Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

λοιπον ελα γιατι θα βαλω τα κλαμματα τωρα καλος ανθρωπος δεν ειμαι απλα σας εχω μεσα στην καρδια μου πειραζει?????

αυτο που λες ειναι αδυνατον ζυγιζω 60 κιλα τωρα πρακτικα δεν χωραω στην καρδια σου χαχαχχαχαχα:tongue:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η κοπελα που μου το ειπε ειναι κολητη της κ μου ειπε οτι εγω θα της το πω κ ας θυμωσει της ειπα να μην κανει καμια μαλακια τετοια δεν μπορεις να ξερεις πως αισθανεται αν εχει ενοχες που το εκανε η οχι

ρε γμτ στεναχωρεθηκα πολυ οταν εχασα εγω το πρωτο αυτη εμεινε εγκυος οταν εχασε αυτη το μωρο της εμεινα εγω μετα απο λιγο κ τωρα πυ εχασα ξανα εγω το εχασε κ αυτη ειναι αδικο ρε γμτ κ καλα εγω εχω χρονια μπροστα μου τωρα μαπινω στα 28 αυτη η κακομοιρα κοντευει τα 38 κ οπως κ να το κανεις στενευουν τα περιθωρια τι να πω μακαρι να δικαιωθει η κοπελα κ να κανει πολλα πολλα μωρακια

τι μου λες ρε τωρα πωπω ενταξει τα περιθωρια σιγουρα στενευουν αλλα να ειναι γερη και δυνατη και ολα θα πανε καλα!!!!ο πονος παντως ειναι ιδιος οσο χρονων και να εισαι μουατςςςςς εσυ να μην μου στεναχωριεσαι και γρηγορα θα εχεις το μπεμπεκακι σου αγκαλια!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αχαχ μηνα γχεστε,ολα θ αγινουν!!!!απολαυστε το τωρα!!!εγω το συνεχιζω βεβαια!αχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γεια σου μινακι κ καλη χωνεψη

κισακι ζωηρο ειναι γιατι διαμαρτηρεται αλλα συ καταλαβαινεις οτι του αρεσει κιολας χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τωρα καταλαβαινω γιατι μερικες φορες ο αντρας μου μου λεει:εμενα μη μου τα λες αυτα εγω εχω γα@@θει απο την κοιλα της μανας μου χαχαχαχα

ζωηρος ο πεθερος χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...