Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κορες μακαρι ολες να εχετε χαρες αυτον τον μηνα, εγω ομως πονταρω πολυ στον Αυγουστο... Αντε να γινετε ολες Μαγιομανουλες!!!

Μαρη, θελω ενα ξενοδοχειο πανω στην θαλασσα, να μην κουνηθω ουτε για αστειο... Αν ηταν να γυριζω απο παραλια σε παραλια ηξερα που θα πηγαινα...

Παπακι, τι μου θυμισες τωρα με τα beach parties... Πωπω ρε παιδια, στο χωριο της μαμας μου, κοντα στη Νεαπολη Λακωνιας, ποσα βραδια πηγαιναμε και αναβαμε φωτιες... Τι ωραια που περνουσαμε... Οταν φυσικα εγω δεν φοβομουν μην ερθει κανενας σκορπιος, μην ερθει κανενας σκυλος, κανενα κουναβι, μην κολυμπησω βραδυ και ερθει κανενας καρχαριας (οποτε εκανα βραδυνο μπανιο ειχα στα αυτια μου την μουσικη απο τα "σαγονια του καρχαρια")... Μα τι ξενερωτη που ημουν!!!

αχ ελανακι τελεια ε;

εκτος απο τους καρχαριες.

παντως εγω στα βραδυνα μπανια δινω ρεστα.παντα εγω βουταω πρωτη οι αλλοι αργουν να το παρουν αποφαση.εγω παλι τρελαινομαι.εχω τρελα ματη θαλασσα.με ηρεμη απιστευτα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πανω στη θαλασσα ειναι μαρη αυτο που λες πιο πανω δεν γινεται

αλλα να εισαι λακκοπετρα κ να μην επισκευθεις τουλαχιστον το γιανισκαρι ειναι βλακεια ειναι ενα τελειο μαγικο μερος κατι σαν το ναυαγιο στην κεφαλονια σμιγουν τα δυο βουνα κ ειναι μισοφεγγαρο η παραλια

ποιηση ποιηση!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλα θυμασαι ανδριανη μου.

να σας πω και ενα ασχετο:μου εκανε μια μα@@κια μια φιλη μου και ειχα φορτωσει!κανονικα ομως!!!

μετα βεβαια ειπα:μα γιατι ασχολεισαι,εχεις πολυ σοβαροτερα θεματα!!

αλλα εχω ξενερωσει!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

και ναι, ηρθε, πηγα να βρισω και μου εβαλε και χερι "μην μιλας καθολου, ξερεις τι νευρα εχω???"... Και κερατας και δαρμενος!!!

εγω δε θα παρω μερος εχω επετειο σημερα.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

μαλλον περασε η επετειος θα πω

αυτο που λες ελενη ειναι το πιο εκνευριστικο πραγμα για μενα.

οταν θελω να ξεσπασω και μου το κοβει αποτομα για να τη γλιτωσει.

φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης.αχχαχαχαχαχαχα!

566b716e1f.png?html%22

αστερια αν ειναι καλη σου φιλη κ θες να εχεις σχεση μαζι της καλυτερα να της πεις αυτο που σε πειραξε εγω αυτο κανω κ αν θυμωσουν ας μην μου ξαναμιλησουν

εγω ομως δεν θελω να πιεζω τον εαυτο μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη ελενη το ιονιον μπιτσ ειναι μανκαλοουζ κ ειναι ακριβως οπως το θες ειμαι σιγουρη εχει κ μαγαζια λιγο πιο περα για φαι κ καφετεριες ακομα λιγο πιο περα ειμαι σιγουρη πως θα σου αρεσει

αν θες ξενοδοχειο ειναι το grecotel κ ειναι μουρατο αλλα δεν ξερω ποσο εχουν τα δωματια αν θες να ρωτησω αλλα εγω νομιζα οτι ενδιαφερεσε για δωματια

μανκαλοουζ;;;;;

αχαχαχαχα μηπως εννοεις μπαγκαλοους;;

566b716e1f.png?html%22

καλα τα grecotelειναι τελεια!!!!!!

αλλα οι τιμες δεν παλευονται!εγω περυσι ειχα παρει τηλ για να πηγαιναμε εκει στην επετειο μας(ειμαι ψωναρα ,το παραδεχομαι) και το απλο δωματιο ειχε 400 ευρω!!!στη Μυκονο.

πως δεν μου εφυγε το ακουστικο απο το χερι ακομα απορω!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη ελενη το ιονιον μπιτσ ειναι μανκαλοουζ κ ειναι ακριβως οπως το θες ειμαι σιγουρη εχει κ μαγαζια λιγο πιο περα για φαι κ καφετεριες ακομα λιγο πιο περα ειμαι σιγουρη πως θα σου αρεσει

αν θες ξενοδοχειο ειναι το grecotel κ ειναι μουρατο αλλα δεν ξερω ποσο εχουν τα δωματια αν θες να ρωτησω αλλα εγω νομιζα οτι ενδιαφερεσε για δωματια

grecotel ειναι φανταστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

μανκαλοουζ;;;;;

αχαχαχαχα μηπως εννοεις μπαγκαλοους;;

τσ τσ τσ !!! μην αφησεις τιποτα να πεσει κατω εσυ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Παπακι μου να τα εκατοστησετε κουκλα μου!!! Παντα γεροι, παντα ευτυχισμενοι και παντα μαζι!!! Με το καλο να αυξησετε την οικογενεια σας οσο και οποτε θελετε!!!

Αστερια, σιγα μην ξενερωνεις για φιλες... Η ζωη σου ειναι αλλου... Να λες κι ευχαριστω που δεν χανεις εξτρα χρονο...

αστερια αν ειναι καλη σου φιλη κ θες να εχεις σχεση μαζι της καλυτερα να της πεις αυτο που σε πειραξε εγω αυτο κανω κ αν θυμωσουν ας μην μου ξαναμιλησουν

εγω ομως δεν θελω να πιεζω τον εαυτο μου

εγ παλι ειμαι πολυ κοτα!

και μεσα στα μουτρα μου να με προσβαλλουν δε μιλαω το ζωον!

καθομαι και λεω κι ευχαριστω μεγαλο θυμα λεμε!

βεβαια μετα φτιαχνω ολοκληρους διαλογους τι θα μπορουσα να ειχα πει και

καθομαι και στεναχωριεμαι μονη μου.

ειμαι σας λεω ζωον!το παραδεχομαι!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...