Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κίσα τα πρωινά πάμπερς τα έχουμε κόψει εδώ και 2 χρόννια...Τα βραδυνά πρέπει να κόψουμε τώρα....Υπόστρωμα χρησιμοποιώ αλλά έλα που δεν θέλει με τίποτα να βάλει παμπερς το βράδυ τώρα γιατί ξέρει ότι οι φίλοι του τα έκοψαν;;;;;Τέλος πάντων....είμαι αποφασισμένη ότι δεν μπορώ να κάνω αλλοιώς και τώρα που μπήκα στο χορό ....θα χορέψω....χιχιχιχι!!!!!!

να μην πισωγυρίσεις

να του δίνεις υγρά μέχρι τις 5-6 μετά με μέτρο...γάλα να πίνει απόγευμα, το βράδυ το φαί του, να κάνει τσισάκια πριν κοιμηθεί... και να μην τον σηκώνεις το βράδυ. Ίσως δεν είναι ακόμη έτοιμος, αλλά δεν πρέπει να κάνεις πίσω, είναι κρίμα, δείξτου εμπιστοσύνη και σιγά σίγά θα μάθει...μην τον ξυπνάς, κατουράει στον ύπνο του όταν τιον σηκώνεις, και θα εξακολουθήσει και αν δεν τον σηκώνεις. Υπομονή

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα αυτο προκειται να γινει τωρα που θ αρχισουμε τα μπανια ολη μερα εκει θα ειμαστε!

Κισακι μου αρχισε το σκηνικο απο του Αγιου Πνευματος που μας καλεσαν για φαγητο και πηγα την χαιρατησα της εδωσα κι ενα πεντολιτρο παγωτο μονο που δεν μου το φερε στο κεφαλι και μετα ειπε στον κουνιαδο μου οτι δεν την χαιρετησα λεει και δεν της μιλησα!Ευτυχως ηταν ατομα μπροστα που με επιβεβαιωσαν γιατι με την ηλιθια ολο μπερδεματα γινονται!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν θα νοικιάσει αυτοκίνητο, έχει της μαμάς της εδώ αλλά θα φύγει 2,5 μήνες για Μυκήνες με το μωρό....

Μάλλον δεν θα την αφήσω να έρθει σπίτι μου όσο θα είναι Αθήνα για να τελειώνει αυτή η ιστορία...Όταν γυρίσει θα της πω ότι το φτιάξαμε αλλά τότε θα έχει βρει ήδη λύση...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

κοριτσια τ απαιχνιδι ατ απετατε?δεν τ αδινετε καπου?

εγώ τα δίνω...

αλλά κισάκι, κάποια στιγμή βρίσκεις στο δωμάτιό τους την άρτα με τα γιάννενα....

διάφορα σκουπιδάκια που κατά καιρούς μετατρέπουν σε παιχνίδι (μέχρι και χαρτιά από κωλόχαρτο βρήκα

mIdZp3.png

ααααααααααααααααααα εχει σοβαρο προβλημα , μαλλον εχει εμμονη και σε ζηλευει!καιθελεινα δημιουργειπαρεξηγησεις,για μενα πρωτ αοαντρας τη ς πρπει ν απαρει θεση.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

να μην πισωγυρίσεις

να του δίνεις υγρά μέχρι τις 5-6 μετά με μέτρο...γάλα να πίνει απόγευμα, το βράδυ το φαί του, να κάνει τσισάκια πριν κοιμηθεί... και να μην τον σηκώνεις το βράδυ. Ίσως δεν είναι ακόμη έτοιμος, αλλά δεν πρέπει να κάνεις πίσω, είναι κρίμα, δείξτου εμπιστοσύνη και σιγά σίγά θα μάθει...μην τον ξυπνάς, κατουράει στον ύπνο του όταν τιον σηκώνεις, και θα εξακολουθήσει και αν δεν τον σηκώνεις. Υπομονή

Αννιώ μην ανησυχείς. αποκλείεται να πισωγυρίσω.....Το έχω βάλει πείσμα...!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

κοριτσια τ απαιχνιδι ατ απετατε?δεν τ αδινετε καπου?

