Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα πριν γεννήσω τον μικρό ο μεγάλος έκανε διάφορα κόλπα...τέλος πάντων, σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ οκ...το έκανα και γω αυτό , όταν φέραμε το μωρό πήραμε ένα δώρο στον μεγάλο και του είπαμε ότι ειναι από τον αδερφό του.....(ντραμς)

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσιααα................

τι κάνετε ?

εγώ είμαι πολύ κουρασμένη...μόνο να κοιμηθώ θέλω

Ερη, μην της δώσεις τίποτα....μα να ζητανε πραγματα απο εγκυο γυναικα ?

αυτη θα επρεπε να νιωθει ασχημα , οχι εσύ...μα δεν σκεφτονται πια ?

Καλημέρα Κίττυ;Γιατί τόση κούραση;

Να σας πω και κάτι σχετικά με τη φίλη μου να γελάσετε τώρα που το θυμήθηκα;

Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, μετά από λίγο της το είπα και εκείνη με ρώτησε αν έχω κάθισμα αυτοκινήτου, αποστειρωτή,καρότσι, μπανιέρα και καλαθούνα.Παραξενεύτηκα με την ερώτηση αφού ήμουν ακόμα στον δέυτερο μήνα.....Της είπα ότι είχα από τα πρώτα μου παιδιά και εκείνη μου απάντησε: "ωραία γιατί μπορεί να τα χρειαστώ το καλοκαίρι...."..........!!!!!!Είχα μείνει άναυδη......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

α προμελετημενοτο εγκλημα ερη!!!πες της πλησιαζω κι εγω καιθα τα χρειαστω δεν μπορω να στα δωσω για 2,5 μηνες

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μετά είχα και το ολοήμερο κλάμα του μωρού, και τα ντραμς....ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα.....

καλημέρα κιττάκι

Μα καλά βρε Αννιώ και εσείς......ντράμς;;;;;;Κάτι πιο ήσυχο δεν έπαιζε;;;;;;χαχαχαχα!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλα ερη πως σε νοιαζεται ετσι ρε παιδακι μου αυτη η φιλη.... ολα για την παρτη της σου λεει ας τη το ξεκαθαρησω απο τωρα μην τυχον και τα χει σιγουρα για την γεννα της...χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Καλα ερη πως σε νοιαζεται ετσι ρε παιδακι μου αυτη η φιλη.... ολα για την παρτη της σου λεει ας τη το ξεκαθαρησω απο τωρα μην τυχον και τα χει σιγουρα για την γεννα της...χαχαχαχαχα

Καλόοοο!!!!χιχιχιχχι!!!!!!Έτσι είναι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους!χιχιχιχιχι!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ρε κορίτσια εσείς οι έγκυες....έχετε καθόλου δυσκοιλιότητα ή όχι...

? εμένα έχει ξεκινήσει από τώρα και έχω φρικάρει...και ούτε καν ακόμη δεν έχω πάει στο γιατρό.....από τώρα ρε γαμώτο?

mIdZp3.png

Ρε κοριτσια θελω να σας ρωτησω κατι απο το πρωι αλλα κ@λ@νω εχτες το βραδυ καναμε ερωτα (πριν με πειραζε ο αντρας μου και μας ακουσε η μικρη και λεει μαμα τι επαθες και κανεις ετσι και με ξυπνησες?χαχαχαχα πεθαναμε στο γελιο ασχετο) λοιπον οταν ολοκληρωσε το θεμα ενιωθα την μητρα μου φουσκωμενη οπως ειναι τους πρωτους μηνες της εγκυμοσυνης το πρωι που σηκωθηκα ολα καλα αλλα μου εκανε εντυπωσε ενιωθα λες και ηταν γεματη...????

Κορίτσια πρέπει να ετοιμαστώ για σούπερ μάρκετ.....και βαριέμαιιιιιιι........Αλλά τί να κάνω;Είναι άκρως απαράιτητο.....Όπότε πρέπει να σας αφήσω.Από αύριο ξεκινάω πάλι δουλειά και δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ αλλά με την πρώτη ευκαιρία......

Α Κίσα επειδή δεν σου απάντησα πριν, ναι τελικά θα πάει ο άντρας μου με τον γιο μου στα Κουφονήσια....Τώρα σκέφτομαι αν θα κατέυω τον Άυγουστο στο χωριό αλλά δεν αγχόνομαι....έχω καιρό.....θα δω πως θα είμαι μέχρι τότε και θα μου πει και ο γιατρός....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...