Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ τι ομορφες ευχες!α ρε κοριτσια τι καλα που σας γνωρισα!πολυ χαιρομαι που σας εχω!

Ειναι ευχες καρδιας κοπελα μου... Ελεγα στον αντρα μου για σας και μου ειπε κατι που συμφωνησα απολυτα μαζι του... μου ειπε πως μπορει να γνωρηστηκαμε μεσα απο ενα κρυο μηχανημα αλλα τα λογια μας ειναι αληθινα γιατι πολυ απλα καμια μας εδω μεσα δεν χρωσταει και δεν της χρωστανε τιποτα... απλα δενομαστε απο κοινα συναισθηματα και κοινους στοχους και ελπιδες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο το τραγουδι το χορεψε ο αδερφος μου στον γαμο του

καλα αν σου πω οτι μεχρι οι σερβιτοροι ειχαν σταματησει να σερβιρουν κ τους χαζευαν

ναι ειναι οντως πολυ ωραιο!στο γαμο που πηγαμε το σαββατο χορεψαν αυτο

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

δεν ειναι η μουσικοι που σε ανατριχιαζει αλλα τα λογια παπακι ειναι στχοι με νοημα!!!

κατι αλο τωρα ποσες μερες μετα το χειρουργειο σου ηρθαν?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Ειναι ευχες καρδιας κοπελα μου... Ελεγα στον αντρα μου για σας και μου ειπε κατι που συμφωνησα απολυτα μαζι του... μου ειπε πως μπορει να γνωρηστηκαμε μεσα απο ενα κρυο μηχανημα αλλα τα λογια μας ειναι αληθινα γιατι πολυ απλα καμια μας εδω μεσα δεν χρωσταει και δεν της χρωστανε τιποτα... απλα δενομαστε απο κοινα συναισθηματα και κοινους στοχους και ελπιδες...

συμφωνω απολυτα!καποιοι δεν το καταλαβαινουν σιγουρα αυτο,κι εγω αν μου το ελεγες πριν λιγους μηνες θα σου ελεγα σιγα καλε να μην μιλαω με το λαπτοπ αλλα ειδες;αλλαξα γνωμη απο την πρωτη επαφη μαζι σας.και δε θυμαμαι κι ολας με ποια ειχα πρωτομιλησει.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

δεν ειναι η μουσικοι που σε ανατριχιαζει αλλα τα λογια παπακι ειναι στχοι με νοημα!!!

κατι αλο τωρα ποσες μερες μετα το χειρουργειο σου ηρθαν?

ακριβως 23 μερες γιατι;

566b716e1f.png?html%22

Αντε παπακι απο την πρωτη μερα βουρ και μεχρι τελους οπως λες.... μην αφησεις να χαθει καμια μερα

δε θα φησω μερα για μερα λεμε θα γινει χαμος και θα χαρει επιτελους και το αντρουλακι μου γιατι εκανε πολυ υπομονη.

566b716e1f.png?html%22

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=SUMcA--ejOc&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=SUMcA--ejOc&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Εγω αυτο....

Διαφημίσεις

για την αδερφη μου ρε της ειχε πει ο γιατρος να υπολογιζει οτι μετα το χειρουργειο ειναι σαν εβδομη μερα κυκλου αρα καλα της ειπε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εγω αν κ νομιζω οτι το χω ξαναβαλει χορεψα αυτο

παρα πολυ καλο.μου αρεσει πολυ!γενικα μου αρεσουν τα παλια παρα πολυ!

566b716e1f.png?html%22

εγω δε θυμαμαι αν σας εχω πει αλλα χορεψαμε αυτο!

βασικα του το τραγουδησα εγω του το αφιερωσα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...