Εγω προς το παρον κραταω τα παντα στην αποθηκη μηπως και ειναι και το δευτερο κοριτσι τα χαλασμενα τα πεταω ομως

Αν τωρα το δευτερο ειναι αγορι θα τα δωσω στο ορφανοτροφιο

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν θα νοικιάσει αυτοκίνητο, έχει της μαμάς της εδώ αλλά θα φύγει 2,5 μήνες για Μυκήνες με το μωρό....

Μάλλον δεν θα την αφήσω να έρθει σπίτι μου όσο θα είναι Αθήνα για να τελειώνει αυτή η ιστορία...Όταν γυρίσει θα της πω ότι το φτιάξαμε αλλά τότε θα έχει βρει ήδη λύση...

ρε εράκι, έπρεπε να της πεις από την αρχή την αλήθεια...μην στεναχωριέσαι, ούτως ή άλλως βλακεία της που το ζήτησε απο΄την ώρα που ξέρει ότι γεννάς ξανά....

εγώ θα έπαιρνα ένα του κ---ου να κάνω τη δουλειά μου και μετά θα το χάριζα...έλεος πια

mIdZp3.png

αχαχα οκ αννιω καταλαβα,αβυσσος η ψυχη το υπαιδιου,μαι ςγνωστη ςμου πετουσ ετα σαιντουιτς πισω απο καναπεδες ντουλαπε ςκαι κρεβατια,φανταστειτε βρομα αν δε το πεπαιρνε νωρς χαμπαρι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Αχ κισα μου οταν εννουσα οτι μαζεψα πραγμα για πεταμα,εννουσα καθε μικρο χαρτακι που εχει γραψει επανω οτι μπορεις να φανταστεις,αυτο το παιδι κραταει ολες τις αποδειξεις απο καθε διοδια που περναμε,εισητηρια παο ταξιδια κτλ.Αυτα τα μαζεουμε σε ενα κουτι,αλλα σημερα βρηκα ενα καρο τριχες,γιατι εχει κουρεψει τις μισες barbie.............

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αννα μου το εφαγε το γλυκο!Και γελαγε η πεθερα μου κι ελεγε την αλλη φορα θα σου φερω αλλο!

Παρεπιμπτοντως δεν εχει παει ποτε στο μνημα η ηλιθια!Ο κουνιαδος μου παει μονος του κι οταν καναμε τρισαγιο για τα εξαμηνα δεν ηθελε να κατεβει απ τ αυτοκινητο γιατι ειχε λασπες και θα λερωνε τις γοβες και της ειχε πει ο κουνιαδος μου η κατεβαινεις η φευγεις οπως εισαι και να μη σε ξαναδω και καθοταν σε μια γωνια κι εκλαιγε.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Εγω τα καλα παιχνιδια τα κραταω,τι να κανω η ερμη μανα,ελπιζω οτι καποια στιγμη θα κανω το 2ο και θα τα χρησιμοποιησω:roll:

Καλά κάνεις Μανού !Και εγώ το ίδιο έκανα με ρούχα και με παιχνίδια και έτσι τώρα η μπεμπούλα θα έχει πολλά!!!!!

Ναι Αντώνη τον λένε και επειδή εμένα δεν μου αρέσει το Αντωνία και έχω πρόβλημα με το Τόνια, θα την λέμε Τάνια.Την ιδέα μας την έδωσε μία μαθήτριά μας στο φροντηστήριο που και αυτή την λένε Τάνια από Αντωνία.Ασε μην το πολυμελετάς....Αφού αρέσει σε όλους και είναι ευχαριστημένος και ο μπαμπάς μου..... όλα μέλι γάλα!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...