Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι νεα κοπελιτσα?Εγω ειμαι ψιλοπτωμα και πειναω!Εφαγα ενα κομματι τιραμισου,ενα μπολ παγωτο και τωρα γουργουριζει το στομαχι μου!πειναω!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Τι νεα κοπελιτσα?Εγω ειμαι ψιλοπτωμα και πειναω!Εφαγα ενα κομματι τιραμισου,ενα μπολ παγωτο και τωρα γουργουριζει το στομαχι μου!πειναω!

τι θα γινει με εσας μου λετε??? εγω σημερα εφαγα ολη μερα ενα σαντουιτς 2 κεφτεδακια με λιγες πατατες και 3 ντολμαδακια και τωρα ενα μοχιτο α και μια μπαλα παγωτο θα σας μαλωσω εεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! για χαλαρωστε με την μασα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Μαρη?τωρα ειδα τι εγραψες διπλα!χαχαχαχαχαααααα

ντριγκι ντριγκι μπουζουκι συννενοηση λεμεεεε

Καιω θερμιδες ολη μερα καλε γι αυτο τρωω συνεχεια!Ειμαι 55 κιλα τωρα!Ταμαμ λεμε!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Το περασα το σταδιο αυτο κι εγω αλλα να ναι καλα το σπιτακι μου με τις ωραιες σκαλιτσες του που κανω γυμναστικη τζαμπανταν κι εχω και τον αντρα μου περσοναλ τρεινερ:ματακια οταν ανεβεις θα φερεις νερο?ματακια δεν κατεβαινεις να κοψεις κανα φρουτο?ρε ματακια ξεχασα το κινητο επανω δεν πας να το φερεις?

Το περασα το σταδιο αυτο κι εγω αλλα να ναι καλα το σπιτακι μου με τις ωραιες σκαλιτσες του που κανω γυμναστικη τζαμπανταν κι εχω και τον αντρα μου περσοναλ τρεινερ:ματακια οταν ανεβεις θα φερεις νερο?ματακια δεν κατεβαινεις να κοψεις κανα φρουτο?ρε ματακια ξεχασα το κινητο επανω δεν πας να το φερεις?

χαχαχαχαχχαχαχαχα καλα σε κανει ρε η καλυτερη γυμναστικη

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Καλως την κοπελιτσα!Κατι δοκιμαστικα καναμε αλλα χασαμε το μπουσουλα!χαχαχαχαα

Ασε που καθε απογευμα αμολαω και το σκυλι να τρεξει κι αυτο κανει παλαβομαρες και δωστου γυρω γυρω απ το σπιτι τρεχουμε καμια ωρα,παιζουμε μπαλα,κυνηγητο,που να σταθει γραμμαριο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...