Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

λογικα ναι. εγινε καρυοτυπος στα εμβρυα;θα ηταν χρησιμο απλα να ξερεις αν ευθυνεται καποια συγκεκριμενη χρωμοσωμιακη. ευχομαι να ηταν εντελως τυχαιο και το επομενο να ειναι και το τυχερο σου!

Expand  

Όχι δεν έχουμε κάνει καρυοτύπο στα έμβρυα 

καρυοτύπου δικό μας που είχαμε κάνει ήταν φυσιολογικός και ο δικός μου και του συζύγου τι να Πω ; Λογικά λόγω του σπέρματος δεν βγαίνουν υγιή έμβρυα …

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

kisha είπε:
15/6 την αλλη τριτη παω στο γιατρο ,θα ειμαι 20 εβδ παρα 2 μερες,και θ αμου κλεισιε ραντεβου γιατι θα τον κανω εξω!

Α οπότε δεν ξέρεις ακόμα πότε.....Άντε με το καλό.....Θα το καταευχαριστηθείς!!!!!!!Είναι ένα θαύμα!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ερακι λεω ν ακανει ς 4 να ιεναι ολοι οι γονει ςευχαρστημενοι !ααχαχ μπλακ........πολυ μπλακ χιουμορ...τουλαχιστον εσυ προλαβαινεις!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

λεει ο καλος μου γιατρε.....τι θα δουμεε εκει?λεει ο γιατρος,μονο το χρωμα ματιων δ εθ αδεις............!ταβλα ο αλλος!θα τον μαζευω λεμεεεεεεεεε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλα κισα οντως ειναι ο ωραιοτερος υπερηχος...Καλα βρε ερη αυτο το πραγμα να ευχαρηστεις τους παντες και να σκας εσυ δεν το καταλαβαινω το ονομα που θες εσυ θα βγαλεις και δεν νομιζω να νιαζει και κανεναν αλλον

ρε ερη εσυ σε 2μιση μηνες θα κοντευεις να εχεις το μωρο!!! Μα καλα ειναι σοβαρη κι αυτη? Δεν σε βλεπει με την κοιλια τουρλα?

Κισακι μου, το κριθαρακι μας ειναι στην θεση του, δεν το βλεπω να φευγει... Οταν η μικρη κοιταζει κατω και ισια δεν φαινεται οταν ομως κοιταζει προς τα πανω πεταγεται σαν να μην πω! Την ερχομενη Τριτη θα ξαναπαμε στην γιατρο και θα δουμε...

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα

Τι κανετε?Ολα καλα?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εβλεπα ενα κουλο ονειρο και δεν ειμαι καλα!

Ισως επηρρεαστηκα απο την ηλιθια χτες γι αυτο.

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Καλο μεσημερι Ελενη!

Τη συνυφαδα μου Αννα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...