Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλα ειμαι κιττυ

μονο ποναω απο το πολυ σεξ οσο δεν εκανα απο την αρχη του χρονου το εκανα μαζεμενο αυτη τη βδομαδα

απο την αρχή του χρόνου εεε? χαχαχχαχαχαχχα.............τρομάζω να ρωτήσω αριθμό...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο κοσμος προχωραει με η χωρις εσενα αστερια μου εσυ απλα επιλεγεις την θεση που θες να βρισκεσε

κ οσο για τους γιατρους κ γω στον δικο μου επεμενα για σπερματεγχυση ενω αυτος ελεγε να προσπαθησουμε μονοι μας κ χαρη στις δυο σπερματεγχυσεις εστω κ αν δεν ειχαν αποτελεσμα η γιατρος η δευτερη που εχω (αυτη δηλ με εστειλε σε αυτον που ειμαι τωρα γιατι ειναι υπογονιμοτητας ενω αυτη οχι)μου ειπε οτι μπορει με τις σπερματεγχυσεις να ξεμπλοκαρε ο οργανισμος μου κ γιαυτο εμεινα μονη μου

κ την δευτερη εγκυμοσυνη να σημειωσω οτι την πετυχα στον δευτερο μηνα ενω στην πρωτη 2 χρονια κ βαλε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ρε ανδριανη δεν σε πιστευω που κλεγεσαι για το σεξ ελεος...χαχαχαχα

Εμενα αν ειναι σπιτι ο αντρας μου το καθημερηνο ειναι σιγουρο οπως ειδες το πληρωσε και με τοκο αυτο που κανε το σαββατο...χαχαχαχα Εμενα με ανεβαζει αν κανω μετα εχω πολυ ενεργεια

ναι , κι εμεις οταν δεν ειμαστε ιδιαιτερα κουρασμενοι ή στις διακοπες εννοείται....και μια και δύο....και στην αρχή της γνωριμίας ..............συνεχώς και αδιαλείπτως............

cad313a91b.png

Ρε ανδριανη δεν σε πιστευω που κλεγεσαι για το σεξ ελεος...χαχαχαχα

Εμενα αν ειναι σπιτι ο αντρας μου το καθημερηνο ειναι σιγουρο οπως ειδες το πληρωσε και με τοκο αυτο που κανε το σαββατο...χαχαχαχα Εμενα με ανεβαζει αν κανω μετα εχω πολυ ενεργεια

αη μαρη καθε μερα μας δουλευεις?

ποσα χρονια ειστε μαζι?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου κιττυ μου!

τα βηματα λιγο πολυ τα ξερω,1)χαπια,2)ενεσεις 3)εξωσωματικη.

τα χαπια τα πηρα αλλα τιποτα μεχρι στιγμης,τωρα θελω να δω αν θα παω στο 2 ή θα κανω λαπαροσκοπηση για να αποκλεισουμε πιθανοτητα ενδομητριωσης.

μου ειχε πει οτι δεν πιστευει να βρει κατι αλλα ......

για σπερματεγχυση δε μου εχει πει και θελω να ρωτησω να δω και αυτο.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

δυψηφιος:?

διψήφιος ....με την Παρασκευή μέσα ? χαχαχχαχαχα

θα βαλω αυριο διαγωνισμο......βρειτε ποδες φορες εκανε η Ανδριανη σεξ το ΣΚ

α/ 10-12

β/ 13-15

γ/ 16-20

δ/ 20 και άνω

cad313a91b.png

Να εισαι καλα παπακι μου ελπιζω στο τελος να θυμηθηκες να βαλεις και το δικο σου ονομα...

Κοριτσακια μου θα ερθει αισιοδοξια θελει ακουστε με και μενα και να ειστε σιγουρες οτι εχουμε πολυ δυναμη μεσα μας εγω να σας πω αντεξα οταν με εβαλαν στο χειρουργειο και μου εκαναν υπερηχο και το ειδα να κουνιεται...και πριν κοιμηθω να με κλωτσαει και μετα τι?τιποτα περασα καταθλιψη και τι καταλαβα?Εχασα 2 πολυτιμους μηνες απο την ζωη μου ε οχι στο χερι μου ειναι να σηκωσω το κεφαλι και να πω εως εδω παω παρακατω και θα τα καταφερω με οποιο τροπο και με οποιο κοστος

δεν ειδες πανω το ονομασου καλε;;;;

σε εβαλα παντα σε ακεφτομαι γυναικι μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ναι , κι εμεις οταν δεν ειμαστε ιδιαιτερα κουρασμενοι ή στις διακοπες εννοείται....και μια και δύο....και στην αρχή της γνωριμίας ..............συνεχώς και αδιαλείπτως............

Ασε και εμεις στις διακοπες χανομαστε που δεν εχουμε και την μικρη μαζι..φετος αν με το καλο παμε στην ελεναρα μας θα την εχω μαζι....αλλα αν παρει αδεια η μανα μου αυγουστο θα την αφησω εκει και εγω εδω μονη με τον αντρουλη...χαχαχαχαχα

Καλα το χειροτερο ηταν οι πρωτες μας διακοπες στην λευκαδα τιποτα δεν ειδαμε μονο παραλιες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Ασε και εμεις στις διακοπες χανομαστε που δεν εχουμε και την μικρη μαζι..φετος αν με το καλο παμε στην ελεναρα μας θα την εχω μαζι....αλλα αν παρει αδεια η μανα μου αυγουστο θα την αφησω εκει και εγω εδω μονη με τον αντρουλη...χαχαχαχαχα

Καλα το χειροτερο ηταν οι πρωτες μας διακοπες στην λευκαδα τιποτα δεν ειδαμε μονο παραλιες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχχαχα........νυχτερινες ωρες φανταζομαι , γιατι στην Λευκαδα , δεν εισαι και μονος σου στην παραλια....πορτο κατσικι...ερημια ....

αχ...ναι ωραία πράγματα......

cad313a91b.png

διψήφιος ....με την Παρασκευή μέσα ? χαχαχχαχαχα

θα βαλω αυριο διαγωνισμο......βρειτε ποδες φορες εκανε η Ανδριανη σεξ το ΣΚ

α/ 10-12

β/ 13-15

γ/ 16-20

δ/ 20 και άνω

χαχαχαχαχα κ το επαθλο?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αφου ειδατε τις παραλιες οκ!τι αλλο να δει κανεις σε ενα νησι!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

λοιπον κουκλες χαιρετω αν και δε θελω να σας αφησω!

να περασετε καλα εδω μεσα!μακια σε ολες!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...