Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μα παλι διεκοψαν τον αγωνα!!!!????????τι καφροι ειναι αυτοι!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παντως αστερια μου, αν ημουν ανεργη και μια φιλη μου δεν ρωτουσε τι και πως, θα με ενοχλουσε παρα πολυ...

ναι το καταλαβαινω γι'αυτο και το ειπα στην κοπελα,ομως οταν οι αλλοι τον ρωτουσαν φαινοταν οτι δεν ηθελε να μιλαει για αυτο,οποτε γιατι να το κανω και εγω?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Ανδριανη, επειδη δεν ξερω τι σχεση εχεις με τα μεγεθη και τι εννοεις μεγαλο και μικρο, μπορεις σε παρακαλω να πας στην θαλασσα μπροστα ακριβως απο το ξενοδοχειο και να βγαλεις μια φωτο τις πετρες??? Ζηταω πολλα??? Δεν θα χαριεντιστεις ενα απογευμα με την πεθερα και θα μου κανεις την χαρη ΟΚ?

δεν υπαρχεις απλα δεν υπαρχεις

αη μαρη !!!ειναι αλλες σαν μικρα χαλικακια κ αλλες λιγο πιο μεγαλες αλλα εχει κ αμμο

εσυ καλου κακου παρε πλαστικα παπουτσακια στα μικρα κ αν δεν τα φορεσουν αυτα θα τα βαλω εγω

οσο να μην χαριεντιστω με την πεθερα μου ζητας πολλα

εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος!!!!

κ τωρα που το σκεφτηκα αν ερθεις θα στην γνωρισω κιολας χαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

αντε να κερδισουμε να το γλεντησουμε δεοντως!!!!;)

καλα ουτως η αλλως θα το γλεντησουμε!αλλα λεμε τωρα!

tJd1p3.png

καληνυχτα ανδριανη!!!!ονειρα γλυκα!

tJd1p3.png

κοριτσια κλεινω και εγω,τα λεμε.

καληνυχτα σε ολες!!!!!!!!!!

μηλιτσα μου θα περιμενω ενημερωση,ε!!!ευχαριστω!!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

αχ,εμεινα μονη σαν την ανεμωνη. Μεχρι να αποσυνδεθω,να ξαναμπω φυγατε. Καληνυχτα αστεριακι,ελενιτσα κου,ανδριανη. Λοιπον,δε νομιζω ναχει αυτη η μεθοδος παρενεργειες παρα μονο στην τσεπη. Οπως στη σαλπιγγογραφια υποχωρουν μηχανικα συμφυσεις κι αλλα εμποδια που κλεινουν το δρομο,και ειμαστε πιο ανοιχτες για λιγο,ετσι γινεται κι εδω. Κ βοηθα τους κολυμβητες. Τωρα,τι παρενεργειες ναχει? Αναλογα το αν ακολουθουμε ορμονολογικη αγωγη υποθετω.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...