Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ναι ε? αν ειναι ετσι να τον βρεις να του πεις οτι εχεις μια φιλη φαν του ρακιντζη χαχαχαχα ε να ανταλαξουμε αποψεις ρε παιδι μου οχι τιποτα αλο χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παπακι μου να ζησετε κ απο μενα κ τα χρονια που θα ερθουν να σας βρουν μαζι ως τα βαθεια γεραματα κ να ειστε ετσι ερωτευμενοι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Παπακι μου και παλι να ζησεται σαν τα ψηλα βουνα (που λεει η γιαγια μου) χαχαχαχα

Να ειστε γεροι και παντα αγαπημενοι...!!!!!Αντε τωρα να γηνουν και τα ονειρα σας πραγματικοτητα με το μωρακι που ερχεται!!!!

Ανδριανη αν τον συναντησω θα τον κρατησω ηταν τρελος καψουρης μαζι μου και εγω τον θεωρουσα τρελο φυτο...τωρα ειναι στρατιωτικος γιατρος..... αν τον βρω θα τον κανω εγω ροκά...χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

παπακι μου να ζησετε κ απο μενα κ τα χρονια που θα ερθουν να σας βρουν μαζι ως τα βαθεια γεραματα κ να ειστε ετσι ερωτευμενοι

ανδριανη μου σε ευχαριστω κοπελα μου και ξερεις ε;νομιζω οτι θα μιλαμε μαζι για τις χοριακες μας αχαχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

αφου τον εφτυνες τοτε σιγα μη σε θελει τωρα θα σε τιμωρει για τα τοτε κ καλα θα σου κανει που το κοροιδευες το παιδι επειδη ακουγε ρακιντζη φτου σου!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Παπακι μου και παλι να ζησεται σαν τα ψηλα βουνα (που λεει η γιαγια μου) χαχαχαχα

Να ειστε γεροι και παντα αγαπημενοι...!!!!!Αντε τωρα να γηνουν και τα ονειρα σας πραγματικοτητα με το μωρακι που ερχεται!!!!

αχ τι ομορφες ευχες!α ρε κοριτσια τι καλα που σας γνωρισα!πολυ χαιρομαι που σας εχω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ανδριανη μου με εκανες κομματια αχ μακαρι να κρατησουν οι γαμοι μας τοσο και το κυριοτερο να ειμαστε γεροι.... αχ αντρουλη σε λατρευω τα παιρνω πισω τα προηγουμενα.... θα τον δωσω στην ανδριανη τον στρατιωτικο...

αυτο το τραγουδι το χορεψε ο αδερφος μου στον γαμο του

καλα αν σου πω οτι μεχρι οι σερβιτοροι ειχαν σταματησει να σερβιρουν κ τους χαζευαν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ανδριανη μου καλο το τραγουδακι βεβαια λιγο μελαγχολικη η μουσικη ε;

καλα ε;πρωτη φορα χαρηκα τοσο πολυ που ειδα την κοκκινοσκουφιτσα σημερα!αρα σε 14 μερες θα γινει πανικος καλα απο πιο νωρις μεχρι τελους αλλα λεμε τωρα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...