Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι επισκεψεις τωρα καλοκαιριαζει κ με θυμουνται ολοι αφου το σπιτι μου ειναι διπλα στην θαλασσα ειχα ολα μου τα αεδρφια σχεδον

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εγω τον κακομοιρη τον εχω ξετιναξει κ χθες κ σημερα θα τον αποπλανησω

χθες τον αποπλανησα πρωι κ το βραδι ξαναθελε αλλα δεν γιατι ειπα να αφησω καλιτερα σημερα να πιασω κ αυτη την μερα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κ μενα μου τα κανει αυτα αλλα τον προκαλω καλα καλα κ μετα του λεω μη μακουμπησεις σημερα κ ψαρωνει κ τελικα καθομαι χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ μενα μου τα κανει αυτα αλλα τον προκαλω καλα καλα κ μετα του λεω μη μακουμπησεις σημερα κ ψαρωνει κ τελικα καθομαι χαχαχαχα

Καλε ολες τα ιδια κανουμε και εγω για αυτο θα το παιξω πολυ δηθεν

Διαφημίσεις

τωρα το πιασα το υπονοουμενο με ειπες σπασικλακι?????!!!!!!!

Αργεις αλλα τα πιανεις ατιμουλα....χαχαχαχαχαχαχαχα οχι βεβαια αυτος ηταν και εμαθα οτι τωρα εχει γηνει και γαμω τα τεκνα.........:(

εγω τωρα τον θελω μονο για παιδι αυτο με καιει

τον βλεπω σαν μηχανη του σεξ δηλαδη μαλον μηχανη αναπαραγωγης χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλησπερα κουκλες μου γλυκες!

ρε σεις κοριτσια πραγματικα σας ευχαριστω τοοοσο πολυ για τα ομορφα λογακια σας.

να ειστε ολες πολυ καλα και πολυ ευτυχισμενες παντα!

πριν ενα χρονο τετοια ωρα ημουν αγκαλια με τον αντρουλη μου και καναμε εισοδο στον κτημα μας με πυροτεχνηματα βροχη και μετα απο λιγο χορευαμε με τους φιλους μας και βγαζαμε φωτο!ηταν η πιο τελεια μερα της ζωης μας.ειμασταν τοσο χαρουμενοι αλλα πιστευω πως την πραγματικη ευτυχια θα τη ζησουμε οταν φερουμε στον κοσμο το παιδακι μας,το δουμε να μεγαλωνει μερα με τη μερα και το βλεπουμε να τα κανει ολα για πρωτη φορα!

σημερα ξυπνησαμε βαλαμε και ακουσαμε το τραγουδι του πρωτου μας χωρου και το χορεψαμε αγκαλια.μετα ντυθηκαμε πηγαμε βολτα στη θαλασσα περπατησαμε βγαλαμε στον καστρο της κατερινης φωτογραφιες,μετα πηγαμε για φαγητο,μετα για παγωτο στην παραλια και πριν λιγο γυρισαμε.ηταν μια τελεια μερα απο ολες τις μεριες.

ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη που ειμαι τοσο πλουσια απο αυτα που εγω θεωρω πλουτη!

σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειστε ολες παντα γεματες υγεια πανω απο καθε τι αλλο,ερωτα,θεληση για ζωη και πολλα πολλα παιδακια που ομορφαινουν τη ζωη μας με την ενεργεια και τα χαμογελα τους.

αννετακι,αννουλι,μανου μου,αστερια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας και εννοειτε πως ανταποδιδω.σας αγαπω πολυ κουκλιτσες.....!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...