Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ερακι πες οτι τα χρειαζεσαι γιατι περιμενεις κι αλλο κι αν ξεμεινεις χαθηκες!και στ ι ζηταει εσυ ολοτοκαλοκαιρι πουθ αβαζει ςτο μωρο?

Κίσα μου εγώ μπάινω στον μήνα μου 23 Αυγούστου κανονικά.....Να της πω ψέμματα ότι μπαίνω αρχές;;;;Αλλοιώς θα παρεξηγηθεί και δεν θέλω....Δηλαδή για να καταλάβω....ούτε και εσείς θα τα δίνατε ε;;;;;Και είχα αρχίσει να αισθάνομαι κακιά.....!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

A τώρα σκέφτηκα ότι έχει ένα η μαμά μου που είναι για λίγο μεγαλύτερη ηλικία κανονικά αλλά είναι από τα φθηνά ( του jumbo) μάρκα με έκαψες.....Να της πω ότι το δικό μου έχει χαλάσει και καλά και ότι θα της δώσω το άλλα για να βολευτεί;;;;;Εκείνο δεν με νοιάζει πολύ αν χαλάσει....Το δικό μου είναι πανάκριβο.....!!!!!!!

ρε ερη απλα πες της οτι τα χρειαζεσαι και αν θελει δωσε της αυτο!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ερακι...βολεψε τον το πρωικαι τοβραδυ βαζε υποστρωμα η παμπερς κανονικα μονο το βραδυ ομως.για αρχη...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κίσα μου εγώ μπάινω στον μήνα μου 23 Αυγούστου κανονικά.....Να της πω ψέμματα ότι μπαίνω αρχές;;;;Αλλοιώς θα παρεξηγηθεί και δεν θέλω....Δηλαδή για να καταλάβω....ούτε και εσείς θα τα δίνατε ε;;;;;Και είχα αρχίσει να αισθάνομαι κακιά.....!!!!!

βρε ερη μου δεν θα πεις ψεμματα θα πεις οτι τα πραγματα σου θα τα εχεις ετοιμα απο τον 8ο μηνα γιατι κακο ειναι?Αν ηταν να γεννησω ναι δεν θα το εδινα αλλα αν μου το ζηταγε καποια τωρα θα το δινα αν το χαλαγε θα το αλλαζε αυτη απλα τα πραγματα...

δενειναι θεμα δε δινω τ απραγματα μου,ειναι θεμα τα δινω εκει που μου ταπροσεχουν....για μενα!αν εισαι σιγουρη οτι θα τα εδινες και θα τα επειρναες σ εκαλη κατασταση δωστα,αλλα θελω να σε ρωτησω ...εσυ δε θα το χρειαστεις αυτο το διαστημα?πες οτι μπορει ν ατο χρειαστει ςκαι δωσε το φτηνο τη ςμαμας ασου αφου υπαρχει λυσαη και δ εθα παρεξηγηθεις κι εσυ κι αυτη γιατι δε δινεις εκεινο?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ερακι...βολεψε τον το πρωικαι τοβραδυ βαζε υποστρωμα η παμπερς κανονικα μονο το βραδυ ομως.για αρχη...

Κίσα τα πρωινά πάμπερς τα έχουμε κόψει εδώ και 2 χρόννια...Τα βραδυνά πρέπει να κόψουμε τώρα....Υπόστρωμα χρησιμοποιώ αλλά έλα που δεν θέλει με τίποτα να βάλει παμπερς το βράδυ τώρα γιατί ξέρει ότι οι φίλοι του τα έκοψαν;;;;;Τέλος πάντων....είμαι αποφασισμένη ότι δεν μπορώ να κάνω αλλοιώς και τώρα που μπήκα στο χορό ....θα χορέψω....χιχιχιχι!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

ζευγαρωσε αρχε ςμαιου...λογικα εσερνεκαι την ειχαμε αρσενικο,δενξερω τι εγινε,λογικα κατιθα εγινε γιατι φουσκωσ εη κοιλιτσα της και πρηστηκε το στηθος της...2 μερες δενεχιε ορεξη,και σημερα ειδα βλεννη με αιμα και πιο κει κακα με βλενη και αιμα και αν ειναικολιι=τιδα η χρειαζεται κολποσκοπηση πρεπει ν ατην παρατηρω....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημερες!!!

Βρε Ερη, γιατι να πεις ψεμματα? Πες την αληθεια, αν ειναι να λειψει μονο για μια εβδομαδα εγω θα της τα εδινα, αν ομως λειψει καιρο, εξηγησε της οτι φοβασαι μηπως τα χρειαστεις! Για ονομα του Θεου δηλαδη!!!

Πωπω αυτο με την βραδινη πανα εγω δεν το εζησα! Η Μυρτω απο μωρο που ηταν, το πρωι η πανα της ηταν στεγνη! Οταν κοψαμε την πρωινη πανα, σε δυο μηνες της εκοψα και την βραδινη αφου την πανα βρακακι που της φορουσα τοτε το βγαζαμε στεγνο το πρωι! Και δεν αλλαξα καμμια συνηθεια, της δινω το γαλα, την βαζω με το ζορι να κατουρησει και μετα υπνος μεχρι το πρωι! Δεν ξερω τι να σου πω, μια φιλη μου που ειχε αυτο το προβλημα, της εδινε (και της δινει ακομα και τωρα που ειναι 6μιση) το γαλα γυρω στις 7 το απογευμα και η μικρη πεφτει για υπνο στις 9 με 10... Την σηκωνε τοτε γυρω στη 1 με 2 για να κατουρησει και μετα κοιμοταν ως το πρωι! Που θα παει, θα το συνηθισει, αλλα φανταζομαι οτι ειναι ζορι αυτο!!! Να δουμε τι θα κανει ο μαλλιας οταν ερθει η ωρα του! Λενε παντως οτι οσο πιο μικρα ειναι οταν τους κοβεις την πανα τοσο πιο ευκολο ειναι! Τι να πω...

Λοιπόν τελικά μιλώντας μαζί σας βρίσκω πάντα λύσεις.....

Θα πω ότι η αποθήκη μας πλημμύρισε και κάποια πράγματα χαλάσανε και θέλουν επισκευή, μεταξύ αυτών και το καρεκλάκι....και έτσι θα δώσω της μαμάς μου το καρεκλάκι και αν ζητήσει κάτι άλλο....θα της πω ότι έχει χαλάσει.....και αν παρεξηγηθεί,χ.......κα!!!Αμα πια δε μου φτάναν τα δικά μου........

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...