Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

γεια σου παπακι!τι να κανουμε,εδω κλαιω τη μοιρα μου ως συνηθως!

βρε γλυκουλι μου φαντασου τωρα ομως να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου και να το στεναχωρεις και να το αγχωνεις κι αυτο!!!!!

κι αυτο μπορει να συμβαινει καθε μηνα!

ποτε δεν ξερεις ποτε θα μεινεις εγκυος!!

το χεις σκεφτει ποτε ετσι;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου παπακι

αννα ει διπλουνννν????

πω πω πω

εγω μια κ δεν αντεχω αλο αυριο παλι σημερα δεν εχει ε δεν θα παιθανω κιολας

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

αχ βρε ανδριανη μου γι'αυτο ειπα χθες οτι σε θαυμαζω!απορω πραγματικα πως τα καταφερνεις,εχω εχω αφεθει στη μοιρα μου.

μακαρι να ερθει και να μεινει!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

πριν μεινω πρωτη φορα εχω ξαναπει οτι προσπαθουσα πανω απο 2 χρονια κ χωρις προφανη αιτια που δεν εμενα

αυτο που καταλαβα ειναι οτι ερχεται οταν αυτο θελει μην αγχωνεσε

ρε συ αστερια δεν θελω να σε βλεπω να στεναχωριεσε

εγω δηλαδη θα πρεπε να πηδηξω απο κανα παραθυρο?

καποτε ελεγα δεν εχω ουτε εστω μια αποβολη θα ξερα τουλαχιστον οτι πιανω

ναι! αυτες τις μαλακιες σκεφτομουν κ τα παθα εις διπλουν κ πιστεψε με καλιτερα να περιμενα κ αλο παρα να τραβηξω οσα τραβηξα κ να νιωθω ετσι ωπος νιωθω τωρα να θελω τοσο πολυ να μεινω εγκυος κ να φοβαμαι στην κυριολεξια να τρεμω μη μου ξανασυμβει

αχ κουκλα μου!να ξερεις πως εχτες που πηγα στον αγ.παντελεημονα μεγαλη η χαρη του

αναψα και για εσας ενα κερακι!και για σενα και τον αστερια και για την αννα και την αννετ να ναι καλα το σπορακι της και για το μινακι,το μηλαρακι,και για τη μανου και το κισακι και ολα τα κοριτσια,σας ονομασα ολες!καθομουν με το κερι στο χερι και προσπαθουσα να σας ονομασω ολες!

με κοιτουσε ο αντρουλης μου και λεγε τι κανεις τοση ωρα;;;αχαχαχαχα!ολα καλα θα πανε κουκλες μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

παπακι πολλες φορες οταν ειμαι σε εκκλησια κ προσευχομαι

παρακαλαω ολους τους αγιους

κ μετα λεω οταν ξαναπαω οτι θα λενε μεταξυ τους οι αγιοι οταν με βλεπουν

ωχ παλι αυτη παιδια καντε πως δεν την βλεπετε χαχαχαχα

στανταρ με εχουν βαρεθει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

το αλλο με τον Τοτο το ξερεις??????

σημερα το πρωι σηκωθηκα και ειδα οτι τα πρωτα σπυρακια περιοδου εχουν κανει την εμφανιση τους!δηλ κοντο ψαλμος αλληλουια

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

αχ βρε ανδριανη μου γι'αυτο ειπα χθες οτι σε θαυμαζω!απορω πραγματικα πως τα καταφερνεις,!

μη μου λες τετοια με πιανει πανικος

μην τυχον τζαπα ελπιζω :confused:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αστερια για ακομα μια φορα θα το ξαναπω κ στις δυο εγκυμοσυνες ειχα πιο πολλα σπυρακια απο οτι στην περιοδο

κ τωρα που ειμαι στην 17 μερα του κυκλου εχω βγαλει 3 σπυρια μεγαλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

λοιπον παω να ντυθω και ερχομαι να σας χαιρετησω

αλλα εχω μια ερωτηση.

θα παω μεσα στο μηνα αυτο να κανω ενα κολπικο υπερηχο

να δω κι αν εφυγε τελειως ο πολυποδας.

τρεμω λιγο βεβαια μηπως εχει μεινει τιποτα φτου φτου φτου.

αλλα λεω να παω αυτο το σαβ/κο ή το επομενο και με την ευκαιρια να δω και τα αβγουλακια αν υπαρχουν.γιατι ωορηξια θα χω 18 με 20 ιουνιου και το σαβ/κο το επομενο πεφτει 18

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

τα νευρα μου σημερα χαλασε η ζυγαρια κ δεν μπορω να ζυγιστω σημερα

αμ πως να μην χαλασει η κακομοιρα ζυγιστηκε χθες ολο το σοι κ την αποτελειωσε ο συζηγος με τα 110 κιλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μη μου λες τετοια με πιανει πανικος

μην τυχον τζαπα ελπιζω :confused:

δεν ξερω τι καταλαβες γι'αυτο να διευκρινισω:απορω με τη δυναμη που εχεις παρολο που εχεις περασει ολα αυτα.συνεχιζεις και το παλευεις,δε σε παιρνει απο κατω οπως εμενα.

καταλαβες?

tJd1p3.png

Να εισαι καλα παπακι μου ελπιζω στο τελος να θυμηθηκες να βαλεις και το δικο σου ονομα...

Κοριτσακια μου θα ερθει αισιοδοξια θελει ακουστε με και μενα και να ειστε σιγουρες οτι εχουμε πολυ δυναμη μεσα μας εγω να σας πω αντεξα οταν με εβαλαν στο χειρουργειο και μου εκαναν υπερηχο και το ειδα να κουνιεται...και πριν κοιμηθω να με κλωτσαει και μετα τι?τιποτα περασα καταθλιψη και τι καταλαβα?Εχασα 2 πολυτιμους μηνες απο την ζωη μου ε οχι στο χερι μου ειναι να σηκωσω το κεφαλι και να πω εως εδω παω παρακατω και θα τα καταφερω με οποιο τροπο και με οποιο κοστος

αστερια για ακομα μια φορα θα το ξαναπω κ στις δυο εγκυμοσυνες ειχα πιο πολλα σπυρακια απο οτι στην περιοδο

κ τωρα που ειμαι στην 17 μερα του κυκλου εχω βγαλει 3 σπυρια μεγαλα

αχ τη ρομαντικη που εισαι;;

αχαχαχα μια ομορφια θα σαι;;;;

αχαχαχαχαχα

αχ βρε ανδριανη πολυ καλα θα πανε ολα!

και ποτε δεν ειναι τσαμπα η ελπιδα!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...