Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά είμαι Αννούλα αλλά είμαι πολύ κουρασμένη γιατί δεν κοιμάμαι καλά...Προσπαθούμε να κόψουμε τις πάνες το βράδυ του γιου μου και ξυπνάω κάθε 2 ώρες για να τον βάλω να κατουρήσει....Ούτε όταν θήλαζα δεν ξύπναγα τόσο συχνά...Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Βλακεια ειπα μινακι αφου εκανες και το ειδες με τον γιατρο

ελα ρε ενταξει σιγα τοσες ειμαστε φυσιολογικο να μπερδευομαστε καμια φορα αλλα ρε γμτ λες να αδιαθετησω αλλα κιολας?????:roll::roll::roll:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλά είμαι Αννούλα αλλά είμαι πολύ κουρασμένη γιατί δεν κοιμάμαι καλά...Προσπαθούμε να κόψουμε τις πάνες το βράδυ του γιου μου και ξυπνάω κάθε 2 ώρες για να τον βάλω να κατουρήσει....Ούτε όταν θήλαζα δεν ξύπναγα τόσο συχνά...Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό....

υπομονη Ερη μου για δοκιμασε ενα βραδυ να μην τον ξυπνησεις!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ελα ρε ενταξει σιγα τοσες ειμαστε φυσιολογικο να μπερδευομαστε καμια φορα αλλα ρε γμτ λες να αδιαθετησω αλλα κιολας?????:roll::roll::roll:

Μινάκι καμμιά φορά ( έχω ακούσει) ότι γίνονται πονάκια από την εμφύτευση του ωαρίου στη μήτρα μία εβδομάδα μετά την ωορρηξία περίπου....Να σκέφτεσαι θετικά!!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Μινάκι καμμιά φορά ( έχω ακούσει) ότι γίνονται πονάκια από την εμφύτευση του ωαρίου στη μήτρα μία εβδομάδα μετά την ωορρηξία περίπου....Να σκέφτεσαι θετικά!!!!!!!

δεν θελω να ελπιζω οποτε θα αρχισω να σκεφτομαι οτι κοντευω να αδιαθετησω αν παει 23 και δεν εχω αδιαθετησει βλεπουμε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

υπομονη Ερη μου για δοκιμασε ενα βραδυ να μην τον ξυπνησεις!!!!

Δοκίμασα να τον αφήσω να κοιμάται 3 ώρες αντί για δύο και τον έβρισκα συνέχεια κατουρημένο....Κοιμάται πολύ βαθιά και δεν το καταλαβαίνει...Ασε ...δράμα....Από τότε που τον ξυπνάω ανά δύωρο δεν κατουριέται.....Εντομεταξύ σκέφτηκα ότι ίσως να μην είναι έτοιμος αλλά η παιδίατρος επιμένει πολύ να μην το καθυστερήσω άλλο.....Θα δούμε....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Δοκίμασα να τον αφήσω να κοιμάται 3 ώρες αντί για δύο και τον έβρισκα συνέχεια κατουρημένο....Κοιμάται πολύ βαθιά και δεν το καταλαβαίνει...Ασε ...δράμα....Από τότε που τον ξυπνάω ανά δύωρο δεν κατουριέται.....Εντομεταξύ σκέφτηκα ότι ίσως να μην είναι έτοιμος αλλά η παιδίατρος επιμένει πολύ να μην το καθυστερήσω άλλο.....Θα δούμε....

αχ αυτο το κατουρημα δραμαααααααα κανε υπομονη ε και ασε τον θα κατουρηθει μια δυο θα σταματησει ρε συ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

δεν θελω να ελπιζω οποτε θα αρχισω να σκεφτομαι οτι κοντευω να αδιαθετησω αν παει 23 και δεν εχω αδιαθετησει βλεπουμε

Ναι καλύτερα να μην το σκέφτεσαι,εξάλλου ό,τι είναι να γίνει ....θα γίνει....!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...