Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

χαχαχα ρε κορες δεν μπορω να μην τον κοροϊδευω!!! Αντε μωρε το αγορακι μου! Ρε σεις, αφηστε τις ωορηξιες, μια ειναι η λυση το καθαρο.... ελεος δηλαδη, τι να κανουμε, μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει!!!

Παω για υπνο, χτες τελικα κοιμηθηκα μετα τις 4 τα ξημερωματα... Φιλιαααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια στους 2,5 μηνες εγκυμοσυνης ειναι δυνατον να βλεπουν οτι τα ζωτικα οργανα του μωρου δεν αναπτυσονται σωστα?

μια γνωστη μου εκανε διακοπη κυησης γιατι της ειπε ο γιατρος οτι ειχε βραδυκαρδια το μωρο κ οτι αν γενιοταν θα ζουσε με μηχανικη υποστηριξη με σωληνακια κ οξυγονο ειναι δυνατον να φαινονται αυτα τοσο νωρις?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ναι μινακι εισαι γαιδουρα χαχαχαχα

ελενη τωρα βρηκες κ συ να πας για υπνο?τεσπα σε συγχωρω πηγαινε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ρε κοριτσια στους 2,5 μηνες εγκυμοσυνης ειναι δυνατον να βλεπουν οτι τα ζωτικα οργανα του μωρου δεν αναπτυσονται σωστα?

μια γνωστη μου εκανε διακοπη κυησης γιατι της ειπε ο γιατρος οτι ειχε βραδυκαρδια το μωρο κ οτι αν γενιοταν θα ζουσε με μηχανικη υποστηριξη με σωληνακια κ οξυγονο ειναι δυνατον να φαινονται αυτα τοσο νωρις?

η βραδυκαρδια φαινεται αλλα για τα υπολοιπα τι να πω κι εμενα λιγο νωρις μου κανει ας την αφηνε να παει για αυχενικη η και αμνιο!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ναι μινακι εισαι γαιδουρα χαχαχαχα

ελενη τωρα βρηκες κ συ να πας για υπνο?τεσπα σε συγχωρω πηγαινε

αχ ρε Ανδριανη μου εγω εχω πει καντε πρωτα εσεις που δεν εχετε και ας αφησει εμενα για το τελος και το εννοω δεν ειναι λογια του αερα!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

κ γω αυτο ειπα μινακι αφου κ με την βραδυκαρδια θα γεννιοταν υποτιθεται γιατι δεν την αφησε ρε γμτ κ η συγκεκριμενη κοπελα ειναι 37 χρονων κ πριν 8 μηνες ειχε κ μια αποβολη τον 4 μηνα κ δεν εχει αλο μωρο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ γω αυτο ειπα μινακι αφου κ με την βραδυκαρδια θα γεννιοταν υποτιθεται γιατι δεν την αφησε ρε γμτ κ η συγκεκριμενη κοπελα ειναι 37 χρονων κ πριν 8 μηνες ειχε κ μια αποβολη τον 4 μηνα κ δεν εχει αλο μωρο

δεν ξερω εγω θα πηγαινα και αλλου! πριν κανω αυτο το πραγμα!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μινακι μπραβο σου που το λες αλλα οταν ειναι η ωρα για τον καθενα ετσι λεω στον εαυτο μου για να μην στεναχωριεμαι οταν θα ειναι η ωρα θα μεινω κ γω

το μονο που ζηταω απο τον θεουλη ειναι οταν ειναι να μεινω να ειναι για να μεινει

δεν νομιζω να αντεξω κ αλλη....

κ για να ειμαι πιο σαφης δεν θελω να μαθω αν θα το αντεξω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ γω ρε συ μινα αλλα δεν το εμαθα απο αυτην απο αλλη κοπελα το εμαθα κ ειναι λεπτο το ζητημα δεν μπορεις να πεις κ τιποτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μινακι μπραβο σου που το λες αλλα οταν ειναι η ωρα για τον καθενα ετσι λεω στον εαυτο μου για να μην στεναχωριεμαι οταν θα ειναι η ωρα θα μεινω κ γω

το μονο που ζηταω απο τον θεουλη ειναι οταν ειναι να μεινω να ειναι για να μεινει

δεν νομιζω να αντεξω κ αλλη....

κ για να ειμαι πιο σαφης δεν θελω να μαθω αν θα το αντεξω

λοιπον οταν αποφασισουν τα ζουζουνια ερχονται οχι οποτε θελουμε εμεις δεν ειμαι αχαριστη εχω την κορακλα μου και θελω πανω απο ολα να ειναι καλα αν ερθει ενα 2ο δεν θα πω οχι το θελω πολυ αλλα δεν θελω να πολυ παραπονιεμαι ενταξει με περνει λιγο απο κατω οταν βλεπω την ακατανομαστη αλλα οκ γιαυτο σου λεω παρακαλαω τον Θεο και για της φιλες μου πρωτα και μετα για μενα!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

κ γω ρε συ μινα αλλα δεν το εμαθα απο αυτην απο αλλη κοπελα το εμαθα κ ειναι λεπτο το ζητημα δεν μπορεις να πεις κ τιποτα

οχι και βεβαια δεν μπορεις να πεις τιποτα και τι να πεις γιατι δεν πηγες για δευτερη γνωμη ειναι που ειναι σκ...α να γινει χειροτερα?????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μινακι μου ολα θα γινουν αφου εχεις ηδη ενα θα κανεις κ αλο

οσο για το οτι ευχεσε για αλλες κοπελες που ουτε καν εχεις δει ποτε

επιβεβαιωνει οτι εισαι καλος ανθρωπος κ οι καλοι ανθρωποι ανταμοιβονται

να σαι καλα κ γιατι οχι να ειναι ο μηνας σου αυτος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μινακι μου ολα θα γινουν αφου εχεις ηδη ενα θα κανεις κ αλο

οσο για το οτι ευχεσε για αλλες κοπελες που ουτε καν εχεις δει ποτε

επιβεβαιωνει οτι εισαι καλος ανθρωπος κ οι καλοι ανθρωποι ανταμοιβονται

να σαι καλα κ γιατι οχι να ειναι ο μηνας σου αυτος

λοιπον ελα γιατι θα βαλω τα κλαμματα τωρα καλος ανθρωπος δεν ειμαι απλα σας εχω μεσα στην καρδια μου πειραζει?????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

η κοπελα που μου το ειπε ειναι κολητη της κ μου ειπε οτι εγω θα της το πω κ ας θυμωσει της ειπα να μην κανει καμια μαλακια τετοια δεν μπορεις να ξερεις πως αισθανεται αν εχει ενοχες που το εκανε η οχι

ρε γμτ στεναχωρεθηκα πολυ οταν εχασα εγω το πρωτο αυτη εμεινε εγκυος οταν εχασε αυτη το μωρο της εμεινα εγω μετα απο λιγο κ τωρα πυ εχασα ξανα εγω το εχασε κ αυτη ειναι αδικο ρε γμτ κ καλα εγω εχω χρονια μπροστα μου τωρα μαπινω στα 28 αυτη η κακομοιρα κοντευει τα 38 κ οπως κ να το κανεις στενευουν τα περιθωρια τι να πω μακαρι να δικαιωθει η κοπελα κ να κανει πολλα πολλα μωρακια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...