Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μινακι δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυος κ τις πρωτες βδομαδες να θελω σεξ

ασε που χορτασα για ενα χρονο χαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχ Ανδριανη, τωρα κανεις το σεξ που θα ξεχασεις για εννια (μην σου πω παραπανω) μηνες!!! Τι να κανουμε κοριτσακι, σφιξε τα δοντια και βουρ!!! Και με την ευκαιρια να πω οτι η μονη που εχω γνωρισει ως τωρα που χαρηκε αυτην την διαδικασια του καθημερινου σεξ προκειμενου να τεκνοποιησει ειναι το κισακι!!! Ολες οσες ξερω βριζαμε τοτε, η κισα ειναι η μονη που μετα απο καθημερινο και δις καθημερινο πολλες φορες σεξ, μολις εμεινε εγκυος ρωτησε τον γιατρο για σεξ και εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!

μινακι δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυος κ τις πρωτες βδομαδες να θελω σεξ

ασε που χορτασα για ενα χρονο χαχαχαχ

αχ ρε κοριτσακι αντε να δουμε μακαρι κι εγω ποναω σημερα αλλα οχι συνεχεια φευγει και ερχεται ο πονος αχ κι αυτος φευγατος ειναι σαν κι εμενα!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

γεια σου λενιω ο κουρκουλος ελεγε οχι αλο καρβουνο κ γω οχι αλο σεξ!!!

βρηκα ενα τραγουδακι που ειχα χρονια να ακουσω σας το βαζω ελπιζω να σας αρεσει

http://www.youtube.com/watch?v=EqgN2XGrRP8&feature=related

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

χαχαχαχα αυτο το λεμε καθημερινα με την μυρτω για τον μπεμπη... μεσα στα σαλια ειναι το μαναρι μου, οταν το ακουει πλεον χορευει!!! Αυτο το παιδι ολο το κοροϊδευουμε κι αυτος γελαει γιατι μαλλον νομιζει οτι του λεμε γλυκολογα!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχα αυτο το λεμε καθημερινα με την μυρτω για τον μπεμπη... μεσα στα σαλια ειναι το μαναρι μου, οταν το ακουει πλεον χορευει!!! Αυτο το παιδι ολο το κοροϊδευουμε κι αυτος γελαει γιατι μαλλον νομιζει οτι του λεμε γλυκολογα!!!

μαρη δεν ντρεπεστε κοροιδευετε το παιδακι χαχαχαχαχα

δεν θα μεγαλωσει θα σας διξει αυτος χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μινακι εχεις μικρο κυκλο βλεπω 9 μερες ακομα μακαρι αυτα τα πονακια να ειναι της εμφυτεφσης

ρε τα χει παιξει και ο κυκλος τον προηγουμενο μην ηταν 31 μερες και τωρα βαση της ωορηξιας τον εβγαλα!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εγω ειμαι στην 17 μερα σημερα αλλα δεν ξερω ουτε αν εκανα ουτε αν δεν εχει γινει πριν 1 χρονο ο κυκλος μου ηταν αρκετα μεγαλος κ εκανα κ την 20 μερα οωρηξια που την εβρισκα με τεστ ωορηξια αλλα ο περσινος χρονος ηταν λιγο μπαχαλο εκανα διεγερσεις με φαρμακα 4 κυκλους ηταν κ οι δυο εγκυμοσυνες μετα τις αποβολες μεγαλωναν κ τωρα τους τελευταιους 5 μηνες ειχα 33 μετα την αποξεση 34 ο αλος 32 ο αλος 31 ο αλος κ 28 ο αλος πως να ξερω ποτε εχω ωορξια οεο?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

μηντο κοροιδευεται καλε το παιδακι!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...