Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μπα δε λεω τιποτα,γιατι μια αλλη φορα που κατι δε μου αρεσε και το ειπα βγηκα η τρελη!θελω να δω ομως αν θα μου πει εκεινη γιατι εγω οσο και να θελω δε μπορω να κρυφτω!αν εχω κατι το φωναζει το προσωπο μου!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παπακι μου να τα εκατοστησετε κουκλα μου!!! Παντα γεροι, παντα ευτυχισμενοι και παντα μαζι!!! Με το καλο να αυξησετε την οικογενεια σας οσο και οποτε θελετε!!!

Αστερια, σιγα μην ξενερωνεις για φιλες... Η ζωη σου ειναι αλλου... Να λες κι ευχαριστω που δεν χανεις εξτρα χρονο...

Μαρη Ανδριανη, το Ιονιαν κατι δεν ειναι ξενοδοχειο? Ααααα, αλλιως το καταλαβα, κατσε να το ψαξω και θα σου πω! Τα γκρεκοτελ και τα αλντεμαρ δεν ειναι για την τσεπη μου κοριτσακι, μπηκα, γελασα και βγηκα...

σε ευχαριστω παρα πολυ ελενακι μου να σαι καλα!

να χαιρεσαι τα παιδακια σου και σου ευχομαι του χρονου να εχεις αλλο ενα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τσ τσ τσ !!! μην αφησεις τιποτα να πεσει κατω εσυ

00020472.gif

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ειναι μπανκαλοους (σωστα το γραψα τωρα παπακι?χιχιχι)

αλλα ειναι πολυ ωραια λεμεεεε!!!! κ εχει κ χωρο για πιτσιρικια κ γκαζον ακριβως διπλα στην θαλασσα κ ουτε στα 100μ μαγαζια οπως καφετεριες κ ταβερνες ειδικα στην παραλια αυτη ολο οικογενειες ερχονται ειμαι 100% σιγουρη οτι θα σου αρεσει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

μπα δε λεω τιποτα,γιατι μια αλλη φορα που κατι δε μου αρεσε και το ειπα βγηκα η τρελη!θελω να δω ομως αν θα μου πει εκεινη γιατι εγω οσο και να θελω δε μπορω να κρυφτω!αν εχω κατι το φωναζει το προσωπο μου!

μια απο τα ιδια.....

δεν μπορω με τιποτα ομως να κρυφτω ουτε σε χαρα ουτε σε λυπη ουτε σε νευρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο ομως δεν ειναι καλο!

566b716e1f.png?html%22

εγ παλι ειμαι πολυ κοτα!

και μεσα στα μουτρα μου να με προσβαλλουν δε μιλαω το ζωον!

καθομαι και λεω κι ευχαριστω μεγαλο θυμα λεμε!

βεβαια μετα φτιαχνω ολοκληρους διαλογους τι θα μπορουσα να ειχα πει και

καθομαι και στεναχωριεμαι μονη μου.

ειμαι σας λεω ζωον!το παραδεχομαι!

Μην το κανεις!!! Αν και συνηθως η σιωπη ειναι χρυσος, αν ειναι να φτιαχνεις σεναρια και να χαλιεσαι μονη σου, πες το να παει στην ευχη!!! Πολυ παλια το βουλωνα και επλαθα σεναρια... Τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να φυγω απο καπου και να μην εχω ζητησει εξηγηση για οτιδηποτε δεν μου εκατσε καλα! Ενα "τι εννοεις?" ειναι, μπορει εγω να παρεξηγησα, γιατι να μου κατσει και να με χαλασει μετα? Ενω τωρα, πεφτω ξερη για υπνο, δεν εχω κατι να με τρωει... Μονο κατι να τρωω εγω!

λες το γιανισκαρι να συγκινησει την μυρτω και τον μαλλια και να κατσουν ησυχα? Μαρη οπου και να παω το ιδιο μου φαινεται, κυνηγαω την μικρη μην μου πνιγει!!!

