Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ελενη και εγω το χω ακουσει αυτο οτι στα παιδακια που δυσκολευοντε καλο ειναι να μην πινουν υγρα το βραδυ... αχ και εμενα ευτυχως τα κοψαμε μαχαιρι χωρις προβλημα το ιδιο και με την πιπιλα...

Λοιπόν τελικά μιλώντας μαζί σας βρίσκω πάντα λύσεις.....

Θα πω ότι η αποθήκη μας πλημμύρισε και κάποια πράγματα χαλάσανε και θέλουν επισκευή, μεταξύ αυτών και το καρεκλάκι....και έτσι θα δώσω της μαμάς μου το καρεκλάκι και αν ζητήσει κάτι άλλο....θα της πω ότι έχει χαλάσει.....και αν παρεξηγηθεί,χ.......κα!!!Αμα πια δε μου φτάναν τα δικά μου........

Δεν σε πιστευω!!! Γιατι παιδι μου να μπεις σε ολη αυτην την διαδικασια? Επειδη σου εκανε μια ερωτηση εισαι υποχρεωμενη να πεις ναι? Κι εσυ εχεις και σοβαρο λογο να αρνηθεις, περιμενεις το μωρακι σου!

λε ςκαι ξερει βρε ερη μου ποιο ειχεςα πο την αρχη!μην πεις ψεματα μπορει ν ααποκαλυφθεις,μη λες τιποτα,δωσε της μαμας σου και τελος χωρις πολλ απολλα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλε ερη τι ιστοριες ειναι αυτες πες τα θελω τα πραγματα για το μωρο και τελος και στο κατω κατω δωσε το φτηνο αυτο θες αυτο δινεις συγνωμη κιολας αλλα δεν θα δωσεις και αναφορα

Καλημερες!!!

Βρε Ερη, γιατι να πεις ψεμματα? Πες την αληθεια, αν ειναι να λειψει μονο για μια εβδομαδα εγω θα της τα εδινα, αν ομως λειψει καιρο, εξηγησε της οτι φοβασαι μηπως τα χρειαστεις! Για ονομα του Θεου δηλαδη!!!

Πωπω αυτο με την βραδινη πανα εγω δεν το εζησα! Η Μυρτω απο μωρο που ηταν, το πρωι η πανα της ηταν στεγνη! Οταν κοψαμε την πρωινη πανα, σε δυο μηνες της εκοψα και την βραδινη αφου την πανα βρακακι που της φορουσα τοτε το βγαζαμε στεγνο το πρωι! Και δεν αλλαξα καμμια συνηθεια, της δινω το γαλα, την βαζω με το ζορι να κατουρησει και μετα υπνος μεχρι το πρωι! Δεν ξερω τι να σου πω, μια φιλη μου που ειχε αυτο το προβλημα, της εδινε (και της δινει ακομα και τωρα που ειναι 6μιση) το γαλα γυρω στις 7 το απογευμα και η μικρη πεφτει για υπνο στις 9 με 10... Την σηκωνε τοτε γυρω στη 1 με 2 για να κατουρησει και μετα κοιμοταν ως το πρωι! Που θα παει, θα το συνηθισει, αλλα φανταζομαι οτι ειναι ζορι αυτο!!! Να δουμε τι θα κανει ο μαλλιας οταν ερθει η ωρα του! Λενε παντως οτι οσο πιο μικρα ειναι οταν τους κοβεις την πανα τοσο πιο ευκολο ειναι! Τι να πω...

Ελένη καλημέρα!!!!Δεν θα το πιστέψεις αλλά σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι μιλούσαμε μαζί στο τηλέφωνο......Τί να πω;;;;;

Τέλος πάντων .....Να σου πω δεν το θέλει για μία εβδομάδα αλλά για 2,5 μήνες!!!!!!!!Και πολυ φοβάμαι ότι θα ζητήσει και άλλα πράγματα......Θα πω όμως αυτό με την αποθήκη και θα τελειώσει η ιστορία....Αντε πια ....Σας κούρασα και εσάς....Πάω να της τηλεφωνήσω......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ερακι στο μεγαλ ο υπερηχο τι ειδατε?και ποσο στοιχιζει ξερετε/

Κίσα ο μεγάλος υπέρηχος, είναι τέλειος!!!!!!Είδαμε τα πάντα αναλυτικά.....ποδαράκια - χεράκια - δαχτυλάκια - κεφαλάκι - πατουσίτσες και όλα τρισδιάστατα!!!!!!!Είδαμε τη φατσούλα της!!!!!!!Πήραμε και φωτογραφίες άπαιχτες....Θα προσπαθήσω σύντομα να σας στείλω μία.....Στοιχίζει περίπου 150 ευρώ αλλά δεν θυμάμαι πόσοσ ακριβώς.....Α εννοείται ότι είδαμε και πεντακάθαρα το φύλλο χιχιχιχιχιχιι!!!!!!!!Πότε θα πας;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

ερακι με το ονομα τι εγινε βγαλατε ακρηηηηηη?

ελενη το κριθαρακιπως παει?

Ναι κάτι έγινε, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο......Λέμε για Τάνια από το Αντωνία) αλλά έχω βάλει τη μαμά μου να ψαρέψει τον μπαμπά μου....Θα σας πω όταν έχω νεότερα.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

15/6 την αλλη τριτη παω στο γιατρο ,θα ειμαι 20 εβδ παρα 2 μερες,και θ αμου κλεισιε ραντεβου γιατι θα τον κανω εξω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...