Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

σε παρτι δεν εχω παει παπακι αλλα μερα ειναι ονειρικα εκει περνω κ τις ρακετουλες μου κ περναω σουπερ ασε που ειναι ολο αμμος δεν ειναι κ βαθεια η θαλασσα κ ειναι κ πολυ καθαρη ακους ελενη πολυ καθαρηηηη να φερεις τα παιδακια σου να κανουν αφοβα μπανιο

οταν ειμασταν αραξο ειχα περασει σουπερ πηγαιναμε καθε μερα μετα τη δουλεια του αντρα μου γιατι δεν δουλευα τοτε,για μπανιο και ειμασταν ολη μερα εκει.ασε ηταν τελεια ξερω.αλλα και εκεινο το παρτυ θα το θυμαμαι.ηταν σουπερ αν δεν ειχαμε παει προφυλαξεις εκεινο το βραδυ μετα το παρτυ 8δυμα θα ειχαμε πιασει.αλλα ηταν και πριν 3,5 χρονια.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω αν ειναι λεμε τωρα θα ξερω αυτο τον μηνα μιας κ περιμενω 21 ιουνιου

α εγω θα ξερω απο τον αλλο μηνα.το πρωτο δεκαημερο του ιουλιου.αχ μακαρι!!!!!!!!τι καλα!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ελα ντε που ειναι η ανετ ????

το αδερφακι μου θα ριχνει τωρα κατι υπνους κατσε καλα!!!!!

566b716e1f.png?html%22

τζελενα!!ου ου...

τι κανεις κοριτσακι?πολυ καιρο εχω να σε πετυχω!

εγω θα ξερω στις 15,ανημερα των γενεθλιων μου!μαζι θα τα μαθουμε!

Χα χα!!! Αντε να δουμε τι πιασαμε κι αυτον το μηνα!!! Λες να εχουμε χαρες? Μακαρι!

Διαφημίσεις

αχ,παπι μου!!!

δεν ειμαι ακομα ετοιμη να μπαινω συχνα,δε ξερω που βρισκεται εσεις τη δυναμη ρε κοριτσια ,σας θαυμαζω αληθεια!τελικα ειμαι πολυ αδυναμη!

και κακος εγραψα πριν οτι περιμενω στις 15,τιποτα δεν περιμενω!ουτε καν ξερω αν εγινε η ωορρηξια ,χωρις την ενεση!ελεγα να παω για υπερηχο αυριο αλλα δε θα παω,βαρεθηκα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

η ελενη τωρα θα ριχνει τσοκαριες χαχααχαχα

αστον μαρη τον ανθρωπο ειπαμε να τον τιμωρησεις οχι να τον κανεις τροφιμο του κατ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

το μονο καλο ειναι οτι ειμαι καλα στη δουλεια μου!σημαντικο στις μερες μας!εχω κοπιασει πολυ και τωρα βλεπω οτι οι κοποι μου ανταμοιβονται!σκεφτομαι βεβαια να δουλεψω λιγοτερο απο σεπτεμβρη,αλλα θα δειξει,καθε χρονο ετσι λεω αλλα δεν το κανω!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Κορες μακαρι ολες να εχετε χαρες αυτον τον μηνα, εγω ομως πονταρω πολυ στον Αυγουστο... Αντε να γινετε ολες Μαγιομανουλες!!!

Μαρη, θελω ενα ξενοδοχειο πανω στην θαλασσα, να μην κουνηθω ουτε για αστειο... Αν ηταν να γυριζω απο παραλια σε παραλια ηξερα που θα πηγαινα...

Παπακι, τι μου θυμισες τωρα με τα beach parties... Πωπω ρε παιδια, στο χωριο της μαμας μου, κοντα στη Νεαπολη Λακωνιας, ποσα βραδια πηγαιναμε και αναβαμε φωτιες... Τι ωραια που περνουσαμε... Οταν φυσικα εγω δεν φοβομουν μην ερθει κανενας σκορπιος, μην ερθει κανενας σκυλος, κανενα κουναβι, μην κολυμπησω βραδυ και ερθει κανενας καρχαριας (οποτε εκανα βραδυνο μπανιο ειχα στα αυτια μου την μουσικη απο τα "σαγονια του καρχαρια")... Μα τι ξενερωτη που ημουν!!!

Διαφημίσεις

αχ,παπι μου!!!

δεν ειμαι ακομα ετοιμη να μπαινω συχνα,δε ξερω που βρισκεται εσεις τη δυναμη ρε κοριτσια ,σας θαυμαζω αληθεια!τελικα ειμαι πολυ αδυναμη!

και κακος εγραψα πριν οτι περιμενω στις 15,τιποτα δεν περιμενω!ουτε καν ξερω αν εγινε η ωορρηξια ,χωρις την ενεση!ελεγα να παω για υπερηχο αυριο αλλα δε θα παω,βαρεθηκα!

να κανεις οτι νιωθεις κουκλα μου!

εγω αυτο δε σου λεω παντα;

αλλα γιατι νομιζεις βρε αστερια μου πως δεν μπορεις χωρις ενεσεις;

εγω πιστευω πως καλυτερα χωρις.λιγοτερο αγχος.

παντως οτι κι αν γινει εμεις ειμαστε εδω για να στηριζουμε λιγο η μια την αλλη.γι αυτο ειμαστε εδω.ολες μας ερχεται η ωρα που λυγιζουμε κι εγω δεν βγαζω την ουρα μου απ εξω.κι εγω ειναι μερες που στεναχωριεμαι που εγινε αυτο με τον πολυποδα και πως με πηγε ενα μηνα πισω.με αφησε ενα μηνα χωρις ουτε μια προσπαθεια.και μολις σημερα αδιαθετησα.παλι απο την αρχη λοιπον αλλα ολα καλα.

κανε αυτο που σε κανει να μην πιεζεσαι κουκλα μου και θα ερθει η μερα που περιμενεις συντομα αρκει εσυ να σαι καλα ψυχολογικα,αυτο εχει σημασια.

566b716e1f.png?html%22

οχι ανδριαννη δε θα παω.γενικα ειπαμε να μην ασχοληθουμε αλλο το καλοκαιρι,μονο στο γιατρο θα παω και αυτο γιατι δεν θα δουλευω τοτε και θα μπορω να παω Αθηνα.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...