ελα εσυ κ θα στα κραταω εγω ασε που θα φερω κ την ανηψια μου να παιζουνε παρεα με την μυρτω σου κ να ερθεις κ σπιτι η σπιτονοικοκυρα εχει μπαρμπεκιου κ ψενουμε πολλες φορες τα καλοκαιρια κ τονιζω οτι εχω κ μεγαλη αυλη για να παιζουν τα παιδια χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Επισης παπακι, σου ευχομαι να δινεις πιο ευστοχες ευχες απο δω και περα!!! Μαρη, ποσες φορες θα πω οτι εγω εχω κλεισει σαν εγκυμονουσα??? Σειρα σας τωρα, τελος τα μωρα για μενα...

ελα εσυ κ θα στα κραταω εγω ασε που θα φερω κ την ανηψια μου να παιζουνε παρεα με την μυρτω σου κ να ερθεις κ σπιτι η σπιτονοικοκυρα εχει μπαρμπεκιου κ ψενουμε πολλες φορες τα καλοκαιρια κ τονιζω οτι εχω κ μεγαλη αυλη για να παιζουν τα παιδια χαχαχαχαχα

χαχαχαχ μου αρεσει που καλεις σε ξενο σπιτι... Θα καλεσω κι εγω κατι φιλους μου, δεν νομιζω να σε πειραζει??? Εσενα αν σε πειραζει (την σπιτονοικοκυρα με το μπαρμπεκιου δεν την ρωταμε!!!)

Διαφημίσεις

Μην το κανεις!!! Αν και συνηθως η σιωπη ειναι χρυσος, αν ειναι να φτιαχνεις σεναρια και να χαλιεσαι μονη σου, πες το να παει στην ευχη!!! Πολυ παλια το βουλωνα και επλαθα σεναρια... Τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να φυγω απο καπου και να μην εχω ζητησει εξηγηση για οτιδηποτε δεν μου εκατσε καλα! Ενα "τι εννοεις?" ειναι, μπορει εγω να παρεξηγησα, γιατι να μου κατσει και να με χαλασει μετα? Ενω τωρα, πεφτω ξερη για υπνο, δεν εχω κατι να με τρωει... Μονο κατι να τρωω εγω!

ρε ελενη εμεις αν γνωριστουμε απο κοντα η θα δεσουμε πολυ η θα προσπαθουν να ξεμπλεξουν τα χερια μας απο τα μαλλια που θα χουμε πιασει η μια της αλλης τελος!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μωρε πολυ καλα τα λες αλλα δεν το χω λεμε!

το χω προσπαθησει αλλα εκεινη τη στιγμη δεν βγαινει λεξη.σκεφτομαι ολο τους αλλους ασε μην τους στεναχωρησω μη χαλασω την παρεα κτλ.γιατι τα λιγοτερα ατομα που βγαινουμε εξω καθε φορα ειναι 6-7.ε δεν θελω να χαλασει το κλιμα με μια πατατα που πεταξε καποιος.

566b716e1f.png?html%22

μια απο τα ιδια.....

δεν μπορω με τιποτα ομως να κρυφτω ουτε σε χαρα ουτε σε λυπη ουτε σε νευρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο ομως δεν ειναι καλο!

ναι δεν ειναι!

αλλα μονο αν μου ανοιξει συζητηση θα πω καποια πραγματα,καλα οχι πολλα μην φανταστεις!το μονο που δεν θελω τωρα ειναι εντασεις και τσακωμους!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Επισης παπακι, σου ευχομαι να δινεις πιο ευστοχες ευχες απο δω και περα!!! Μαρη, ποσες φορες θα πω οτι εγω εχω κλεισει σαν εγκυμονουσα??? Σειρα σας τωρα, τελος τα μωρα για μενα...

μωρε ξερω τι λεω εγω!δεν ειναι καθολου αστοχη!

κατι μου λεει πες το ενστικτο πως αλλο ενα θα κανεις!!!!!!

να παιζουν τα μικρα!αχαχαχαχαχα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...