Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

χαχαχαχ μου αρεσει που καλεις σε ξενο σπιτι... Θα καλεσω κι εγω κατι φιλους μου, δεν νομιζω να σε πειραζει??? Εσενα αν σε πειραζει (την σπιτονοικοκυρα με το μπαρμπεκιου δεν την ρωταμε!!!)

εννοειται δεν την ρωταω κ αυτο το πληρωνω αλλα ετσι κ αλλιως ειναι γαμω τα ατομα κ αυτη οταν εχω κοσμο βοηθαει παντα μας εχει δωσει κλειδι ρε συ απο τοτε που ηρθαμε εδω εμεις μενουμε ισογειο κ αυτη απο πανω κ πολλες φορες αν ψενει μας φωναζει κ καθομαστε η αν ψενουμε εμεις τα τρωμε κρυφα κ δεν τους φωναζουμε χαχαχαχα πλακα κανω θελω να πω τους φωναζουμε εμεις

εν συντομια ειναι κοινο το μπαρμπεκιου χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρε πολυ καλα τα λες αλλα δεν το χω λεμε!

το χω προσπαθησει αλλα εκεινη τη στιγμη δεν βγαινει λεξη.σκεφτομαι ολο τους αλλους ασε μην τους στεναχωρησω μη χαλασω την παρεα κτλ.γιατι τα λιγοτερα ατομα που βγαινουμε εξω καθε φορα ειναι 6-7.ε δεν θελω να χαλασει το κλιμα με μια πατατα που πεταξε καποιος.

ειπες μεγαλη κουβεντα τωρα:μη χαλασω την παρεα!!!!

νομιζω σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο τελικα!

εγω δε λεω τιποτα σχεδον ποτε για να μη με πουν παραξενη.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

μωρε ξερω τι λεω εγω!δεν ειναι καθολου αστοχη!

κατι μου λεει πες το ενστικτο πως αλλο ενα θα κανεις!!!!!!

να παιζουν τα μικρα!αχαχαχαχαχα!

θα βρουν κατι να παιζουν τα παιδια αλλα την μανα τους θα την βλεπουν μια φορα την βδομαδα

μια μερα την εβδομαδα δεν επιτρεπεται στο δαφνη η επισκεψη?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

παπακι μου ευχομαι να γιορτασετε μαζι κι αγαπημενοι πολλες αμετρητες επετειους! Καλησπερα γκερλς! Ηντα μου καμνετε?

αχ καλε με συγκινησατε σημερα ε;ολες με μια γλυκια κουβεντα!να σαι καλα βρε μηλαρακι μου σε ευχαριστω πολυ!γενικα σημερα ηταν μια πολυ καλη μερα!μαλλον η θαλασσα εκανε το θαυμα της.μονο και μονο που με πηγε ο καλος μου και ειδα θαλασσα η διαθεση ανεβηκε αλλο τοσο!!!!!!!!!!

μηλαρακι μου γλυκο σου ευχομαι κι εσυ με τον αντρουλη σου να στε παντα δεμενοι σα μια γροθια και με το καλο το αδερφακι της κορουλας σου να ερθει πολυ συντομα!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

θα βρουν κατι να παιζουν τα παιδια αλλα την μανα τους θα την βλεπουν μια φορα την βδομαδα

αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!! τοτε λενακι τον αλλο μηνα θα σου στελει δωρο η ανδριανη την κοκκινοσκουφιτσα της!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

κ γω στην αρχη αυτο λεω μεσα μου αλλα το εξω μου ποτε να μην με ακουει κ το ανοιγω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

γεια σου μηλιτσα μου!!!

τι κανεις?

απο οτι διαβασα ετοιμαζεσαι να παρεις πιο δραστικα μετρα για να σε βρει ο πελαργος.το αποφασησες τελικα?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

αχ σε κααταλαβαινω αλλα δεν ειναι ο σωστος ο τροπος!

και ναι ειμαι σιγουρη πως εγω θα μαι η παραξενη γιατι ο αλλος θα πει σιγουρα

:αχ δεν το εννουσα ετσι,και ξεμπερδεψε!και μετα γινεσαι εσυ ο μ@λακ@ς.

