Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

λες να μην το προδικαζω,ε?

θα μου λυθει η απορια την αλλη βδομαδα.δε ξερω και σε ποια μερα ειμαι,ειπα αυτο το μηνα να μην ασχοληθω,αλλα λογικα ειμαι22η ή 23η.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλο κουραγιο μινακι και καλη συνεχεια.

Κιτυ μου καλημερα,γιατι τοση κουραση,τι εκανες το Σ/Κ πουλακι μου;;)

Καλησπέρα κορίτσια:P:p:p sorry που βγηκα ετσι το πρωι , αλλα μπηκε κοσμος και καθυστερησα , μετα ηρθε η μαμα μου....και περασε η ωρα

τι έκανα ?? δούλευα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

το σαββατο απο το πρωι γυρισαμε στις 23 45 .....ψοφιοι και 7 00 η ωρα την Κυριακη ειμασταν παλι μαγαζι - ακους Ελένη ? -χιχιχιχιχιχι

με πονουσαν χερια-ποδια ...ολα....

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Παπακι μου να πας στις 18 να σιγουρευτεις για την κατασταση της μητρας και να δεις και τα αυγουλακια σου μην το αφησεις να κανεις ελεγχο μετα την επεμβαση να εισαι σιγουρη σε ποια κατασταση ξεκινας τις προσπαθειες

βρε κοριτσια αισθανομαι ηλιθια ωρες ωρες,κλαιγομαι ενω και εσεις δεν εχετε περασει λιγα!αλλα 17 μηνες μου φαινονται πολλοι!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Αχ ρε κιτυ μου δεν πειραζει δουλεια να υπαρχει και θα βρεις χρονο να ξεκουραστεις....Λεω εγω τωρα

Εννοειται:P:p:p:p αν δεν εχουμε και δουλειά καήκαμε !!!!!!

αλλα με πειράζουν κιόλας ..κατάλαβες ......:P:p:p:p:p:p:p

εσείς τι νέα ? η μικρή σου , καλά είναι ?

cad313a91b.png

Αστερια μου δεν εισαι καθολου ηλιθια και σιγουρα οι 17 μηνες δεν ειναι και λιγοι να σου πω οταν πας στον γιατρο σου να τον πιεσεις να σου πει ακριβως τι βηματα πρεπει να κανεις παρακατω να αφησει τις αμπελοσοφιες οπως κανουν πολλοι πες του θελω να ξερω οτι θα κανω αυτο και αυτο τελος

αστερια μου καταλαβα απλα σε πειραζα

πως τα καταφερα?αν θες να σου πω

δεν ειχα πολλες επιλογες για την ακριβεια 2 η να συνεχισω να κλαιω κ να μην δεχομαι τα πραγματα οπως ειχαν κ να μενω κολλημενη σε μια κατασταση που δεν αλλαζε

κ η δευτερη επιλογη να προχωρησω μπροστα κ να ελπιζω την επομενη να πανε καλιτερα τα πραγματα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Αστερια μου δεν εισαι καθολου ηλιθια και σιγουρα οι 17 μηνες δεν ειναι και λιγοι να σου πω οταν πας στον γιατρο σου να τον πιεσεις να σου πει ακριβως τι βηματα πρεπει να κανεις παρακατω να αφησει τις αμπελοσοφιες οπως κανουν πολλοι πες του θελω να ξερω οτι θα κανω αυτο και αυτο τελος

Καλησπερα Αστερία μου:P:p:p

ναι , κι εγω συμφωνω με την Αννα...τι ηλιθια καλέ ? γιατί ? στο κατω κατω ο καθενας όπως αισθανεται ..δεν καταλαβα θα σε πεισει ο γιατρος για κατι που δεν θελεις ?

εδω και τωρα....

cad313a91b.png

καλα ειμαι κιττυ

μονο ποναω απο το πολυ σεξ οσο δεν εκανα απο την αρχη του χρονου το εκανα μαζεμενο αυτη τη βδομαδα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ρε ανδριανη δεν σε πιστευω που κλεγεσαι για το σεξ ελεος...χαχαχαχα

Εμενα αν ειναι σπιτι ο αντρας μου το καθημερηνο ειναι σιγουρο οπως ειδες το πληρωσε και με τοκο αυτο που κανε το σαββατο...χαχαχαχα Εμενα με ανεβαζει αν κανω μετα εχω πολυ ενεργεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...