Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλησπερα στα κοριτσια που μπηκαν

ελενη μου καταλαβαινω οτι εχεις νευρα κ εχεις δικιο αλλα γιατι παλι να την πληρωσω εγω κ η πεθερα μου?

αυτο ειναι αδικο οπως κ η τιμη της βενζινης που βαζουμε στο βενζι-ΑΔΙΚΟ

τυχαιο? δεν νομιζω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις τον βρηκα και ξεκινησαμε τον τσακωμο απο το τηλεφωνο... Διακοπηκε ο αγωνας κι ερχεται... Αει σιχτηρ πια, βαρεθηκα...

Ελενακι μου!!!!!!!! τι κανεις κουκλιτσα μου? Ο Αλεξανδρουλης καλα? Εσυ σε τι φαση εισαι?

αφου αρεσει στο γυναικακι μου το αφηνω!

Ναι ειναι γλυκα... εμενα στις φωτο απο το μαιευτηριο η μικρη μας κανει κ@λοδαχτυλο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μας εδειχνε απο τοτε τι αναρχικο παιδι ειναι

καλησπερα στα κοριτσια που μπηκαν

ελενη μου καταλαβαινω οτι εχεις νευρα κ εχεις δικιο αλλα γιατι παλι να την πληρωσω εγω κ η πεθερα μου?

αυτο ειναι αδικο οπως κ η τιμη της βενζινης που βαζουμε στο βενζι-ΑΔΙΚΟ

τυχαιο? δεν νομιζω

χαχαχαχαχα βασικα η πεθερα σου και ολο της το σοι θα την πληρωσει αλλα δεν πειραζει!!!

Διαφημίσεις

ελενη να τον στουμπησεις κατω σαν χταποδι ε μα!!!!

το παρακανε (βαζω κ γω τις φυτηλιες μου τωρα χιχιχιχιχ)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γεια σας!!

πολυ τραγουδι σημερα!!

αχ,μου χαλασε το λαπτοπ!!το ανοιγω και η οθονη ειναι μαυρη και τρεμοπαιζει!!ρε γμτ και εχω μεσα ολες μας τις φωτογραφιες απο το γαμο και τα ταξιδακια!!!ελπιζω να μη χαθουν.

ελενη κ. τι κανεις?πεταγαν αντικειμενα και εχει διακοπει ο αγωνας,τωρα αδειαζουν το γηπεδο για να συνεχιστει,δεν εχει γινει κατι αλλο.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ελενη μου μονος του πηγε η με παρεα? αν ειναι να παρεις τηλ αν πηγε με κανα φιλο του

Δεν το ειχα το τηλ. του φιλου του με τον οποιο πηγε μαζι! Ερχεται ομως, τον βρηκα επιτελους...

Αστερια καλησπερα κουκλα!!! Πριν τα φτυσει το λαπτοπ δες τι μπορεις να κανεις με τις φωτος...

Μπηκα στην ζουγκλα κι ελεγε για συλληψεις κι επεισοδια, για αυτο τρομαξα... Ε, οχι να τον μαζευω κι απο τα τμηματα!!!

Διαφημίσεις

Δεν το ειχα το τηλ. του φιλου του με τον οποιο πηγε μαζι! Ερχεται ομως, τον βρηκα επιτελους...

Δωστου να καταλαβει ελενη αμαν πια να μας βγαζουν τις ψυχες χωρις λογο

ναι ρε κοριτσια καλα ειμαι αυτο χωρις να σημαινει οτι δεν το σκεφτομαι αλλα το προσπερνω κ προχωρω

εγω δεν λεω τιποτα!

πραγματικα νομιζω οτι ειμαι η πλεον ακαταλληλη να δινω συμβουλες περι δυναμης.πιστευω πως δεν ειμαι καθολου δυνατη.εδω περα καμια φορα επηρεαζομαι απο αυτα που λεγονται με κακια εδω μεσα.που κανονικα δε θα πρεπε να δινω καμια σημασια αλλα μερικες φορες δεν το ελεγχω.

αλλα θα σου πω κατι που τι να πω ισως να σε κανει να σκεφτεις καπως διαφορετικα.εχω μεγαλη πιστη στη θεληση και τη βουληση του θεου.θελοντας να πω πως νομιζω πως ολα γινονται με ενα σκοπο και για ενα λογο.

πρωτον ισως καποια παιδακια τα παιρνει ο θεουλης διπλα του πριν καν γεννηθουν γιατι δεν θα μπορουσαν να ζησουν στο δικο μας κοσμο οπως τους αξιζει.αν καταλαβαινεις τι εννοω(μιλαω για παιδακια με καποια ιδιαιτεροτητα).

επισης καποτε ειχα παει με το μπαμπα μου σε ενα μοναστηρι και μπροστα μου περπατουσε μια κοπελα και μιλουσε σε μια καλογρια.αυτη η κοπελα απο οτι ειχα καταλαβει τοτε ειχε χασει το παιδι της και ηταν χαλια,ηθελε να κατσει εκει στο μοναστηρι και μην ξαναβγει ποτε,τοτε η μοναχη της ειπε πως οσο ο κομος δυσκολευει και γινεται κακος,ψυχρος,γεματος ασχημια και κακους ανθρωπους,γεματος αμαρτιες και ακολασιες τοτε τοσο πιο πολους αγγελους χρειαζομαστε για να αντεξουμε στις δοκιμασιες του ακατανομαστου,ο θεος λοιπον διαλεγει τα πιο καθαρα και γαληνια πλασματακια για να μας προστατευουν και να μας προσεχουν οταν εμεις το χρειαζομαστε.

απο τοτε βλεπω τη ζωη καπως διαφορετικα και λεω πως οτι γινεται ειναι μονο για καλο.παιρνω δυναμη ετσι.

σιγουρα καποια πραγματα πονανε πολυ.καποια ισως δεν αντεχονται αλλα ο ανθρωπος δεν εχει γεννηθει μονο για να γελαει αλλα και για να κλαιει.

και πιστεψε με εχω ριξει κι εγω στη ζωη μου πολυ κλαμα.και τα λεω αυτα για να τα ακουω κι εγω και να μην το βαζω κατω οτι κι αν λενε οι υπολοιποι.

οσο πιο πολυ πιστευεις τοσο πιο πολλα θαυματα θα δεις να γινονται στη ζωη σου και το μεγαλυτερο απο ολα θα ειναι η γεννηση του παιδιου σου.

ολα θα πανε καλα κουκλα μου και σε οτι χρειαστεις ειμαι εδω.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...