Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλα λεω,βεβαια πριν εφαγα φρικη.πηγα να κανω μπανιο και ανακαλυψα μια ασπρη τριχα στα μαλλια μου!!δε θελω παλι να αρχισω να τα βαφω.

εν τω μεταξυ τη δειχνω στον αντρα μου και τα κουνησε με το χερι του και μου ειπε:να τ ωρα δε φαινεται!!μια χαρα!

τεσπα...

οταν θα παω στο γιατρο τον αλλο μηνα θα του πω :οριστε,απρισαν τα μαλλια μου και ακομα παιδι δεν ειδα!

αλλα κατα τα αλλα καλα ειμαι!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενακι μου!!!!!!!! τι κανεις κουκλιτσα μου? Ο Αλεξανδρουλης καλα? Εσυ σε τι φαση εισαι?

Καλα ειμαι Ελενη μου! Κι ο μικρος μια χαρουλα! Εμεις συνεχιζουμε τις προσπαθειες και μεχρι τις 13 θα ξερουμε τι καναμε κι αυτο το μηνα! Το βασικο ειναι οτι δεν αγχωνομαστε πια καθολου!!! Εσενα τι κανουν τα κουκλακια σου?

Κουκλιτσες φευγω με φωναζει ο κυρης να δουμε ταινια....εχει μια πολυ καλη στον αντ1 καληνυχτα

καληνυχτα γυναικακι μου!

καλε ενα μηνυμα εγραψα και τι χαμος εγινε;

καλησπεριζω το λενακι,το αστεριακο και την jelena !καλως τες!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλησπερα ανδριανη!

παπακι περασατε ωραια κοριτσακι μου!μπραβο!!πολυ χαιρομαι για σενα!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

εγω δεν λεω τιποτα!

πραγματικα νομιζω οτι ειμαι η πλεον ακαταλληλη να δινω συμβουλες περι δυναμης.πιστευω πως δεν ειμαι καθολου δυνατη.εδω περα καμια φορα επηρεαζομαι απο αυτα που λεγονται με κακια εδω μεσα.που κανονικα δε θα πρεπε να δινω καμια σημασια αλλα μερικες φορες δεν το ελεγχω.

αλλα θα σου πω κατι που τι να πω ισως να σε κανει να σκεφτεις καπως διαφορετικα.εχω μεγαλη πιστη στη θεληση και τη βουληση του θεου.θελοντας να πω πως νομιζω πως ολα γινονται με ενα σκοπο και για ενα λογο.

πρωτον ισως καποια παιδακια τα παιρνει ο θεουλης διπλα του πριν καν γεννηθουν γιατι δεν θα μπορουσαν να ζησουν στο δικο μας κοσμο οπως τους αξιζει.αν καταλαβαινεις τι εννοω(μιλαω για παιδακια με καποια ιδιαιτεροτητα).

επισης καποτε ειχα παει με το μπαμπα μου σε ενα μοναστηρι και μπροστα μου περπατουσε μια κοπελα και μιλουσε σε μια καλογρια.αυτη η κοπελα απο οτι ειχα καταλαβει τοτε ειχε χασει το παιδι της και ηταν χαλια,ηθελε να κατσει εκει στο μοναστηρι και μην ξαναβγει ποτε,τοτε η μοναχη της ειπε πως οσο ο κομος δυσκολευει και γινεται κακος,ψυχρος,γεματος ασχημια και κακους ανθρωπους,γεματος αμαρτιες και ακολασιες τοτε τοσο πιο πολους αγγελους χρειαζομαστε για να αντεξουμε στις δοκιμασιες του ακατανομαστου,ο θεος λοιπον διαλεγει τα πιο καθαρα και γαληνια πλασματακια για να μας προστατευουν και να μας προσεχουν οταν εμεις το χρειαζομαστε.

απο τοτε βλεπω τη ζωη καπως διαφορετικα και λεω πως οτι γινεται ειναι μονο για καλο.παιρνω δυναμη ετσι.

σιγουρα καποια πραγματα πονανε πολυ.καποια ισως δεν αντεχονται αλλα ο ανθρωπος δεν εχει γεννηθει μονο για να γελαει αλλα και για να κλαιει.

