Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κοπελιτσες εβλεπα την πεθερα μου στον υπνο μου!Ημασταν λεει στο εξοχικο με την κουνιαδα μου και ηταν και η ηλιθια και ταχα εδινε η πεθερα μου γλυκο σταφυλι στην ηλιθια και θελαμε κι εμεις και μας λεει οχι,αυτο το ειχα φυλαγμενο για τη Λενια!Εσεις να παρετε αυτα,και μας εδινε κατι γλαστρακια με φυτα να τα μεγαλωσουμε λεει!

Τι να σημαινει?Μηπως επηρρεαστηκα?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

γεωργιτσ απρεεπι κι αυτο ςκοωε να κανει κατι και ν ατηβλαει στη θεση της........εσυ θα ακολουθησεις,αλλα αυτος πρεπει να την κοψεικαμια χριστοπαναγια καικανα χαστουκικεαι μετα εσυ!εστ ι ειναι!απο που ξεκινησε η φαση καικραταειμουτρα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλα ναι και εγω την εχω ετοιμη την σακουλα χαχαχα

Ρε γιωργια αφου το σπιτι ειναι κοινο για ολα τα αδερφια τι λογος της πεφτει?Αν δεν της αρεσει να σηκωθει να φυγει η να βρει δικο της σπιτι να μην παταει κανενας να μεινει σαν την καλαμια...εμενα αν μου ελεγε κατι τετοιο η νυφη μου που δεν παιζει ειναι μια χαρα γυναικα αλλα λεω αν ελεγε οτι δεν με θελει καθε μερα εκει θα ημουν να της σπασω τα νευρα

Καλημέρα Μανού!!!!!Και εγώ κάθε φορά που καθαρίζω το δωμάτιο των παιδιών πετάω τόνους......

Οκ και το άλλο θέμα.Πήρα τηλέφωνο την φίλη μου και της είπα ότι έχω πρόβλημα με την αποθήκη....της είπα για το άλλο κάθισμα αλλά δεν το θέλει λέει γιατί δεν το εμπιστεύεται.....θέλει το καλό....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Αννιώ θέλω τη γνώμη σου.Μία φίλη μου έρχεται από εξωτερικό και θα μείνει εδώ όλο το Καλοκαίρι.Έχει ένα μωράκι όμως 4ων μηνών και για να μην κουβαλάει το κάθισμα αυτοκινήτου, μου ζήτησε το δικό μου μέχρι να φύγει.....Να της στο δώσω;Φοβάμαι μήπως χαλάσει και μετά δεν θα έχω πού να βάλω το μωρό...Εντομεταξύ όταν θα μπω στο μήνα μου εκείνη θα λείπει...Αν χρειαστώ τότε το κάθισμα;Εσύ τί θα έκανες;;;;;

εράκι είμαι λίγο θύμα εγώ, παίζει και να το έδινα αλλά στην περίπτωσή σου όχι, πες ότι το παιδί κάνει εμετό, ιδρώτες κλπ....αυτά δεν καθαρίζονται και εύκολα....

η φίλη σου θα νοικιάσει αυτοκίνητο?

γιατί εγώ σε νησί έχω νοικιάσει παιδικό κάθισμα μαζί με το αυτοκίνητο, δεν θα έχει πρόβλημα....γνώμη μου, μην της το δώσεις.

mIdZp3.png

επηρρεαστηκες γεωργιτσ αμου!μανουμου!παλι ημικρανια? αμαν βρε πουλακιμου !ακουωποτ εμπορειτε για καφε!

ερακι μπραβοπου ενθουσιαστηκε να ηρεμησεις κιε συ!ενα θεμα τελειωσε!με το γαμο δε θαπας τελικα κουφονησια ε?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ελενιτσα μουυυυυυυυυυυυυυ κανε οτι σε βολευει βρε κοριτσακι μου,απλα θα ηθελα πολυ να σε γνωρισω απο κοντα μετα απο τοση συζητηση που κανουμε ολο το χειμωνα.Παρε οποτε ξελασκαρεις ή να εισαι οκ να σε παρω τωρα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ερι μου πολυ ωραιο το Τανια αν κι εγω προτιμω το Αντωνια!Παντως οταν μεγαλωσει η μικρουλα να ξερεις οτι εκεινη θα επιλεξει πως θελει να τη φωναζετε!Κι εμεις την ανιψια μου Ντεμη τη λεγαμε αλλα μας το δηλωσε ξεκαθαρα οτι λεγεται Δημητρα κι οτι αν την φωναζουμε αλλιως απλα δεν θα ακουει!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ναι!αννοικιασει αυτοκινητο μπορει να ζητησεικαθισματακι,αλλα σιγουρα ουτε αυτο θα εμπιστευεται! 2,5 μηνες...ειναικαι καιρος,τιαν πω...εσυ πως θα μετακινεισαι μετα?τωρα δενπαιζει να το δεικαινουριο το καθισμα πουθα ερθει και οχι χαλια απο την αποθηκη?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Γιωργια το να δηνει γλυκο σε καποιον ο πεθαμενος καθως και χρηματα δεν ειναι καλο ενω τα φυτα σε εσας ειναι η ευλογια της και η εμπιστοσυνη που θελει να την καλλιεργησετε και να μεγαλωσει οπως τα φυτα...Η κουνιαδα το πηρε το γλυκο?

Καλημερα ερη μου,ειδες τσαμπα ανησυχουσες, εγω προτιμω το Αντωνια απο το Τανια παντως κατα τη γνωμη μου.

Αχ όχι Μανού....Δεν μου αρέσει καθόλου γιατί μου θυμίζει μία θεία μου χοντρή με μουστάκι....αντρογυναίκα....Δεν σου έχει τύχει να συνδυάσεις ένα όνομα με κάτι το αποθητικό;;;;;;

Γεωργία σίγουρα είσαι επηρεασμένη και γι αυτό είδες αυτό το όνειρο....Προσπάθησε να μη δίνεις σημασία όσο μπορείς....Πάντα θα υπάρχουν ιλίθιοι άνθρωποι.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...