Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Αννετακι μου χιλια συγνωμη οντως σε συνδεσα με καιρο... Βγηκα αποτομα γιατι ηρθε ο αντρας μου να του βαλω να φαει γιατι επρεπε να παει παλι στο νοσοκομειο τον πεθερο μου γι αλλη μια φορα...αχ θεε μου ποτε θα ηρεμησει; Τωρα αρχησε και φτηνει αιμα... Θα δω αν μπορεσω να μπω το βραδυ. Φιλακια πολλα και συγνωμη για αλλη μια φορα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννουλα καλησπερα, δεν εχουμε ξαναμιλησει αλλα τι σημασια εχει!

καταρχας να σου ευχηθω να εχεις μια πολυ πολυ καλη εγκυμοσυνη, τελειομηνη και χωρις παρατραγουδα!

σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα, κανε τον σταυρο σου, πινε τα ουτροτζεσταν (αυτα περνω κι εγω, απτην αρχη της εγκυμοσυνης, γιατι απτην προγεστερονη τρεφονται τα σπορακια μας) και να ξεκουραζεσαι πολυ!

οσο για την χοριακη δεν εχει σημασια ποση ειναι αλλα εαν διπλασιαζεται καθε 2 μερες!

με το καλο λοιπον και καλως ορισες στην παρεα μας!

αντε να γινομαστε πολλες!!!

Τα ιδια ευχομαι και για εσενα κοριτσακι όλα να πάνε καλα μόνο στην πρωτη χοριακη αγχωθηκα γιατί ήταν 7 την πεμπτη αλλα το 69του Σαββατου.....:mrgreen::mrgreen:ηταν πολυ πανω απο το 2πλασιο.εμενα μου τα έκοψε τώρα και μου είπε την άλλη Δευτέρα να κάνω χοριακη και προγεστερονη.

κανονικα ποτε περιμενες? ο γιατρος σου ειπε ποτε θα πας για να σε δει?

ανακριση κανονικη χαχαχαχα σορρυ ε?

εχω μικρό κυκλο 25ημερων γιαυτο ειπε μαλλον ήταν χαμηλη η πρώτη.

για να με δει μου είπε όταν πάει πάνω απο 1000 η χοριακη

καλησπεραααααααααααααα

Αννετακι μου τι κανεις????

Αννα συγχαρητηρια να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη

ευχαριστω μινάκι να είσαι παντα καλα!!

παπακι μου να ειστε παντα πολυ ευτυχισμενοι και πολυ πολυ ερωτευμενοι!!!!!!!!!γρηγορα να ερθει στη ζωη σας και το μωρακι σας!!!

φιλακια!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλησπερα κοριτσακια μου!τι κανετε?εγω μολις γυρισ ααπο χαλκιδικη,πηγαμε εγω η μαμα και γη θεια μου,εγω δενεκενα τιποτα!2 ωρες κοιμομουν και 3 ξεκουραζομουν το σαββατο!μετα το μωρο ηθελε πιτσα,εχει εκει μι ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΤΗΝΚΑΠΡΙ,ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕς ΠΙΤΣΕς ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΕΙΧ ΕΚΡΥΟ ΤΟ ΒΡαδ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΚΑΙΡΟς ΧΑΛΙΑ .ΒΡΟΧΗ ΚΡΥΟ ΑΕΡΑς,Ε ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑΚΑΦΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ,ΜΕΤΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΤ Α ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜ ΕΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗς ΕΠΙΣΤΡΟΦΗς!ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

παρασκευη ελενη μου σορρυ αλλα εκλεισε το τηλ...εφαγα μια νιλα,ηρθε αυτο γιατα στορια και ειχε παρει μετρα απο εξβ ενω μεει ςθελαμε απο μεσ αμη χασουμε τ οπερβαζι,κα ιπερνωντας τα τραβηξε μονος την τραπεζαρια μου,μολις εφυγε μαζεψ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑΡΒΩΣΕΙ ΟΜΑΛΑΔΑς!ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕΝ Ν ΑΤΟΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΙΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΕΡΟς,ΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛ ΑΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑ 2 ΩΡΕς ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ...και τσραβωσα γιατιμου αρεζε πολυ αυτο το τραπεζιιι!γαμησαιτικα ολο βγαινουν απο δω κι αποκει!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλησπερα αννα εγω μολις υσηχασα απο επισκεψεις

χθες το βραδι δεν μπηκα γιατι πηγα να δω τον μπαμπα μου που ηρθε απο το χωριο

τι κανανε λυσαξανε χθες?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εγω εχω πολλα πονακια δυνατα αλλα να ειναι ωορηξια κ να ποναω τοσο πολυ?

τεσπα θα του δωσω να καταλαβει εγω ετσι κ αλλιως

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...