Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

παω να φτιαξω ενα τοστακι στον ερωτα μου και επανερχομαι πολυ πολυ γρηγορα!

μην το κουνησει καμια!

και μη γραψετε ενα σωρο πραγματα! α!

ρουπι ειπα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Αστερια μου, κι εμενα ο δικος μου θελει να παρω το Honda Jazz... Μα τι αυτοκινητο είναι ένα που λέγεται Τζαζ??? Στο μεταξυ θα ειναι δικο μου, ολοδικο μου γιατί πεταγεται σαν την πορ@η??? Για να μην σκοτωθουμε το εχω αφησει, ήταν ευκαιρια να πουλουσα το δικο μου τωρα που καθομουν και υποτιθεται οτι τωρα θα αγοραζα το νεο αυτοκινητο... Τελικα ανανεωσα την ασφαλεια και για τουλαχιστον μεχρι το τελος του χρονου θα το εχω... Εχω και την Μυρτω που θελει να παρω μωβ αυτοκινητο!!! Όλοι εδω μεσα έχουν γνωμη κι αποψη για το δικο μου αυτοκινητο... Δεν σας ειπα οτι θα μου περασει η αγαπη που εχω για τον άντρα μου πριν τα μεσανυχτα???

βρε ειναι ωραιο αυτο!και Honda!!!τι αλλο θες?

καλα η Μυρτουλα μηπως νομιζει οτι θα αγορασετε παπουτσια??καλα να σε δω με μωβ αυτοκινητο που σε λιγα χρονια απο τον ηλιο θα γινει ροζ..........φανταζεσαι???σαν την Paris Hilton θα εισαι!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

γτ δεν εχετε οζες στο σπιτι σας τι εχετε μανον πως να το γραψω?000203D2.gifτην κουμπαρουλα μου την μεταλαξα παντος δυο χρονια χρειαστηκα αν και κατι μου λεει οτι βαθεια μεσα της ειναι ακομη αθηναια.

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

κουφετακι ενστασις!!!!!!!!!!!!

μπουγατσα λεγεται το φυλλο!φτιαγμενο με φρεσκο βουτυρο και απλωμενο στον αερα οπως οι πιτσες στην Ιταλια.Αλλο η σφολιατα!

να φυγετε κυρια μου να πατε στην ιταλια αχαχαχαχααχαχααχαχαχααχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

βρε ειναι ωραιο αυτο!και Honda!!!τι αλλο θες?

καλα η Μυρτουλα μηπως νομιζει οτι θα αγορασετε παπουτσια??καλα να σε δω με μωβ αυτοκινητο που σε λιγα χρονια απο τον ηλιο θα γινει ροζ..........φανταζεσαι???σαν την Paris Hilton θα εισαι!!

χχαχαχα λίιιιιγο στο πιο στρουμπουλο!!! Επρεπε να εισαι μπροστα οποτε ανοιγαμε συζητηση για το αυτοκινητο... Ετσι μου 'ρχεται να παω να κλεισω μονη μου οποιο γουσταρω και να μην πω τιποτα... Ε, μα πια!!!

λαμιαβολομεκαρο!

μα πως το λαλαω το ιταλικο!!!!!!!!!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

αμη!εδω αλλες ειναι μανες και δεν το ξερουν!εκει κολλας!χαχαχαχαααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με απατανε μπροστα στα ματια μου παει θα φαρμακωθωωωωωω

α εσυ ειπες πως δε θελεις δεσμευσεις!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ο ξυπνιος ο συζηξ πηρε το προσπεκτους απο το μηχανακι και το ξεχασε στην δουλεια αρα δεν μπορω να ψαξω να το δω στο ντερνετι πειτε τι αυτοματακι να παρω να πηγαινω στην δουλεια ?πηγα και ειδα ενα αλλα λεγοταν γκαλερι καπως....

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχαχαχα και τωρα που το θυμηθηκα κάπου έχω καταχωνιασμενα ροζ γυαλια... Τοτε που ήταν της μοδας οι χρωματιστες μασκες, είχα παρει ένα ζευγαρι ροζ σανελ!!! χαχαχα για να φτιαξω το μαλλι στο κομμωτηριο είχα παει και μεχρι να φτασω στο αυτοκινητο ψωνισα και ενα ζευγαρι γυαλια!!! Ο Τακης (φιλος τοτε) ήταν με τον αδερφο μου για καφε και μόλις με ειδαν γελουσαν (ήταν επισης τοτε της μόδας οι χοντρες σκουρες ανταυγειες και ειχα κάνει νεο μαλλι με τρια χρωματα ανταυγειες - πλατινε λιγες - καστανοκοκκινες - ξανθες, φοβερο μαλλι, η χαρα της κομμωτριας ημουν, κάθε εβδομαδα τοτε και της ειχα δωσει το ελευθερο να κανει οτι γουσταρει)... Γελουσαν λοιπον με το νεο μαλλι (κουρεμα αλλα Τζενιφερ Ανιστον στα φιλαρακια που επισης ήταν της μοδος τοτε) και το ροζ γυαλι!!! Και ρωταει ο αδερφος μου ποσα έδωσες για αυτήν την αηδια??? Και απαντω 55.000δρχ... Ο ένας πνιγηκε με τον φραπε και στον άλλον κοπηκε μαχαιρι το γελιο!!! χαχαχαχα τι μου θυμησατε ρε σεις!!!

Στο μεταξυ τωρα αν ήμουν μεσα στο ροζ αυτοκινητο σε στυλ Μπαρμπι (πες ότι ήμουν αδυνατη παλι) και κατεβαινα να πλακωθω με κανεναν θα παθαινε πλακα!!! χαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...