παντα της ανωμ@λιας γινεται.ειδα λεει οτι ειχα παει να κανω μια χοριακη και οταν πηρα τα αποτελεσματα χοροπηδουσα απο τη χαρα μου.κι ερχεται μια γυναικα και μου λεει:κοπελα μου τοσο να χαιρεσαι αν το γεννησεις οχι απο τωρα.μπορει αδικα να πανηγυριζεις.αυτο!τι ειναι παλι αυτο ρε κοριτσια;μαλλον το υποσυνειδητο ε;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...