Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κ θα με κραξετε που θα με κραξετε κ αυτο

τελευταιο ομως για να μην σας χαλασω αλο

ανδριαμη μου μη χαλιεσαι κουκλα μου!ε;τι ειπαμε;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σου πω την αληθεια μου εκλαιγα αλλα μολις ειδα πως εγραψες το ονομα μου δεν κρατηθηκα κ εβαλα τα γελια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

να σου πω την αληθεια μου εκλαιγα αλλα μολις ειδα πως εγραψες το ονομα μου δεν κρατηθηκα κ εβαλα τα γελια

αχαχαχα χαιρομαι πολυ που σε εκανα να γελασεις τουλαχιστον!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

αννουλι αυτο;δεν ξερω αν καταλαβα καλα;

566b716e1f.png?html%22

ναι ρε κοριτσια καλα ειμαι αυτο χωρις να σημαινει οτι δεν το σκεφτομαι αλλα το προσπερνω κ προχωρω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ανδριαμη μου μη.....χαχαχαχαχα ελα τωρα μονο γελια θελουμε

καλα βρε κοροιδευεις;τι να κανω ειναι διπλα διπλα το μ και το ν

566b716e1f.png?html%22

αχ ναι ειναι τελειο

αφου αρεσει στο γυναικακι μου το αφηνω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

αααααααααααα θα αρχιζω να βριζω την ανδριανη, την πεθερα της και ολο της το σοι και δεν ειμαι στα καλα μου!!! Σημερα βρηκε ο γαυρος που εχω στο σπιτι μου να παει στο γηπεδο, εκανα πυζαμα παρτυ με την μυρτω και βλεπαμε την Πενταμορφη και το τερας, δεν ειχα ιδεα οτι στην γαυροφωλια σκοτωνονται μεταξυ τους οι γαυροι (μα τι ζωα που ειναι!!!), με πηρε τηλ. δεν το προλαβα και οταν τον επαρνα εγω εδειχνε απενεργοποιημενο!!! Τωρα που τον παιρνω δεν το σηκωνει... Παιδια, μου εχει κοψει το αιμα για αλλη μια φορα! Να ερθει με το καλο και θα γινουμε κ@λος...

αααααααααααα θα αρχιζω να βριζω την ανδριανη, την πεθερα της και ολο της το σοι και δεν ειμαι στα καλα μου!!! Σημερα βρηκε ο γαυρος που εχω στο σπιτι μου να παει στο γηπεδο, εκανα πυζαμα παρτυ με την μυρτω και βλεπαμε την Πενταμορφη και το τερας, δεν ειχα ιδεα οτι στην γαυροφωλια σκοτωνονται μεταξυ τους οι γαυροι (μα τι ζωα που ειναι!!!), με πηρε τηλ. δεν το προλαβα και οταν τον επαρνα εγω εδειχνε απενεργοποιημενο!!! Τωρα που τον παιρνω δεν το σηκωνει... Παιδια, μου εχει κοψει το αιμα για αλλη μια φορα! Να ερθει με το καλο και θα γινουμε κ@λος...

Ωχ...μην αγχωνεσαι βρε Ελενιτσα μου. Μπορει να μην πιανει καλα εκει που ειναι. Ξερω πως ειναι να αγωνιας και να μην μπορεις να επικοινωνησεις με τον αλλον! Φρικη!

Καλησπερα ελενη και τζελενα τι κανετε? καλα εκανες και ανοιξες θεμα γιατι εδω χανοντε οι ευχες στα τοσα μηνυματα...ενω εκει θα τα χει μαζεμενα

Ελενη δεν εχει τελειωσει ο αγωνας ακομα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...