Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ σε κααταλαβαινω αλλα δεν ειναι ο σωστος ο τροπος!

και ναι ειμαι σιγουρη πως εγω θα μαι η παραξενη γιατι ο αλλος θα πει σιγουρα

:αχ δεν το εννουσα ετσι,και ξεμπερδεψε!και μετα γινεσαι εσυ ο μ@λακ@ς.

Ακριβως!!!!!

με ενα "δεν το εννοουσα ετσι" ή ενα "σε πειραζω μωρε" τη βγαζει λαδι!

και μετα μενεις εσυ να προσπαθεις να αποδειξεις τι????οτι δεν εισαι ελεφαντας!!!

Ρε κοριτσια, δεν αρπαζεστε με το που θα πει κατι ο αλλος που δεν σας ακουστηκε καλα!!! Ξεκινας με ενα "τι εννοεις???" και αναλογως τι θα πει ο αλλος μιλας... Μπορει οντως καποιες φορες κατι να παρεξηγηθει, αν ομως δεν σου αρεσει αυτο που ακους ή σου καθεται καπως ακομα και μετα την εξηγηση, μπορεις να πεις τι ακριβως σε χαλαει... Και δεν χαλας εσυ την παρεα, ο αλλος που το ξεκινησε την χαλαει... Δεν ειπαμε με το που λεει κατι παρεξηγησιμο καπως ο αλλος, να τον αρπαζετε απο τα μουτρα... Ή οταν καποιος δεν σας καθεται γενικοτερα καλα, μην βγαινετε μαζι του... Τοσο απλο ειναι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αστεριοφσκι ναι,το αποφασισα αλλα για σεπτεμβρη,μαζι με την αργυρουλα με το ζωδιο! Τωρα θα ψησω το συζυγο. Ακουσα κ για τη νεα μεθοδο σπερματεγχυσης. Παπακι,δε σε ζηλευω,κι εγω ειδα θαλασσα. Ειχε ενα ωραιο ντοκυμαντερ

ποια νεα μεθοδο???για πες γιατι τον αλλο μηνα παω γιατρο ,οποτε να τον ρωτησω!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Ακριβως!!!!!

με ενα "δεν το εννοουσα ετσι" ή ενα "σε πειραζω μωρε" τη βγαζει λαδι!

και μετα μενεις εσυ να προσπαθεις να αποδειξεις τι????οτι δεν εισαι ελεφαντας!!!

ακριβως!α ρε αστερια ιδιες ειμαστε!εγω θελω να ναι οι αλλοι διακριτικοι οσο ειμαι κι εγω.καλα εγω παραειμαι βεβαια.αφου καμια φορα μπορει να παρεξηγουμε επιδη δεν ρωταω λεπτομερειες.ξερεις οτι δε νοιαζομαι και καλα!ολα τα παρεξηγουν μωρε μερικοι,τελος παντων.!τα λεμε φιλακια πολλα και να περνας ομορφα και με χαμογελο παντα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

παπακι καληνυχτα!

καλα εντελως σημαδιακο αυτο με τους πελαργους!!!!αντε ετοιμασου!!!!!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

κοιτα ελενη μου τα ανηψακια μου δεν φοραν γιατι δεν τους νοιαζει δεν τους ενοχλουν οι πετρες μη φανταστεις κ συ τωρα κοτρονες

εγω παντως αν δεν γινομουν ρομπα θα επαιρνα γιατι εχω ευαισθητα ποδια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

παπακι καληνυχτααααα

μηλιτσα διαβασα κ γω γιαυτη τη νεα μεθοδο αλλα δεν καταλαβα κ πολλα κανε ενα replay

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καληνυχτα παπακι, και του χρονου να εχετε το μωρακι σας!!!

απο το στομα σου και στου θεουλη το αυτι!!!!!

να σαι καλα ρε λενακι η καλυτερη ευχη ειναι αυτη κορες!του χρονου με τον μωρακι μας να παμε στη θαλασσα να περπατησουμε και το κραταμε αγκλαλια!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

αστερια,στο καφε σπερματεγχυσης ειχα κανει ερωτηση κ γραψανε εκει κ για τη νεα μεθοδο. Θα βρω τη σελιδα μετα κ θα στο γραψω εδω. Παω να ψαξω. Αχ,θαλασσα ακουω κ ζηλευωωωωω... Παπακι,καληνυχτα,ονειρα γλυκα κι ευχαριστω για τις ευχες!

ένα μήλο την ημέρα...

ακριβως!α ρε αστερια ιδιες ειμαστε!εγω θελω να ναι οι αλλοι διακριτικοι οσο ειμαι κι εγω.καλα εγω παραειμαι βεβαια.αφου καμια φορα μπορει να παρεξηγουμε επιδη δεν ρωταω λεπτομερειες.ξερεις οτι δε νοιαζομαι και καλα!ολα τα παρεξηγουν μωρε μερικοι,τελος παντων.!τα λεμε φιλακια πολλα και να περνας ομορφα και με χαμογελο παντα!

καλα παπακι!!!!μοιαζουμε παρα πολυ τελικα!!!!!!!!!

και εγω δε ρωταω τιποτα!!να φανταστεις ο κουμπαρος μου ειχε μεινει ανεργος για πολυ καιρο και ποτε δεν τον ρωτησα αν βρηκε δουλεια για να μην τον φερω σε δυσκολη θεση!τελικα καποια στιγμη επιασα την κοπελα του και της ειπα οτι δεν ειμαι αδιαφορη και να μην με παρεξηγησει!

tJd1p3.png

Ανδριανη, επειδη δεν ξερω τι σχεση εχεις με τα μεγεθη και τι εννοεις μεγαλο και μικρο, μπορεις σε παρακαλω να πας στην θαλασσα μπροστα ακριβως απο το ξενοδοχειο και να βγαλεις μια φωτο τις πετρες??? Ζηταω πολλα??? Δεν θα χαριεντιστεις ενα απογευμα με την πεθερα και θα μου κανεις την χαρη ΟΚ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...