και πιστεψε με εχω ριξει κι εγω στη ζωη μου πολυ κλαμα.και τα λεω αυτα για να τα ακουω κι εγω και να μην το βαζω κατω οτι κι αν λενε οι υπολοιποι.

οσο πιο πολυ πιστευεις τοσο πιο πολλα θαυματα θα δεις να γινονται στη ζωη σου και το μεγαλυτερο απο ολα θα ειναι η γεννηση του παιδιου σου.

ολα θα πανε καλα κουκλα μου και σε οτι χρειαστεις ειμαι εδω.

ειπα κ γω που χαθηκε τοση ωρα!

παπακι δικιο εχεις ολα στην ζωη δεν ειναι ηλιος ειναι κ χαλαζι

τα δικα μου μωρακια ομως ηταν υγιεστατα κατι αλο εφταιξε

εγω απλα θα πω οτι ηταν θελημα θεου

κ θα προσευχηθω να μην μου βαλει αλλη τετοια δοκιμασια

σε ευχαριστω για τον χρονο που διεθεσες για να γραψεις αυτο το κατεβατο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καληνυχτα αννα

μαρη ελενη που ξαφανιστηκες παλι?

ηρθε κιολας ο αντρας σου?αν ειναι ετσι παω πασο γουλισε τον σαν χταποδι χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλα αν ειναι κ ερθεις ελενη εχουμε μερη να γυρισουμε σιγα μη κατσουμε μονο εκει

θα γνωρισεις την αχαια κ ειμαι σιγουρη θα ξετρελαθεις ειδικα στο γιανισκαρι κ στην καλογρια παραλιες ονειρεμενες

αχ ανδριανη τι μου θυμισες!!!!!!!!!!!

στο γιανισκρι ειχαμε κανει ενα φανταστικο beach παρτυ πριν 3 χρονια και κατι.ειμασταν μονο φιλοι βεβαια οχι ασχετοι κι αυτο ηταν το καλυτερο.ειχαμε βαλει ηχεια ειχαμε ποτα σουβλακια πιτσες και κατι προβολεις και ειμασταν περιπου 30 ατομα.περασαμε αξεχαστα!ειχα γινει βεβαια κουρουμπελο!αχαχαχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τζελενα!!ου ου...

τι κανεις κοριτσακι?πολυ καιρο εχω να σε πετυχω!

εγω θα ξερω στις 15,ανημερα των γενεθλιων μου!μαζι θα τα μαθουμε!

tJd1p3.png

ειπα κ γω που χαθηκε τοση ωρα!

παπακι δικιο εχεις ολα στην ζωη δεν ειναι ηλιος ειναι κ χαλαζι

τα δικα μου μωρακια ομως ηταν υγιεστατα κατι αλο εφταιξε

εγω απλα θα πω οτι ηταν θελημα θεου

κ θα προσευχηθω να μην μου βαλει αλλη τετοια δοκιμασια

σε ευχαριστω για τον χρονο που διεθεσες για να γραψεις αυτο το κατεβατο

δε θα σου βαλει αλλη δοκιμασια κουκλα μου και θα σου πανε ολα τελεια απο δω και περα!

ειπαμε τον αλλο μηνα θα ανακοινωσουμε μαζι τα νουμερα απο τις χοριακες μας!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

σε παρτι δεν εχω παει παπακι αλλα μερα ειναι ονειρικα εκει περνω κ τις ρακετουλες μου κ περναω σουπερ ασε που ειναι ολο αμμος δεν ειναι κ βαθεια η θαλασσα κ ειναι κ πολυ καθαρη ακους ελενη πολυ καθαρηηηη να φερεις τα παιδακια σου να κανουν αφοβα μπανιο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

η αννετ που κυκλοφορει?

tJd1p3.png

καλησπερα ανδριανη!

παπακι περασατε ωραια κοριτσακι μου!μπραβο!!πολυ χαιρομαι για σενα!

κι εγω χαιρομαι για σενα αστερια μου!κι εσυ να χαιρεσαι και να χαμογελας.να μην απογοητευεσαι!α και να μην χανεσαι τοσο καιρο αλλη φορα,με στεναμωρησες που σφυγες ετσι αποτομα και ελλειψες τοσο καιρο.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...