Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλομεσημερι ελενη,γεια οσυ γεωργιαααααααααα!η μανου αγνοειται σημερα απουσια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Ενταξει,η κοπελα ειναι αποδεδειγμενα ηλιθια.

Πηγαμε χτες σ ενα μπητς μπαρ για καφε και ηταν μαζεμενοι η κουνιαδα μου,ο κουνιαδος μου με την ηλιθια και διαφοροι φιλοι.Τους χαιρετησαμε ολους και η ηλιθια μιλησε μονο του αντρα μου.Αντε λεω θα ειναι η ιδεα μου!Πανω στην κουβεντα της μιλαγα και γυρναγε το κεφαλι.Ολοι πηραν χαμπαρι οτι κατι συμβαινει αλλα δεν ηθελα να της πω τιποτα γιατι θα την ξεφτιλιζα.Το θεμα συνεχιστηκε μεχρι που ενα παιδι λεει ρε Λενια σου μιλαει τοση ωρα η κοπελα γιατι δεν απαντας?και τι λεει η ηλιθια?

Δεν μιλαω με αγνωστους!

Και πανω που ειμαι ετοιμη να χωσω πεταγεται ο αντρας μου και της λεει,εισαι μεγαλη γαιδουρα γιατι αυτη η αγνωστη οπως λες σ εχει στηριξει και το μονο που εχει εισπραξει απο σενα ειναι αχαριστια και προσβολες και μαζεψε το στομα σου γιατι αν την αφησω ν ανοιξει το δικο της δεν θα σε ξεπλενει το Ιονιο ολο!Και πεταγεται κι ο κουνιαδος μου και της λεει αυτο το θεμα το εχουμε κουβεντιασει κι εχει ληξει νομιζω αλλα αν θες να το συνεχισεις σκεψου και τις συνεπειες!Σηκωθηκε πηρε μια φιλη της και πηγαν βολτα στην παραλια.Εγω ρωτησα τον κουνιαδο μου γιατι μου φερεται ετσι και η απαντηση που πηρα ηταν γιατι δεν εχει βρεθει καποιος να της κοψει καμια χριστοπαναγια.Αυτα!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Kουκλες μου καλημερα μολις μυριστηκα οτι θα παρω απουσια τσουπ εμφανιστηκα.Τι κανετε,μια χαρα ειστε ολες απ'οτι βλεπω δοξα το Θεο.Εγω ξυπνησα με μια ελαφρα ημικρανια,χαπακωθηκα ομως και συνηλθα,μετα αφου ημουν καλα,επιασα να καθαρισω-συμμαζεψω και βγαλω το χαλι απο το παιδικο,και χαθηκα μες το μαγικο κοσμο της μικρης.Το τι ειχε μαζεψει αυτο το παιδι.δεν περιγραφεται............Εβαλα ενα πλυντηριο,εκανα μπανακι,εφτιαξα παγωμενο καφεδακι και να'μαι.

Μαρη ελενη πες μου οτι βρηκε ευκαιρια η ανδριανη χθες το βραδυ και σε εψησε να πας εκει το καλοκαιρι,και αλιμονο σου,ολο το χειμωνα σε περιμενω πως και πως.Μα το'χω ξαναπει,ολα τα ωραια γινονται το βραδυ κι εγω τα χανω:(:(:(:(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ενταξει,η κοπελα ειναι αποδεδειγμενα ηλιθια.

Πηγαμε χτες σ ενα μπητς μπαρ για καφε και ηταν μαζεμενοι η κουνιαδα μου,ο κουνιαδος μου με την ηλιθια και διαφοροι φιλοι.Τους χαιρετησαμε ολους και η ηλιθια μιλησε μονο του αντρα μου.Αντε λεω θα ειναι η ιδεα μου!Πανω στην κουβεντα της μιλαγα και γυρναγε το κεφαλι.Ολοι πηραν χαμπαρι οτι κατι συμβαινει αλλα δεν ηθελα να της πω τιποτα γιατι θα την ξεφτιλιζα.Το θεμα συνεχιστηκε μεχρι που ενα παιδι λεει ρε Λενια σου μιλαει τοση ωρα η κοπελα γιατι δεν απαντας?και τι λεει η ηλιθια?

Δεν μιλαω με αγνωστους!

