Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μετα τις 100 συνηθιζεις αλλες φορες κλαις κ αλλες απλα μελαγχωλεις οπως κ το ονειρο της θεωδοριδου αν θες βαλτο να το ακουσεις μη το βαλω παλι εδω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ουσιαστικα εχω παραιτηθει,δε ξερω αλλα δεν εχω καμια προσδοκια.

το μονο που περιμενω ειναι να παω στο γιατρο,δε ξερω τωρα τι θα μου πει.

πηγαμε χθες μια βολτα και μια κοπελα μου ελεγε:α!η ταδε ειναι εγκυος σε διδυμα,και η αδερφη της και αυτη εγκυος!

μετα ρωταω ενα φιλο μουτι κανει η ταδε?α!ειναι εγκυος!και με πηρε πριν η μαμα μου και μου ειπε για αλλες δυο κοπελες!

να τους πανε βεβαια καλα ολα,αλλα ολα αυτα με κανουν και σκεφτομαι:ρε παιδι μου τι γινεται?το προσπαθω τοσο πολυ και τιποτα!αμα δε σε θελει,δε σε θελει τι το παλευεις???

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!!!!!!

κουκλες μου δυστυχως δε θα μπορεσω να μεινω πολυ κανα 10λεπτο μονο

γιατο θα παμε στο σπιτι κατι φιλων και πρεπει να παω να ντυθω.

τι κανετε ζουζουνες μου;;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Αστεριακο μου καλησπερα θα γεμησει καλη μου η αγκαλια σου στο χερι σου ειναι και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις

μονο στο χερι μου δεν ειναι Αννουλα μου!αν ηταν δε θα ειχα απιλπιστει ετσι.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

ουσιαστικα εχω παραιτηθει,δε ξερω αλλα δεν εχω καμια προσδοκια.

το μονο που περιμενω ειναι να παω στο γιατρο,δε ξερω τωρα τι θα μου πει.

πηγαμε χθες μια βολτα και μια κοπελα μου ελεγε:α!η ταδε ειναι εγκυος σε διδυμα,και η αδερφη της και αυτη εγκυος!

μετα ρωταω ενα φιλο μουτι κανει η ταδε?α!ειναι εγκυος!και με πηρε πριν η μαμα μου και μου ειπε για αλλες δυο κοπελες!

να τους πανε βεβαια καλα ολα,αλλα ολα αυτα με κανουν και σκεφτομαι:ρε παιδι μου τι γινεται?το προσπαθω τοσο πολυ και τιποτα!αμα δε σε θελει,δε σε θελει τι το παλευεις???

αχ βρε αστερια μου σε καταλαβαινω αλλα πιστευω οτι οπου να ναι ολα θα γινουν!διαβασε και λιγο την υπογραφη μου!για να τη βλρπω κι εγω την εβαλα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Παπακιμου καλησπερα τι κανεις? εμεις καλα τα ιδια πηρε ο αντρας μου ενα καρπουζι και μολις εφαγα και ηταν τελειο...

Α ανδριανη το κολπο επιασε εις διπλουν...χαχαχαχαχα

γεια σου παπακι!τι να κανουμε,εδω κλαιω τη μοιρα μου ως συνηθως!

tJd1p3.png

ανδριανη μου αννουλι!!!!!!!!!!!!!!!!!\

τι κανετε;;;;;

566b716e1f.png?html%22

πριν μεινω πρωτη φορα εχω ξαναπει οτι προσπαθουσα πανω απο 2 χρονια κ χωρις προφανη αιτια που δεν εμενα

αυτο που καταλαβα ειναι οτι ερχεται οταν αυτο θελει μην αγχωνεσε

ρε συ αστερια δεν θελω να σε βλεπω να στεναχωριεσε

εγω δηλαδη θα πρεπε να πηδηξω απο κανα παραθυρο?

καποτε ελεγα δεν εχω ουτε εστω μια αποβολη θα ξερα τουλαχιστον οτι πιανω

ναι! αυτες τις μαλακιες σκεφτομουν κ τα παθα εις διπλουν κ πιστεψε με καλιτερα να περιμενα κ αλο παρα να τραβηξω οσα τραβηξα κ να νιωθω ετσι ωπος νιωθω τωρα να θελω τοσο πολυ να μεινω εγκυος κ να φοβαμαι στην κυριολεξια να τρεμω μη μου ξανασυμβει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μονο στο χερι μου δεν ειναι Αννουλα μου!αν ηταν δε θα ειχα απιλπιστει ετσι.

Οχι κουκλα μου ειναι στο χερι σου ηρεμησε τωρα και να δεις τι θα σου προτεινει ο γιατρος σου υπαρχουν πολυ τροποι κουκλα μου και καποιον θα σου προτεινει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...