566b716e1f.png?html%22

Ειδα τιμες και ειναι νορμαλ... Η θαλασσα ειναι καλη? Εννοω, πατε εσεις εκει, ή μονο τους ξενους στελνετε? Και οντως πανω στην θαλασσα... Και δεν ειναι μπανγκαλοους ειναι ξενοδοχειο... Τεσπα... Εχετε φαει ποτε εκει? Εχει παθει κανεις δηλητηριαση εξαιτιας του φαγητου? Ανδριανη ξερασε τα ολα!

μωρε πολυ καλα τα λες αλλα δεν το χω λεμε!

το χω προσπαθησει αλλα εκεινη τη στιγμη δεν βγαινει λεξη.σκεφτομαι ολο τους αλλους ασε μην τους στεναχωρησω μη χαλασω την παρεα κτλ.γιατι τα λιγοτερα ατομα που βγαινουμε εξω καθε φορα ειναι 6-7.ε δεν θελω να χαλασει το κλιμα με μια πατατα που πεταξε καποιος.

εκεινη τη στιγμη παλι εμενα βγαινει η λεξη απο μονη της. Σφαζω με το γαντι,συνηθως. Κι ο νοων νοητω. Δε μπορω να κραταω τις σκεψεις μου. Εκτος κι αν ειμαι στη δουλεια βεβαια...

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

χαχαχα δεν ειδες πιο πανω τι σου απαντησα για το μπαρμπεκιου αλλα θα σου πω για την παραλια κ το φαι στην λακκοπετρα μισο να γραψω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αχ σε κααταλαβαινω αλλα δεν ειναι ο σωστος ο τροπος!

και ναι ειμαι σιγουρη πως εγω θα μαι η παραξενη γιατι ο αλλος θα πει σιγουρα

:αχ δεν το εννουσα ετσι,και ξεμπερδεψε!και μετα γινεσαι εσυ ο μ@λακ@ς.

Ακριβως!!!!!

με ενα "δεν το εννοουσα ετσι" ή ενα "σε πειραζω μωρε" τη βγαζει λαδι!

και μετα μενεις εσυ να προσπαθεις να αποδειξεις τι????οτι δεν εισαι ελεφαντας!!!

tJd1p3.png

Οταν με το καλο μπω εγω εκει μεσα, θα απαγορευσω τις επισκεψεις... κανεναν δεν θελω, μονη μου θα ειμαι και θα ειμαι ξερη σε ενα κρεβατι χωρις καν να με χαπακωσουν!!!

αχ κουραστηκα κουκλες μου!!!!!!!!!οσες μπουν το πρωι θα τα πουμε ξανα το πρωι!οι υπολοιπες αυριο το βραδακι!

καλο βραδακι σας ευχαριστω και παλι ολες για τις ευχες σας και ανταποδιδω!

ααααααααααααααα ξεχασα να πω το καλυτερο!

εχτες στο γαμο ηταν και ο κιουσης απο τους ραδιο αρβιλα ο ψηλος με τα γυαλια φιλος της νυφης!

λαρισσαιος λενε οτι ειναι.αυτα τιποτα το ιδιαιτερο!

ααααααααααααααααααααα το πιο τελειο δε ειπα ολα τωρα τα θυμηθηκα καλε;

εχτες στο γαμο παλι στην εκκλησια στον καμπαναριο για την ακριβεια εχεις μια τεραστια φωλια πελαργων!!!!!!!!!!!!

ολο πετουσαν απο πανω μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ε δε μπορει του πο@στη θα ερθει αυτη τη φορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχα!μακια καλο βραδυ αγαπες μου!000203D1.gif

566b716e1f.png?html%22

αστεριοφσκι ναι,το αποφασισα αλλα για σεπτεμβρη,μαζι με την αργυρουλα με το ζωδιο! Τωρα θα ψησω το συζυγο. Ακουσα κ για τη νεα μεθοδο σπερματεγχυσης. Παπακι,δε σε ζηλευω,κι εγω ειδα θαλασσα. Ειχε ενα ωραιο ντοκυμαντερ

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...