Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννιω εγω μια περιοδο εχανα καθε μερα και απο ενα κουταλακι και νομιζα οτι τα παιρνει ο αντρας μου στην δουλεια οποτε μια μερα τα παιρνω και του λεω αμαν πια ενα κουταλακι για να φτιαξω καφε δεν αφησες τραβα στο σουπερ και παρε πλαστικα για το κ@λογραφειο σου αντε..και μενει μ@λ@κας μου λεει οτι δεν τα χει παρει και τελικα που τα βρηκα? πισω απο την βιβλιοθηκη τα επαιρνε η μικρη και τα πεταγε απο πισω για να δει αν δυναμωνει καθε μερα και πανε πιο μακρια....ντοινκ

Ερι μου ξεκαθαρισε της το και μην δωσεις τιποτα!Η αδερφη μου δανεισε το καθισματακι της ανιψιας μου για ενα σκ κι ακομα το κλαιει και ηταν κι ακριβο!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ρε εράκι, έπρεπε να της πεις από την αρχή την αλήθεια...μην στεναχωριέσαι, ούτως ή άλλως βλακεία της που το ζήτησε απο΄την ώρα που ξέρει ότι γεννάς ξανά....

εγώ θα έπαιρνα ένα του κ---ου να κάνω τη δουλειά μου και μετά θα το χάριζα...έλεος πια

Αννιώ....προσπάθησα ....αλήθεια....Ξεκίνησα λέγοντάς της ότι μπάινω στον μήνα μου τον Άυγουστο και ότι θέλω να τα έχω όλα έτοιμα και εκείνη τα προσπέρασε όλα ζητώντας μου εκτός από το κάθισμα, την καλαθούνα και τον αποστειρωτή.....!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγινε ερη μου αντε τακτοιποιηθηκε μια χαρα τοτε το θεμα,αφου ειναι κι ο μπαμπακας σου ευχαριστημενος,αντε με το καλο τωρα,να ερθει η ωρα που θα μας μιλας για τα βαφτισια της μπουμπους σου.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αννιώ....προσπάθησα ....αλήθεια....Ξεκίνησα λέγοντάς της ότι μπάινω στον μήνα μου τον Άυγουστο και ότι θέλω να τα έχω όλα έτοιμα και εκείνη τα προσπέρασε όλα ζητώντας μου εκτός από το κάθισμα, την καλαθούνα και τον αποστειρωτή.....!!!!

μισή ντροπή δική σου, μισή ντροπή δική της....χέστηκες. Έτσι την πάτησα και γω με το θήλαστρό μου και τελευταία στιγμή έτρεχα να νοικιάσω από το μητέρα διότι μου είχαν χαλάσει τα περισσότερα εξαρτήματα από κακή χρήση της φίλης μου.....να πω ρε συ έρη ότι δεν το χρειαζόσουν άμεσα....τίποτα, μην στεναχωριέσαι

mIdZp3.png

Συγνωμη βρε ερη μου αλλα αυτη ειναι γαιδαρα ακους εκει σε εγκυο γυναικα να ζηταει τετοια πραγματα σε λιγο θα σας πει να φυγετε και απο το σπιτι να μεινει αυτη αντε καλε μην της δινεις τιποτα και αστην να κουρευεται...

Διαφημίσεις

Ερι μου ξεκαθαρισε της το και μην δωσεις τιποτα!Η αδερφη μου δανεισε το καθισματακι της ανιψιας μου για ενα σκ κι ακομα το κλαιει και ηταν κι ακριβο!

Ναι δεν δίνω, τέλος το αποφάσισα.

Να σας πω κάτι να γελάσετε;

Σήμερα το πρωί η μικρή με ρώτησε πότε έχει πρόβα για την παράσταση.Εγώ της απάντησα ότι η πρόβα θα γίνει αύριο και την Πέμπτη και εκείνη όλο αγωνία με ρώτησε: " θα είναι και τα αγόρια;;;;;";;;;;;;;;;;;και είναι μόνο 3,5 χρονών......!!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Α καλα δε σας ειπα το πρωι μου ηρθαν και τα ρουχα της μικρης που παρηγγειλα απο το e-shop ταχυτατοι μιλαμε,την Παρασκευη τα παρηγγειλα και σημερα τσουπ.Μια χαρα ειναι πιστευω να της αρεσουν.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

παίζει να έχει επηρεαστεί και από την εγκυμοσύνη σου πάντως να ξέρεις...

Ναι το έχω υπόψην.....τί να κάνω;Προσπαθώ να μην τον παραμελώ και τον έχω στα όπα-όπα.....Δεν θέλω να γίνει και μαμόθρευτος....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Α καλα δε σας ειπα το πρωι μου ηρθαν και τα ρουχα της μικρης που παρηγγειλα απο το e-shop ταχυτατοι μιλαμε,την Παρασκευη τα παρηγγειλα και σημερα τσουπ.Μια χαρα ειναι πιστευω να της αρεσουν.:P

Βρε μανου μπορεις να μου στηλεις το site γιατι σε ενα που μπηκα ειχε νουμερα μεχρι 24 μηνων...

Μεγεια σας κιολας καλοφορετα και να τα χαρει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...