Και πανω που ειμαι ετοιμη να χωσω πεταγεται ο αντρας μου και της λεει,εισαι μεγαλη γαιδουρα γιατι αυτη η αγνωστη οπως λες σ εχει στηριξει και το μονο που εχει εισπραξει απο σενα ειναι αχαριστια και προσβολες και μαζεψε το στομα σου γιατι αν την αφησω ν ανοιξει το δικο της δεν θα σε ξεπλενει το Ιονιο ολο!Και πεταγεται κι ο κουνιαδος μου και της λεει αυτο το θεμα το εχουμε κουβεντιασει κι εχει ληξει νομιζω αλλα αν θες να το συνεχισεις σκεψου και τις συνεπειες!Σηκωθηκε πηρε μια φιλη της και πηγαν βολτα στην παραλια.Εγω ρωτησα τον κουνιαδο μου γιατι μου φερεται ετσι και η απαντηση που πηρα ηταν γιατι δεν εχει βρεθει καποιος να της κοψει καμια χριστοπαναγια.Αυτα!

α καλα η κοπελα ειναι εντελως ηλιθια αιντε και στο κατω κατω μην σκας Γεωργια μου απλα μην της δινεις σημασια στο κατω κατω εισαι πολυ πιο ανωτερη απο εκεινη και αν εκεινη φερεται ετσι κανε κι εσυ πως δεν υπαρχει αι στο δ....... στο κατω κατω000204E9.gif

sig.asp?img=ad1

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Αη μωρε με την ηλιθια πολυ σημασια της δινεται μου φαινεται και δεν χρειαζεται και καλα αυτος ο αντρας της δεν μπορει να την βαλει στην θεση της...η αν δεν της αρεσει η παρεα να τσακηστει και να κατσει σπιτι της η απροσαρμοστη

Αη μωρε με την ηλιθια πολυ σημασια της δινεται μου φαινεται και δεν χρειαζεται και καλα αυτος ο αντρας της δεν μπορει να την βαλει στην θεση της...η αν δεν της αρεσει η παρεα να τσακηστει και να κατσει σπιτι της η απροσαρμοστη

και λιγα λες Αννα μου!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανου!!!! Αχ και εγω πρεπει να κανω ενα ντου στης μικρης το δωματιο γιατι τρεχα γυρευε τι θα βρω παλι οτι βλακεια θες εκει μεσα θα το βρεις και τα χωνει και σε απιστευτα μερη για να μην τα βλεπω

Καλως τη μανουτιτα μας!

Μινακι μου μετα τα χθεσινα εκεινη ξεφτιλιστικε αλλα απο δω και περα να δεις γελια που θα κανουμε!Εκανα κουβεντα με τον κουνιαδο μου,ρε μου ζηταγε συγνωμη το παιδι,και μου ειπε οτι δεν μας θελει στο εξοχικο και διαφορα αλλα.Εγω του ειπα οτι καλα θα κανει να την βαλει στη θεση της γιατι η υπομονη μου εχει εξαντληθει και θα τη βουτηξω!Μου ειπε απο μενα εχεις το ελευθερο να την πλακωσεις γιατι αλλιως δεν βαζει μυαλο!Και μας ειπε οτι το σπιτι ειναι ανοιχτο για ολους κι αν συνεχισει ετσι θα τα μαζεψει να παει στη μανα της!Ρε ντραπηκε το παιδι!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Λοιπόν χάθηκα γιατί με πήρε η μαμά μου τηλέφωνο....Έχω νέα!!!!!Κατενθουσιασμένος ο μπαμπάς μου με το Τάνια!!!!!!Το ανακοίνωσε και στους φίλους του....χιχιχιχι!!!!Επιτέλους!!!!!!Έχουμε όνομα για την μπέμπα μας!!!!!!Ωραίο δεν είναι το Τάνια;;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

χαχαχαχα μανουυυυυυυυ μου... Οχι ρε, δεν παω στην Ανδριανη, θελει λεει να μου γνωρισει και την πεθερα της (ακου τωρα), ασε που εκει εχει και πετρες στην θαλασσα που δεν εχω καταλαβει ποσο μεγαλες ειναι!!! Αλλα και η Κατερινη δεν ξερω αν παιξει τελικα, θα σου πω τηλεφωνικα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...